ferret írta:Állítólag két verzió lesz(csak tudnám ennek mi értelme)
"a processzor pedig annak kérdése, hogy 3G-s vagy LTE-s verzióról beszélünk, előbbi ugyanis 4+4 magos, magonként 1,9 GHz-es órajelen ketyegő Exynos SoC-vel (lesz 4 darab 1,9 GHz-es A15-ös mag, valamint szintén ennyi 1,3 GHz-es A7-es), utóbbi viszont 2,3 GHZ-es órajelen futó Snapdragon 800-zal lesz szerelve, tehát ebben az esetben nem csak a gyorsabb adatátvitel miatt lesz érdemes a 4G-s változatot választani. A két eszközben azonban közös a 3 GB RAM, viszont a videórögzítésben is lesznek eltérések az egyes verziók között, bizonyos modellek esetén ugyanis 4K-s felbontást is elérhetünk, másoknál viszont be kell majd érnünk az 1080p-vel másodpercenként 60 képkockával."
Forrás:mobilarena
ja, és majd az exynos kapja a 4K-t is

na az lesz az igazi szopóka, tekintve hogy nálunk minden szolgáltató az LTE-st fogja nyomatni. ez megint csak a hörgő kapzsiság. ha a samsung akarná akkor akármelyik cpu tudná röhögve az lte-t is meg a 4k-t is egyszerre. más kérdés hogy nem akarnak nagyon aláverni a qualcomnak egy saját mindentudó cpu-val. de akkor is nagyon elszaladt a ló a samsunggal (már ami a piaci fölénnyel visszaélését illeti), csak aztán nehogy ez legyen a veszte

a nokia is azt hitte hogy mindig ő lesz a király, aztán hopp kopp.
ezt a bőrnek imitált műanyagot meg inkább nem is minősítem, mert annyira nem illik egy ilyen csúcstelóhoz hogy az szavakkal el nem mondható. pedig ránézésre tényleg azt hittem bőr, még majdnem meg is dícsértem hogy na végre valami igényesebb anyagot is találtak ott koreában mint a szappantartókból ujrahasznosított műanyag, erre kiderül hogy ááá dehogy