Motorola DEFY
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Motorola DEFY
Sziasztok!
A napokban nézegettem a Defy-t, nekem nagyon tettszett. A nagy problémám vele az angol nyelv. Sajnos nem vagyok egy telefonguru, a kérdésem is biztos sokaknak egyszerű dolog! Lehet a Defy-re andoid 2.3-at frissíteni, hogy magyar legyen vagy esetleg 2.2-t? Olvastam a neten, hogy lehet Root-olni, és úgy magyar lesz, de azt nem szeretném. Tud valaki segíteni?
A napokban nézegettem a Defy-t, nekem nagyon tettszett. A nagy problémám vele az angol nyelv. Sajnos nem vagyok egy telefonguru, a kérdésem is biztos sokaknak egyszerű dolog! Lehet a Defy-re andoid 2.3-at frissíteni, hogy magyar legyen vagy esetleg 2.2-t? Olvastam a neten, hogy lehet Root-olni, és úgy magyar lesz, de azt nem szeretném. Tud valaki segíteni?
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
nem a rootolástól függ a nyelv. a rootolás olyan, mint a symbinél a hackelés (tehát te leszel a teló rendszergazdája, a rendszermappákba is bele tudsz menni, tudod módosítani) a nyelv a romverziótól (mint nokiánál a szoftver) függ.
- These users thanked the author moco for the post:
- applausee51 (2011-09-26 hétf. 21:55:42)
- Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB+ Moto Defy 16GB CL10
A Morelocale2 (Marketről ingyenesen letölthető) sok programot magyarul jelenít meg.
A 2.2 egyenlőre USA-ban van csak, az EU-ba a 2. negyedévre ígérték.
Jól működő kiszivárgott verziók találhatók a neten, a 3.4.2_177 nordic a 2.2.2 takarja. Ennek van olyan verziója ami downgradelhető a jelenleg használt 2.51 CEE ROM-ra (ez a 2.1.1-es Android Motorola-s verziója).
http://itcafe.hu/tema/re_motorola_defy_ ... 16394.html
Gyári 2.3 a Motorola szerint nem lesz rá.
A CyanogenMod 7 (Android 2.3.3) portolása folyamatban van a Defyre, ez 98%-ban tud magyarul (Köszönet a fejlesztőknek, hogy gondoltak ránk ) egyenlőre azonban a beta3 verziónál tart, és még wifi, GPS, aGPS videó és FM rádió problémái vannak.
Bővebben: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1033654
A 2.2 egyenlőre USA-ban van csak, az EU-ba a 2. negyedévre ígérték.
Jól működő kiszivárgott verziók találhatók a neten, a 3.4.2_177 nordic a 2.2.2 takarja. Ennek van olyan verziója ami downgradelhető a jelenleg használt 2.51 CEE ROM-ra (ez a 2.1.1-es Android Motorola-s verziója).
http://itcafe.hu/tema/re_motorola_defy_ ... 16394.html
Gyári 2.3 a Motorola szerint nem lesz rá.
A CyanogenMod 7 (Android 2.3.3) portolása folyamatban van a Defyre, ez 98%-ban tud magyarul (Köszönet a fejlesztőknek, hogy gondoltak ránk ) egyenlőre azonban a beta3 verziónál tart, és még wifi, GPS, aGPS videó és FM rádió problémái vannak.
Bővebben: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1033654
-
- Újonc
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
A Defy szervíztámogatottsága milyen? Ha probléma lesz vele, nem szívom meg nagyon? Hallottam, hogy az eddig cég aki szervízelte, már nem teszi ezt.
Ez az egy ami egyenlőre bizonytalan nekem. Nokia, Samsung esetén ugye elvben nincs ilyenkor gond, de motorola szervíze magyarországon milyen?
Van valakinek tapasztalata?
Ez az egy ami egyenlőre bizonytalan nekem. Nokia, Samsung esetén ugye elvben nincs ilyenkor gond, de motorola szervíze magyarországon milyen?
Van valakinek tapasztalata?
-
- 2. szint
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 12 times
A telefon csak elvileg ütésálló
havernak van és vásárlás után kb 3 héttel leejtette derékmagasságból az egyik sarkára, és a híres gorilla glass összetört
havernak van és vásárlás után kb 3 héttel leejtette derékmagasságból az egyik sarkára, és a híres gorilla glass összetört
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Hát ma megnyomkodtam egy osztrák ismerős Defy-jét. Ámultam rajta. Nem volt még a kezemben Androidos telefon, szóval nincs viszonyítási alapom, de a minimhez képest fényévekkel gyorsabb. Reagál egyből mindenre, szebb a kijelzője is. Erősen gondolkozok Androidra váltani ...
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
És ez csak egy erős középkategória , (viszonylag) elavultnak számító androidverzióval(gondolom 2.1 volt rajta) .farkas-laci írta:Hát ma megnyomkodtam egy osztrák ismerős Defy-jét. Ámultam rajta. Nem volt még a kezemben Androidos telefon, szóval nincs viszonyítási alapom, de a minimhez képest fényévekkel gyorsabb. Reagál egyből mindenre, szebb a kijelzője is. Erősen gondolkozok Androidra váltani ...
Huawei MATE 9 Android 7
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
És még 2.1-essel is gyors. Ráadásul olyan funkciókat is tud, amit csak a 2.2-es szoft adna. Bár végülis mindegy, mert ebben a negyedévben jön rá a 2.2-es szoft.reddoors írta:És ez csak egy erős középkategória , (viszonylag) elavultnak számító androidverzióval(gondolom 2.1 volt rajta) .farkas-laci írta:Hát ma megnyomkodtam egy osztrák ismerős Defy-jét. Ámultam rajta. Nem volt még a kezemben Androidos telefon, szóval nincs viszonyítási alapom, de a minimhez képest fényévekkel gyorsabb. Reagál egyből mindenre, szebb a kijelzője is. Erősen gondolkozok Androidra váltani ...