Azon a linken az i8910 benchmarkja van, amin a telefon szerepel, ott látod a Satioétpotter55 írta:De ez nem a Satio topikja? Ezt már nem értem.rydair írta:Nem, azon a linkelt képen valóban i8910 bench van (összehasonlítás szempontjából)potter55 írta:rydair:
Gratulálok a telefonhoz ha még megvan. De szerintem a i8910 bench helyett Satio bench-et akartál írni.
Akkor ez a telefon se kell nekem, ha se létére nem szól jól.
Sony Ericsson Satio
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Sony Ericsson Satio
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Köszönöm a kiegészítéstDamir88 írta:Azon a linken az i8910 benchmarkja van, amin a telefon szerepel, ott látod a Satioét
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i8910 HD
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Üdv!
Érdekelne, hogy a Samsung i8910 D és a Satio közül melyik a jobb fényképező. A Satio a tesztekben nem volt az igazi, de szoftverfrissítéssel elvileg javítható (lásd c905, ami innov8 szintre lép fel). Van olyan, aki használta mindkettőt és le tudná írni véleményét?
Egyedül a xenon vaku megléte és talán a jobb fényképes képminőség (ha nem most, majd egyszer..) miatt érdekel a Satio. Köszi!
Érdekelne, hogy a Samsung i8910 D és a Satio közül melyik a jobb fényképező. A Satio a tesztekben nem volt az igazi, de szoftverfrissítéssel elvileg javítható (lásd c905, ami innov8 szintre lép fel). Van olyan, aki használta mindkettőt és le tudná írni véleményét?
Egyedül a xenon vaku megléte és talán a jobb fényképes képminőség (ha nem most, majd egyszer..) miatt érdekel a Satio. Köszi!
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
elég gyengus az a Xenon rajta és bődületesen sok képzajjal dolgozik a telefon. Ha a távolban van valami apró dolog (autó rendszámával prezentálták egy tesztben) ott jól jöhet a több megapixel mert jobban kivehető volt de amúgy értelmetlen. A samun sajna csak egy kis led van viszont szép képeket tud csinálni de azért nem inno szint. Ha mindent összevetünk én egyértelműen a samsungot venném főleg ha ráteszel egy főzött ROM-ot...landworby írta:Üdv!
-
- Újonc
És ha megnézzük az érintőképernyős mezőnyt symbianból, androidból és WinMo-ból, akkor melyik telefon a legjobb fényképezésben? Nyílt rendszerű telefon érdekelne, jó fényképezős tulajdonságokkal. Tapasztalatom szerint az i8910 ebben nem az igazi sajnos.
-
- Újonc
Ezen linken össze lehet hasonlítani a Satiot a HD-vel.
http://www.digitalversus.com/duels.php? ... 6128&ph=19
-
- Újonc
- Készüléktípus: SE K810i - SE Satio
Ennek ellenére az enyém (november 19-én vettem) fekete... Igaz, ez T-s!rydair írta:Hali. Sajnos úgy értesültem, hogy feketében nem lesz kapható a teló magyarországon.. Ezen okból nekem is csak szürkét sikerült beszerezni.
Ha felteszed az új R1CA037 firmware-t, ami dec. 9-től Magyarországon is elérhető, akkor lényeges gyorsabb lesz a telefon (elsősorban a billentyűzár után ébred egyből, és a menüben is gyorsabban válaszol). Csupán a honlapon található Update Service-t kell leszedni és követni az utasítások, miután letölt egy 105megás szoft-ot (nekem elég gyorsan jött le) majd 1-2 perc alatt frissít. A frissítéssel SEMMILYEN személyes adat nem vész el.rydair írta:Kicsit lassúcska amúgy a telefon, de nem lassabb mint bármelyik másik symbian
Észrevehető változás még, hogy ha üzenete van a telefonnak alul (pl: új esemény, "billentyűk lezárva" vagy rendszer info) akkor a képernyő többi részét elfade-eli és a többi világít, mint Nokiáknál. (picit fura, mert ha eltűnik az üzenet, akkor kivilágítja az egészet) De az általad említett hangszóró is javul vele, legalábbis mind beszédnél, mind lejátszásnál sokkal hangosabb (és szerintem tisztább is, de én botfülű vagyok)
Én mint átlag felhasználó mást nem vettem észre...
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
hasznos link köszilandworby írta:Ezen linken össze lehet hasonlítani a Satiot a HD-vel.
a wines készülékek sohasem a kamerájukról voltak híresek inkább legendásan sz*rokat lehetne felsorolni mint kifejezetten jókat. Android-ról elég ha annyi írok a jelenlegi 1.6 os verzió még egy árva ledet sem támogat ez a 2.0 ás verzióba került bele amiből jelenleg egyetlen készüléket lehet kapni de azt sem itthon... tehát ez jó lesz de kell még neki idő. Ha a kamera a lényeg és mindenképp okostelefonba gondolkodunk akkor kétségtelenül a symbian nyer azon belül meg a Samsung i8510 (innov8) hülyére alázza a mezőnyt. Viszont ezt légyszi max az OFF témába folytassuk. köszilandworby írta:És ha megnézzük az érintőképernyős mezőnyt symbianból, androidból és WinMo-ból, akkor melyik telefon a legjobb fényképezésben? Nyílt rendszerű telefon érdekelne, jó fényképezős tulajdonságokkal. Tapasztalatom szerint az i8910 ebben nem az igazi sajnos.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
Sziasztok!
Zip tömörítőprogramot szeretnék a telóra, mert ugye agyári nem bír vele...
Köszönöm!
Köszönöm!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Telepítsd fel az x-plore fájlkezelőt az elbír vele.mcfrann írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.