LG G3

LG márkájú készüléktípusok témái
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Re: LG G3

Hozzászólás Szerző: Limahl »

csoliver írta:Szinte hetente jonnek ki a frissebb szolgaltatos romok, mar v10L is van. Az osszes gyari fuggetlen telefon meg megragadt a h verzional. LG nekunk nem gyart firmware javitast?
akkor mit mondjak én? :D tmobil,magyar,még csak c-nél jár. :whaaa: nemtom lesz -e rá valaha is ujabb,de már kételkedek. :duhos2:
Samsung galaxy s7 edge
csoliver
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32GB Titan EUR Version
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: csoliver »

Az enyem is c-s volt, de felraktam az a6hu-t es ennyi. Inenntol nem fuggok attol, hogy a kedves szolgaltatokat nem erdekli a frissites.
LG G3 32GB Titan EUR Version
Limahl
6. szint
6. szint

na szóval,felhivtak ma trétölnem kaptak még újab romot lg-töl, :D felmentem lg élő chatre,rákérdeztem,gyözködött az akárki,h a legfriseb rom,mondom oké de trénél,még csak c,erre csak irja h a legfriseb értsem meg,mondom azt értem,de ön meg azt hogy most beszéltem tré vel,állitják c nél frisebet,nem kaptak lg töl.erre elkezdi irni,ha nem magyar a telefon azért nem kap,én meg értse meg már MAGYAR tmobilos,elég magyar,de csak irja h a legfisebb,na ez gázos,sajna samu-hoz képest 0 án vannak,meg is irtam neki :D 1 hónapig volt tés s5 nálam 3 frissités jött,itt meg sehol semmi,röhejes.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Limahl 2014-09-24 szer. 13:20:20-kor.
Samsung galaxy s7 edge
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Na ez a smart cleaning.....megütöm. Nem letöröltem vele egy rakat programomat én állllat?
De miért mondja a swype-ra, hogy üresjárati alkalmazás, amikor naponta azt használtam?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Limahl
6. szint
6. szint

csoliver írta:Az enyem is c-s volt, de felraktam az a6hu-t es ennyi. Inenntol nem fuggok attol, hogy a kedves szolgaltatokat nem erdekli a frissites.

na szóval,felhivtak ma trétöl nem kaptak még újab romot lg-töl, :D felmentem lg élő chatre,rákérdeztem,gyözködött az akárki,h a legfriseb rom,mondom oké de trénél,még csak c,erre csak irja h a legfriseb értsem meg,mondom azt értem,de ön meg azt hogy most beszéltem tré vel,állitják c nél frisebet,nem kaptak lg töl.erre elkezdi irni,ha nem magyar a telefon azért nem kap,én meg értse meg már MAGYAR tmobilos,elég magyar,de csak irja h a legfriseb,na ez gázos,sajna samu-hoz képest 0 án vannak,meg is irtam neki :D 1 hónapig volt tés s5 nálam 3 frissités jött,itt meg sehol semmi,röhejes.
Samsung galaxy s7 edge
csoliver
1. szint
1. szint

Kicsit beleastam magam tegnap rom temaba. Kiderult, hogy van global es eur verzio. A V10i es j pl Global verziok, amig a mi v10h szoftverunk eur verzio es raadasul ujabb is a changelog alapjan mint pl a global i vagy j.
Limahl
6. szint
6. szint

kdz ni szeretnék most 1löször. lg fash tools select type,mire?phone mod ? mit kell még,köszi ,rom megvan. látja is,most rootolt el kell tüntetni? mindent töröl.köszi.
Samsung galaxy s7 edge
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Első oldal!!!
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
csoliver
1. szint
1. szint

En mar semmit nem ertek. Szoval: Az A6HU a hivatalos magyar 16-osra valo firmware. Kivancsisagbol tegnap beleptem a szerviz menube es a bovebb szoftver info az mutatta, hogy ez bizony egy v10h global verzió alapra épül, ami igencsak régi. Akkot most, hogy is van ez?
Limahl
6. szint
6. szint

csoliver írta:En mar semmit nem ertek. Szoval: Az A6HU a hivatalos magyar 16-osra valo firmware. Kivancsisagbol tegnap beleptem a szerviz menube es a bovebb szoftver info az mutatta, hogy ez bizony egy v10h global verzió alapra épül, ami igencsak régi. Akkot most, hogy is van ez?
ennyi volt.H,vissza ment trés C,azota megnt semmi gondom.pedig full törléssel tettem fel,de ááá C vel semmi gondom,én meg reklámálok trénél,lehet jobban tudják, :D megint oké minden,marad is.
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “LG”