Főbb jellemzői:
- Android 2.3
Playstation játékkonzol
érintőkijelző (4”-es, 854x480 képpont)
5 megapixeles hátoldali kamera
Szélessávú internet (HSPA) és Wifi
Zenelejátszó, TrackID zenefelismerés
YouTube, Facebook, Twitter elérés
A-GPS-vevő, Google térkép
A PSP hardware-ét hamar utolérte a mobilvilág, ezért a Sony meglépte ezt, az egyébként logikusnak tűnő lépést. Lényegében sok dolga nem volt. Sony és Ericsson. Mindkettő cég dolgozott mobiltelefonnal és együtt is értek el sikereket ebben a kategóriában. A Sony Playstation rendszerét véleményem szerint, már nem volt nehéz integrálni.
Tudom, hogy az Android programok(játékok) minősége is nagyon jó, ezzel tisztában vagyok.
Úgy gondolom a Sony-hoz, SE-hoz hozzátartozó minőségi zeneszolgáltatás sem fog elmaradni és nagyon jó minőségű zeneélményben lesz részünk.
Jelenleg a T-Mobilnál előrendelhető a készülék havidíjas és dominó csomagban is.
Régóta figyelemmel kísérem a készüléket, mikor kerül fel a honlapjukra.
TESZT
A teszt nagyon részletes, nem merülhet fel bennünk kérdés. Bár hardware-e fél-1 évet csúszott a felső-kategóriához képest, ez árában kevésbé - de érezhető - is érezhető, bár a Play Station szolgáltatással együtt még elfogadható áron van. Én 7/10-et adnék ár/érték-re.
Jelenleg a T-s szolgáltatónál (60 perc ingyenes lebeszélhetőséggel) nincs 95.000 (kilencvetötezer) Ft.