LG Optimus 2X
-
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 D815
- Nem: Férfi
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 13 times
Re: LG Optimus 2X
Szia, reddoors!
Ha jól értem, akkor az UK-s d-és romban nincs magyar nyelv. Bár én is a c-ést használom, de a kiváncsiság azért hajt.....
Ha jól értem, akkor az UK-s d-és romban nincs magyar nyelv. Bár én is a c-ést használom, de a kiváncsiság azért hajt.....
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Szia! Dehogy nincs , ugyanazok a nyelvek vannak benne mint a V10C-ben! A hálózati beállításokat is beállítja automatikusan SIM behelyezéskor. A C-vel nekem sem volt bajom, de az XDA-n azt olvastam , hogy jobb , stabilabb , gyorsabb mint a V10C, és valóban eszméletlen gyors. Ez jelenleg a legfrissebb független verziós ROM. Sim és memóriakártyát ki kell venni flashaléskor!stukker írta:Szia, reddoors!
Huawei MATE 9 Android 7
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
2 (KETTŐ) napja adtam el az LG-t.reddoors írta:Szia! Dehogy nincs , ugyanazok a nyelvek vannak benne mint a V10C-ben! A hálózati beállításokat is beállítja automatikusan SIM behelyezéskor. A C-vel nekem sem volt bajom, de az XDA-n azt olvastam , hogy jobb , stabilabb , gyorsabb mint a V10C, és valóban eszméletlen gyors. Ez jelenleg a legfrissebb független verziós ROM. Sim és memóriakártyát ki kell venni flashaléskor!stukker írta:Szia, reddoors!
Hát persze, hogy kijön javítás hozzá!!!!!

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
murphy törvény...
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Én komolyan mondom, hogy ez a telefon az eddig használt telefonjaim közül messze a legjobb. A GS egy év rendszercsiszolgatás után is a béka s.... alatt van a 2.3.3-al együtt. Le a kalappal az LG előtt, egy élmény használni. Én nem adtam volna el , rengeteg az árkülönbség a két telefon között ami szerintem közel sem reális.....Macika írta:2 (KETTŐ) napja adtam el az LG-t.reddoors írta:Szia! Dehogy nincs , ugyanazok a nyelvek vannak benne mint a V10C-ben! A hálózati beállításokat is beállítja automatikusan SIM behelyezéskor. A C-vel nekem sem volt bajom, de az XDA-n azt olvastam , hogy jobb , stabilabb , gyorsabb mint a V10C, és valóban eszméletlen gyors. Ez jelenleg a legfrissebb független verziós ROM. Sim és memóriakártyát ki kell venni flashaléskor!stukker írta:Szia, reddoors!
Hát persze, hogy kijön javítás hozzá!!!!!((((
Meglátjátok ha megjön a 2.3.x , odaveri gyorsaságban a GS2-őt. Már most majdnem utolérte ...

Huawei MATE 9 Android 7
- Macika
- 6. szint
Naa, mééééég, mééééég vigasztalj!!!!reddoors írta:Én komolyan mondom, hogy ez a telefon az eddig használt telefonjaim közül messze a legjobb. A GS egy év rendszercsiszolgatás után is a béka s.... alatt van a 2.3.3-al együtt. Le a kalappal az LG előtt, egy élmény használni. Én nem adtam volna el , rengeteg az árkülönbség a két telefon között ami szerintem közel sem reális.....
Meglátjátok ha megjön a 2.3.x , odaveri gyorsaságban a GS2-őt. Már most majdnem utolérte ...

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Na jó azért ne szomorkodjMacika írta:Naa, mééééég, mééééég vigasztalj!!!!reddoors írta:Én komolyan mondom, hogy ez a telefon az eddig használt telefonjaim közül messze a legjobb. A GS egy év rendszercsiszolgatás után is a béka s.... alatt van a 2.3.3-al együtt. Le a kalappal az LG előtt, egy élmény használni. Én nem adtam volna el , rengeteg az árkülönbség a két telefon között ami szerintem közel sem reális.....

Huawei MATE 9 Android 7
-
- 2. szint
Macika!
Ez a d-és rom már hetekkel ezelőtt is kint volt, csak nem a gyári letöltővel. Különben te mondtad, ez egy unalmas teló.
Hát nekem nagyon bejön. Baromira tetszik, hogy nem kell szétberhelni a telót, hogy feltegyek egy vízmérték progit pl.Nekem nagyon tetszik.......
Volt egy két érdekessége, de a feltett program hegyek között szelektáltam, azóta nagyon rendesen, gyorsan működik.. 
Ez a d-és rom már hetekkel ezelőtt is kint volt, csak nem a gyári letöltővel. Különben te mondtad, ez egy unalmas teló.
Hát nekem nagyon bejön. Baromira tetszik, hogy nem kell szétberhelni a telót, hogy feltegyek egy vízmérték progit pl.Nekem nagyon tetszik.......

LG G4 D815 (32GB)
- Macika
- 6. szint
Az unalmast kacsintással írtam. Úgy értettem, hogy profi és nem kell ROM-olni folyton.stukker írta:Macika!
Hát nekem nagyon bejön. Baromira tetszik, hogy nem kell szétberhelni a telót, hogy feltegyek egy vízmérték progit pl.Nekem nagyon tetszik.......Volt egy két érdekessége, de a feltett program hegyek között szelektáltam, azóta nagyon rendesen, gyorsan működik..
Igaz, nem is lehet(ett)...
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 2. szint
Macika írta:Az unalmast kacsintással írtam. Úgy értettem, hogy profi és nem kell ROM-olni folyton.stukker írta:Macika!
Hát nekem nagyon bejön. Baromira tetszik, hogy nem kell szétberhelni a telót, hogy feltegyek egy vízmérték progit pl.Nekem nagyon tetszik.......Volt egy két érdekessége, de a feltett program hegyek között szelektáltam, azóta nagyon rendesen, gyorsan működik..
Igaz, nem is lehet(ett)...
Túúúúdom, de nem tudtam megálni! Amúgy sajnálom, hogy túladtál rajta......

LG G4 D815 (32GB)