Sony Ericsson Xperia Mini (ST15i) / Mini Pro (SK17i)
- dilajoska
- 2. szint
- Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
- Nem: Férfi
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 11 times
Sony Ericsson Xperia Mini (ST15i) / Mini Pro (SK17i)
Frekvenciasáv: HSUPA + GSM 4 band
WAP: van
Telefonkönyv mérete: dinamikus
Bővíthető memória: van
Memóriakártya típusa: T-Flash (microSD)
Készenléti idő: 320 óra
Beszélgetési idő: 4 óra
Súly: 99 g
Méret: 88*52*16 mm
Rezgőmód: van
Kihangosítás: van
Grafikus kijelző: van
Színes kijelző: van
Kijelző felbontása: hVGA (320*480) px
Hanghívás: van
Hangjegyzet: van
Magyar nyelvű menü: van
Infraport: nincs
Bluetooth: van
Csengőhang letöltés: van
Akkumulátor: Li-Pol
Csengőhang típusa: Track ID
Polifónikus csengőhang: van
Kijelző színei: 16m (24 bit) capacitive
GPRS WAP: van
GPRS Internet: van
EDGE: van
3G: van
EMS: van
MMS: van
Mp3 lejátszás: van
Rádió: van
Beépített kamera: van
Kamera felbontása: 5 mpx
Vaku: vant
Videotámogatás: van
Video felbontása: 720p HD
GPS: van
Egyéb infók: XPERIA
Generáció: 3G
Wap: Crome Mobile
EMS: push eMail
Bluetooth: A2DP
Wlan: dlna + n/g/b
Mp3 lejátszás: MIDI
Rádió: RDS
GPS: a-GPS
Kijelző: 3 hüvelyk, 320 x 480 pixel, Kijelző típusa: Kapacitív, LED megvilágítású TFT Sony Bravia Engine, Processzor: Qualcomm MSM8255 1 GHz, Memória: 512 MB RAM / 1 GB ROM (320 MB free), Memória bővíthetősége: microSDHC (gyári: 2GB), Kamera: 5 megapixeles, autofókuszos, ledes villanó, GSM 850/900/1800/1900 MHz, Platform: Android 2.3 (Gingerbread)
Teszt:
http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsso ... zekok.html
http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsso ... ezeto.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dilajoska 2011-10-16 vas. 18:19:34-kor.
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Re: Sony Ericsson Xperia Mini (ST15i) / Mini Pro (SK17i)
A két kedvencem! Ajánlom mindenkinek, aki egy "olcsóbb" tökéletes minőségű gyors telefont akar használni.
Huawei MATE 9 Android 7
- dilajoska
- 2. szint
én ilyet készülök vennireddoors írta:A két kedvencem! Ajánlom mindenkinek, aki egy "olcsóbb" tökéletes minőségű gyors telefont akar használni.
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Szerintem nem fogsz benne csalódni. Volt szerencsém kipróbálni az összes 2011-es SE modellt. Rosszat nem tudok egyikre sem mondani...., nagyon ott vannak. Gyorsak, szépek, kiváló összeszerelés , stb. Ha így folytatja az SE , nem tud labdába a többi gyártó (középkategóriában).dilajoska írta:én ilyet készülök vennireddoors írta:A két kedvencem! Ajánlom mindenkinek, aki egy "olcsóbb" tökéletes minőségű gyors telefont akar használni.
A legjobban talán az SE RAY tetszett , igaz még kicsit magasan van az ára.
Huawei MATE 9 Android 7
- dilajoska
- 2. szint
hát remélem.állítólag kijelző felbontás miatt gyorsabb mint a többi 1 magos 1ghz-es telók.néztem olyan kernelt is hozzá amivel 1.9 ghz-ig lehet húzni a procit úgyhogy nem rossz.reddoors írta:Szerintem nem fogsz benne csalódni. Volt szerencsém kipróbálni az összes 2011-es SE modellt. Rosszat nem tudok egyikre sem mondani...., nagyon ott vannak. Gyorsak, szépek, kiváló összeszerelés , stb. Ha így folytatja az SE , nem tud labdába a többi gyártó (középkategóriában).dilajoska írta:én ilyet készülök vennireddoors írta:A két kedvencem! Ajánlom mindenkinek, aki egy "olcsóbb" tökéletes minőségű gyors telefont akar használni.
A legjobban talán az SE RAY tetszett , igaz még kicsit magasan van az ára.
itt is van:
http://www.youtube.com/watch?v=qe-WIl_N_yA
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Nem teljesen. A RAY, ARC , NEO kijelzőfelbontása nagyobb mint a Samsung , HTC, LG (1Ghz-es) típusainak 480 x 800 vs. Sony Ericsson 480 x 854 és mégis gyorsabb a Sony Ericsson. Benchmark pontszám 1500-1600 pont között van mindenféle buhera nélkül.dilajoska írta: hát remélem.állítólag kijelző felbontás miatt gyorsabb mint a többi 1 magos 1ghz-es telók.néztem olyan kernelt is hozzá amivel 1.9 ghz-ig lehet húzni a procit úgyhogy nem rossz.
Huawei MATE 9 Android 7
- dilajoska
- 2. szint
akkor gondolom jól optimalizálják a romjaikatreddoors írta:Nem teljesen. A RAY, ARC , NEO kijelzőfelbontása nagyobb mint a Samsung , HTC, LG (1Ghz-es) típusainak 480 x 800 vs. Sony Ericsson 480 x 854 és mégis gyorsabb a Sony Ericsson. Benchmark pontszám 1500-1600 pont között van mindenféle buhera nélkül.dilajoska írta: hát remélem.állítólag kijelző felbontás miatt gyorsabb mint a többi 1 magos 1ghz-es telók.néztem olyan kernelt is hozzá amivel 1.9 ghz-ig lehet húzni a procit úgyhogy nem rossz.
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Hát minden esetre sokkal jobban mint a samsung, lg,htc középkategóriás készülékei(szerintem) . Az SE hozzáállása teljes fordulatot vett, a frissítéseket időben kiadják, nincsenek lemaradva, és ígéretet tettek, hogy az összes 2011-es modellre lesz hivatalos Ice Cream Sandwich frissítés. Az eddig látott frissítésekből , ütemezésekből ez teljesen hihető ígéret. Tőlünk nyugatabbra sokkal népszerűbbek az SE telefonjai , a közismert http://www.gsmarena.com/sony_ericsson-phones-19.php oldal népszerűségi mutatói is bizonítják , hogy nagy az érdeklődés , pl. minden második látogató megnézi az új Sony Ericsson Xperia Arc S telefont, itt meg még topik sincs róla.dilajoska írta:akkor gondolom jól optimalizálják a romjaikatreddoors írta:Nem teljesen. A RAY, ARC , NEO kijelzőfelbontása nagyobb mint a Samsung , HTC, LG (1Ghz-es) típusainak 480 x 800 vs. Sony Ericsson 480 x 854 és mégis gyorsabb a Sony Ericsson. Benchmark pontszám 1500-1600 pont között van mindenféle buhera nélkül.dilajoska írta: hát remélem.állítólag kijelző felbontás miatt gyorsabb mint a többi 1 magos 1ghz-es telók.néztem olyan kernelt is hozzá amivel 1.9 ghz-ig lehet húzni a procit úgyhogy nem rossz.
Huawei MATE 9 Android 7
- Secpali
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Jaja, az idei felhozatal igen masszív lett, Mini is kb verhetetlennek tűnik a kategóriájában, az ára is meglehetősen jól lett belőve, ár-érték arányban messze kiemelkedik a hasonló telefonok közül, de megkockáztatom, hogy még a 100 ezer körüliek közül is megszorongat néhányat tudásban. Az, hogy a SE frissítési politikája ilyen komoly fordulatot vett a támogatás tekintetében, mégegy plusz pontot jelent, mert még a használat szempontjából való szavatosságát is lényegesen növeli, hogy már most lehet tudni, hogy jönni fog rá a következő android. Engem is eléggé gondolkodóba ejtett, csak azt nem tudom, hogy a mérete okán nem lennének-e gondjaim vele... Te mit tapasztaltál, mikor a kezedbe vetted, rendesen lehetett rajta pötyögni? Amúgy nincs hatalmas kosaras kezem, csak átlagos, de azért aprónak sem mondanám az ujjaimat
1,9 GHz-re húzni a procit mondjuk igen kemény Mivel csináltad azt dilajoska? És bírja a hűtés, nem olvad szét a teló, ha jól meghajtod?
1,9 GHz-re húzni a procit mondjuk igen kemény Mivel csináltad azt dilajoska? És bírja a hűtés, nem olvad szét a teló, ha jól meghajtod?
- GombSt
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Hogyan húzol 1.9Ghz-ig egy CPU-t annak károsodása nélkül? Erre egyszerűen architektúrálisan képtelen, ráadásul a sokkal komolyabb tuning potenciállal megáldott asztali processzorok között is ritka az olyan amit hidrogén hűtés nélkül 90%-al túl lehet hajtani! Tudom miről beszélek, mert én is vettem már részt ilyen extrém tuningban, ha nem lett volna a hidrogén hűtés akkor a processzor lábai egyszerűen elolvadtak volna. Arról nem is beszélve, hogy így is csak egy rövid időre lehetett elérni ezt, tartós használatra így is alkalmatlan. Ezek mellett pedig akkora áramfelvétellel dolgozott, hogy a normál 400-500W-os táp helyett 4000W-ot kellett a rendszernek biztosítani.
A másik meg, hogy a proci tuningpotenciálja nem a kerneltől függ. Na meg szerinted mennyi idő alatt merülne le és olvadna szét a tekefon ilyen túlhajtás mellett?
A másik meg, hogy a proci tuningpotenciálja nem a kerneltől függ. Na meg szerinted mennyi idő alatt merülne le és olvadna szét a tekefon ilyen túlhajtás mellett?