Nekem a havi számláim 10ezer Ft felett vannak általában így ha aláírok 1 évet olcsóbban jövök ki. Pontosítok , én a 9900 Ft-os csomagra gondoltam NEXT S ami a T-Mobile hálózatába korlátlan és más hálózatba majdnem 3 óra beszélgetés +500Mb netcsomag is benne van. Az előfizetés HŰSÉG mind a készülékre mind az előfizetésre 1 év.Damir írta:Nem nagyon akarok belevauzni, de a korlátlan csomag 14990, ha készüléket is vásárolsz, az pedig pont 5000*12/24-el több, mintha csak előfizetést vennél, ami 9990 havonta.reddoors írta:Hát ha hiszed ha nem ezen én tegnap gondolkodtam el. A T-Mobile nagyon "jutányos " áron árulja , tegnaptól még 10000 Ft kedvezményt adnak minden LTE készülékre. Szóval egy év előfizura elhozható 85 ezer Ft -ért webshop rendelésen keresztül. Az nagyon jó és meggondolandó ajánlat. Ja és havi 9900 Ft a havidíj ami korlátlan beszélgetést ad !duce79 írta: Én ma eladtam a nexus 4emet, és lehet bevállalom a g2-t, a tab mellé. Egyelőre kivárok, mert a nexus 5el van versenyben, vagy ez, vagy az. Egy hónap múlva kiderül, lehet annyi sem:-). Amit fontosnak tartok az azaz akkuidő, és azt úgy olvastam baromi jó a g2nek, ez igaz?![]()
Így már annyira nem jó ajánlat, hiszen +60/+120ezer hozzájön még a készülék árához. Összeadva már lehet, hogy független telefon is kijön az árából.
Ebből az árból még lejön 10 ezer ft , ami csak az LTE telefonokra vonatkozik november 8-14-ig tehát 85056 Ft ! Ez egy nagyon jó és korrekt ajánlat én úgy gondolom.