LG Optimus 2X
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire HD
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: LG Optimus 2X
Sziasztok olyan problémám lenne hogy testvérem nek van egy ilyen készüléke és olyan problémával küzd hogy az óra a kijelző tetején mást mutat mint a vidzset be hol lehet be alítani? Vagy mi lehet a probléma? Előre is köszi
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Azért,mert a taskkillerrel kilővi a widgetet...Tegye azt a widgetet "szabad" listára,de van egy egyszerűbb megoldás,ne használjon taskkillertstandox írta:Sziasztok olyan problémám lenne hogy testvérem nek van egy ilyen készüléke és olyan problémával küzd hogy az óra a kijelző tetején mást mutat mint a vidzset be hol lehet be alítani? Vagy mi lehet a probléma? Előre is köszi

-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire HD
Hol lehet kikapcsolni mert 2 napja van meg a készülék és nem értek még annyira hozza
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
standox írta:Hol lehet kikapcsolni mert 2 napja van meg a készülék és nem értek még annyira hozza
nyomj a taskillere ha az van fent. ott lesznek a futo alk-ások ,nyomj rá hosszan és tedd védetté,
Samsung galaxy s7 edge
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
stukker írta:Helló!
Nem kívánok panaszkodni, de a vas is kicsit gyengusnak tűnik. Eddig volt egy alaplap csere, hangszóro blokkot is emlegettek. Gyenge volt a hang, szerintem csak egy hangszóró ment a kettőből. Most megint kezdi, töltésnél nagyon felmelegszik, közben gondol egyet, aztán kikapcsol. Este feltettem tölteni, reggel 93 százaléknál kikapcsolt. Néha a zsebemben is ezt csinálja. Azrt unom már egy kicsit, hogy ennyiért nem tudnak felhívni. A kollégáim már röhögnek rajta, hogy elég lapos, kacsázni jó lenne.
próbálj meg egy frissítést, nekem már a v10d van fent, de már egy ideje nem találkoztam ilyennel.
Régebb a v10c-vel nekem is újraindult, bár nagyon ritkán.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 D815
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 13 times
próbálj meg egy frissítést, nekem már a v10d van fent, de már egy ideje nem találkoztam ilyennel.
Régebb a v10c-vel nekem is újraindult, bár nagyon ritkán.[/quote]
Szia!
Milyen a készülék, szolgáltatós, vagy független? Nekem ide gyártott, magyarországra... Nem akarok balhét, ha teljesen behal, mi van rajta. Köszönöm a választ, honnan töltötted a frissítést? Akár priviben is jó.Köszi
Régebb a v10c-vel nekem is újraindult, bár nagyon ritkán.[/quote]
Szia!
Milyen a készülék, szolgáltatós, vagy független? Nekem ide gyártott, magyarországra... Nem akarok balhét, ha teljesen behal, mi van rajta. Köszönöm a választ, honnan töltötted a frissítést? Akár priviben is jó.Köszi
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
-
- Újonc
- Készüléktípus: LG Optimus 2x P990
1035.21_20110725 LGP990-V10f én ezt használom,a wifi fagyása sajnos fennáll,más minden jő, üzemidő sokat javult!
-
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 D815
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 13 times
Nos, valószínűleg egy olyan készülék tulajdonosa lettem, ami a sarkkörre lett gyártva, és véletlenül ragasztották a dobozra: Hungary.....Folyamatosan harminchat fokban dolgoztam tegnap, és tölteni kellett a telót. Természetesen a hálózati töltővel ötpercenként kikapcsolt.... Melegedett is a készülék rendesen. Wifit használtam, adatkapcsolat is működött, néhány oldal megtekintése után szalonnát lehetett volna sütni rajta. Tudom, ha csak telefonálásra használnám, akkor működne.... De akkor mi a szarért vettem okostelefont......

LG G4 D815 (32GB)
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Mondjuk - nem az LG védelmében - az iPhone is lekapcsol, ha túl melege van.stukker írta:Nos, valószínűleg egy olyan készülék tulajdonosa lettem, ami a sarkkörre lett gyártva, és véletlenül ragasztották a dobozra: Hungary.....Folyamatosan harminchat fokban dolgoztam tegnap, és tölteni kellett a telót. Természetesen a hálózati töltővel ötpercenként kikapcsolt.... Melegedett is a készülék rendesen. Wifit használtam, adatkapcsolat is működött, néhány oldal megtekintése után szalonnát lehetett volna sütni rajta. Tudom, ha csak telefonálásra használnám, akkor működne.... De akkor mi a szarért vettem okostelefont......![]()
Szerintem ezzel meg kell barátkozni, el kell fogadni. Az SGS2 (mint másik 2magos) sem tesz máshogy.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill