Biztos a te telefonodra való (s60v5)?peti820818 írta:azt is prószáltam már. Lehet hogy a software l van a problem?
Próbálj ki másik verziót belőle.
Biztos a te telefonodra való (s60v5)?peti820818 írta:azt is prószáltam már. Lehet hogy a software l van a problem?
Hát jött rá frissítések. De itt ezen a fórumon nem sok mindenkinek van, vagy nem ír róla, hogy miben jó és rossz.landworby írta:Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy a Satio mennyit javult a régi tesztek óta? Gyors lett a rendszere? Szebben fényképez? Van hozzá moddolás? Érdemes Omnia2-őt elcserélni rá?
Helló, Ha valamennyire értessz a symbianoz, vagy kötődsz hozzá, akkor mindenféleképpen ajánlom a cserét, vagy ha simán szeretsz fotózni, multitaskolni meg ilyenek akkor is. SZerintem nagyon sokat javult, már a gyári firmware-rel is remekül használható, de persze vannak módosítások is. Lehet cserélni az "asztal"-t meg ilyenek. Szerintem remek gép és tényleg csodás fotókat csinál!landworby írta:Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy a Satio mennyit javult a régi tesztek óta? Gyors lett a rendszere? Szebben fényképez? Van hozzá moddolás? Érdemes Omnia2-őt elcserélni rá?
C/data/imagesgzomi írta:sziasztok, azt szeretném krédezni hogy nem találom tegnap ota a képeket a telomon amiket csinálok rajta , valakinek van valami 5lete hogy hova menti el? x plorerel is kerstem már ugy se találtam .( ( bocsi ha nem ide kellet volna ezt irni de nem találtam mást és nekem is SE satiom van )