akkor mit mondjak én? tmobil,magyar,még csak c-nél jár. nemtom lesz -e rá valaha is ujabb,de már kételkedek.csoliver írta:Szinte hetente jonnek ki a frissebb szolgaltatos romok, mar v10L is van. Az osszes gyari fuggetlen telefon meg megragadt a h verzional. LG nekunk nem gyart firmware javitast?
LG G3
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Re: LG G3
Samsung galaxy s7 edge
- csoliver
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32GB Titan EUR Version
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 10 times
Az enyem is c-s volt, de felraktam az a6hu-t es ennyi. Inenntol nem fuggok attol, hogy a kedves szolgaltatokat nem erdekli a frissites.
LG G3 32GB Titan EUR Version
- Limahl
- 6. szint
na szóval,felhivtak ma trétölnem kaptak még újab romot lg-töl, felmentem lg élő chatre,rákérdeztem,gyözködött az akárki,h a legfriseb rom,mondom oké de trénél,még csak c,erre csak irja h a legfriseb értsem meg,mondom azt értem,de ön meg azt hogy most beszéltem tré vel,állitják c nél frisebet,nem kaptak lg töl.erre elkezdi irni,ha nem magyar a telefon azért nem kap,én meg értse meg már MAGYAR tmobilos,elég magyar,de csak irja h a legfisebb,na ez gázos,sajna samu-hoz képest 0 án vannak,meg is irtam neki 1 hónapig volt tés s5 nálam 3 frissités jött,itt meg sehol semmi,röhejes.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Limahl 2014-09-24 szer. 13:20:20-kor.
Samsung galaxy s7 edge
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Na ez a smart cleaning.....megütöm. Nem letöröltem vele egy rakat programomat én állllat?
De miért mondja a swype-ra, hogy üresjárati alkalmazás, amikor naponta azt használtam?
De miért mondja a swype-ra, hogy üresjárati alkalmazás, amikor naponta azt használtam?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- Limahl
- 6. szint
csoliver írta:Az enyem is c-s volt, de felraktam az a6hu-t es ennyi. Inenntol nem fuggok attol, hogy a kedves szolgaltatokat nem erdekli a frissites.
na szóval,felhivtak ma trétöl nem kaptak még újab romot lg-töl, felmentem lg élő chatre,rákérdeztem,gyözködött az akárki,h a legfriseb rom,mondom oké de trénél,még csak c,erre csak irja h a legfriseb értsem meg,mondom azt értem,de ön meg azt hogy most beszéltem tré vel,állitják c nél frisebet,nem kaptak lg töl.erre elkezdi irni,ha nem magyar a telefon azért nem kap,én meg értse meg már MAGYAR tmobilos,elég magyar,de csak irja h a legfriseb,na ez gázos,sajna samu-hoz képest 0 án vannak,meg is irtam neki 1 hónapig volt tés s5 nálam 3 frissités jött,itt meg sehol semmi,röhejes.
Samsung galaxy s7 edge
- csoliver
- 1. szint
Kicsit beleastam magam tegnap rom temaba. Kiderult, hogy van global es eur verzio. A V10i es j pl Global verziok, amig a mi v10h szoftverunk eur verzio es raadasul ujabb is a changelog alapjan mint pl a global i vagy j.
- Limahl
- 6. szint
kdz ni szeretnék most 1löször. lg fash tools select type,mire?phone mod ? mit kell még,köszi ,rom megvan. látja is,most rootolt el kell tüntetni? mindent töröl.köszi.
Samsung galaxy s7 edge
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Első oldal!!!
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- csoliver
- 1. szint
En mar semmit nem ertek. Szoval: Az A6HU a hivatalos magyar 16-osra valo firmware. Kivancsisagbol tegnap beleptem a szerviz menube es a bovebb szoftver info az mutatta, hogy ez bizony egy v10h global verzió alapra épül, ami igencsak régi. Akkot most, hogy is van ez?
- Limahl
- 6. szint
ennyi volt.H,vissza ment trés C,azota megnt semmi gondom.pedig full törléssel tettem fel,de ááá C vel semmi gondom,én meg reklámálok trénél,lehet jobban tudják, megint oké minden,marad is.csoliver írta:En mar semmit nem ertek. Szoval: Az A6HU a hivatalos magyar 16-osra valo firmware. Kivancsisagbol tegnap beleptem a szerviz menube es a bovebb szoftver info az mutatta, hogy ez bizony egy v10h global verzió alapra épül, ami igencsak régi. Akkot most, hogy is van ez?
Samsung galaxy s7 edge