LG G3

LG márkájú készüléktípusok témái
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Re: LG G3

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

moco írta: Én még nem vinném szervizbe. Úgy leformáznám, hogy csak zörög. Formázd le, kíváncsi vagyok, utána mit csinál.
Te nem a google-ra mented a neveidet? Miért? Szerintem az tök jó. Veszel egy telót, rácsatlakozol a netre és cakkpakk mindent beletesz. Nevet, fényképet, email címet mindent. Ha leformázod detto. Nincs vele semmi gond, én nagyon imádom.
Hogy lehet hatásosan leformázni és recovery-be tenni? Gondolom másképpen mint a Samut.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

kakuk100 írta:Hogy lehet hatásosan leformázni és recovery-be tenni? Gondolom másképpen mint a Samut.
1. lépés Kapcsolja ki a készüléket, és várjon 5-10 másodpercet, amíg a készülék teljesen kikapcsol.
2. lépés - Nyomja meg és tartsa "Hangerő le + Power gomb együtt, és engedje el őket, amint látod, az LG logót a telefon képernyőjén.
3. lépés - Most azonnal nyomja meg és tartsa lenyomva a "Hangerő le + Power" gombot , amíg meg nem jelenik a "Hard reset képernyő"
4. lépés - nyomja meg a bekapcsológombot egyszer, majd a megerősítéshez újra hard reset. Ha van egy egyéni helyreállítási telepítve, a telefon nem hard reset, és indul a hasznosítási mód.
Bocs, google fordítósos :D
These users thanked the author moco for the post:
kakuk100 (2014-09-16 kedd 09:12:47)
Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
andreas49
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32 GB V10i-SEA-XX
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: andreas49 »

kakuk100 írta:
moco írta: Én még nem vinném szervizbe. Úgy leformáznám, hogy csak zörög. Formázd le, kíváncsi vagyok, utána mit csinál.
Te nem a google-ra mented a neveidet? Miért? Szerintem az tök jó. Veszel egy telót, rácsatlakozol a netre és cakkpakk mindent beletesz. Nevet, fényképet, email címet mindent. Ha leformázod detto. Nincs vele semmi gond, én nagyon imádom.
Hogy lehet hatásosan leformázni és recovery-be tenni? Gondolom másképpen mint a Samut.
Lehet úgy is mint a Samsungokat. Le kell tölteni a Play.ről a "recovery installer" programot, telepíteni, majd indítani.
Ugyanaz a recovery fog fogadni, mint a CWM recovery KitKat kompatibilis.
Van wipe data/factory reset, wipe cache, mounts and storage (format system, ..data, ..boot)
Van backup és restore +egyebek
These users thanked the author andreas49 for the post:
ivi10 (2014-09-17 szer. 14:02:08)
LG G3, arany, 3GB/32 GB, V10i-SEA-XX
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

jani25 írta:
moco írta:
jani25 írta:http://forum.xda-developers.com/lg-g3/d ... 0-t2873604
Még tesztelem, de idáig elég faja van benne egy csomó mód. Tökéletesen működik a gyári galériát használja. Király nagyon!
Esetleg, ha egy kicsit bővebb infót csepegtetnél.....az angolul nem tudók részére.... ;)
Kifejezetten LG telefonokhoz fejlesztett kamera alkalmazás. Amit innen lehet leszedni:
https://www.androidfilehost.com/?fid=23622183712469663
Több beállítási lehetőséggel és fényképezési móddal, mint ami a G3 gyári kamera alkalmazása tud, a beállításokat kilehet bővíteni egy fizetős alkalmazással pár 100 ft, de nem kötelező! Egyedül a HDR-t nem találtam benne, de folyamatosan fejleszti!
Na, én ezt kipróbáltam izibe, de! nagyon úgy néz ki, hogy meghalasztja a memória kártyámat. Minden, amit azóta feltettem, fényképeztem, videóztam, egyszerűen eltűnt. Most vagy ettől, vagy attól, hogy valami gáz van a kártyával, nem tudom. Most leszedtem és nézem, hogy most is azt produkálja-e a teló, mint amikor ez a progi fent volt. Kíváncsi vagyok. (még jóó, hogy a google fotó automatikusan lementi a képeimet, mert simán elvesztek volna.)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
jani25
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 N910F
Has thanked: 129 times
Been thanked: 40 times

Hozzászólás Szerző: jani25 »

moco írta: Na, én ezt kipróbáltam izibe, de! nagyon úgy néz ki, hogy meghalasztja a memória kártyámat. Minden, amit azóta feltettem, fényképeztem, videóztam, egyszerűen eltűnt. Most vagy ettől, vagy attól, hogy valami gáz van a kártyával, nem tudom. Most leszedtem és nézem, hogy most is azt produkálja-e a teló, mint amikor ez a progi fent volt. Kíváncsi vagyok. (még jóó, hogy a google fotó automatikusan lementi a képeimet, mert simán elvesztek volna.)
Én hétvégén elég sok képet csináltam vele, egész jó minőségben! Nálam semmi hiba nem volt!
andreas49
1. szint
1. szint

moco írta: Na, én ezt kipróbáltam izibe, de! nagyon úgy néz ki, hogy meghalasztja a memória kártyámat. Minden, amit azóta feltettem, fényképeztem, videóztam, egyszerűen eltűnt. Most vagy ettől, vagy attól, hogy valami gáz van a kártyával, nem tudom. Most leszedtem és nézem, hogy most is azt produkálja-e a teló, mint amikor ez a progi fent volt. Kíváncsi vagyok. (még jóó, hogy a google fotó automatikusan lementi a képeimet, mert simán elvesztek volna.)
Megjelent a v5.1.1 verzió.
A beállításoknál meg kell nézni, hogy a mentés mire van állítva. Ha az SD kártyára, akkor lehet, hogy nincs SDFix-xel életre keltve, hogy lehessen oda minden egyéb fileműveletet végezni. Többeknek is ez volt a problémájuk.
Nekem már kb. 2 hete fenn van és semmi gond vele. Szerintem többet tud, mint a gyári kamera. A fejlesztő pedig igyekszik a fórumon tett észrevételeket beépíteni a programba. A fízetős részt is feltettem, egy-két apró újabb beállítást lesz elérhető.
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

andreas49 írta:
Lehet úgy is mint a Samsungokat. Le kell tölteni a Play.ről a "recovery installer" programot, telepíteni, majd indítani.
Van wipe data/factory reset, wipe cache, mounts and storage (format system, ..data, ..boot)
Szia! Nem találtam a Play-en olyat, hogy recovery installer-t. Minden más van csak ez nincs.Nem lehet, hogy más a pontos neve?
Kéne nekem még az Xposed pontos neve is, mert az is van több, hogy a jót töltsem le.
Előre is köszi! :szia:
andreas49
1. szint
1. szint

kakuk100 írta:
andreas49 írta:
Szia! Nem találtam a Play-en olyat, hogy recovery installer-t. Minden más van csak ez nincs.Nem lehet, hogy más a pontos neve?
Kéne nekem még az Xposed pontos neve is, mert az is van több, hogy a jót töltsem le.
Előre is köszi! :szia:
Mindkét file: https://www.dropbox.com/s/pgr15rfvyi0omda/Apk.zip?dl=0
Valószínűleg az XDA-ról töltöttem korábban, azért nem találod a Play-en
These users thanked the author andreas49 for the post:
kakuk100 (2014-09-16 kedd 18:38:12)
csoliver
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32GB Titan EUR Version
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: csoliver »

Sziasztok! Kaptam egy nemet fuggetlen 16 gigas g3-at, de csak v10c-ig frissult ota /t-mobile global firmware/. Melyik a 16oshoz valo magyar firmware, amit kdz flasheljek fel? Koszi a segitseget.
LG G3 32GB Titan EUR Version
ivi10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32GB
Has thanked: 48 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: ivi10 »

andreas49 írta:
kakuk100 írta:
Ezt a recoveryt próbálta valaki? Működik? A gyári recoveryt hogy lehet visszatenni? Kdz rom telepítésével, esetleg máshogy is?
Válasz küldése

Vissza: “LG”