Samsung i8510 (innov8)
- hunhool
- 3. szint
- Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 38 times
Re: Samsung i8510 (innov8)
Ma neztem hogy elvileg van ujabb szoft a telohoz
meg meg kell sasolnom mashol hogy tenyleg az-e,de ha igen akkor megy fol az ujabb
Par napja irtam az angol Samsung support szerviznek, es ecseteltem par hibat,ami eleg bosszanto tud lenni(nem egyedi hibakrol van szo hanem altalanossagban)
azt a valaszt irtak-meglepoe gyorsan- hogy az uj szoftban lesznek komoly javitasok,peldaket emlitve az akksi uzemidejet,stb
meglatjuk...

meg meg kell sasolnom mashol hogy tenyleg az-e,de ha igen akkor megy fol az ujabb
Par napja irtam az angol Samsung support szerviznek, es ecseteltem par hibat,ami eleg bosszanto tud lenni(nem egyedi hibakrol van szo hanem altalanossagban)
azt a valaszt irtak-meglepoe gyorsan- hogy az uj szoftban lesznek komoly javitasok,peldaket emlitve az akksi uzemidejet,stb
meglatjuk...
Google Nexus5 32gb Black
-
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 D815
- Nem: Férfi
- Been thanked: 13 times
Helló, Hunhool!hunhool írta:Ma neztem hogy elvileg van ujabb szoft a telohoz![]()
![]()
![]()
meglatjuk...
Kicsit meglepödtem az új oldalon, de nem ezért kereslek. Érdeklődnék, te honnan szerzed az új szoftvert, mert itthon még se híre, se hamva.
A főnixel teszed fel? Írhatnál egy rövid, egyszerü leírást, hogyan is megy ez, természetesen csak akkor, ha időd engedi. Te ebben már

számítasz. Sokak lelkén könnyítenél. Köszönöm a többiek nevében is.

LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
- mesa82
- 1. szint
- Készüléktípus: S8500 Wave+I8510i Innov8
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Remélhetőleg az új fórumba is sok hasznos információ fog bekerülni,és a kezdők, mint én,hamar el tudják sajátítani a teló megfelelő kezelését! Remélem holnap megérkezik, és este már az új szerzeményemről tehetek fel pár kérdést! 

-
- 2. szint
Előbb nyomkodd egy kicsit, aztán még, és utána szedd össze a gondolataidat, mert biztos sok kérdésed lesz!mesa82 írta:Remélhetőleg az új fórumba is sok hasznos információ fog bekerülni,és a kezdők, mint én,hamar el tudják sajátítani a teló megfelelő kezelését! Remélem holnap megérkezik, és este már az új szerzeményemről tehetek fel pár kérdést!
Üdv a klubban

LG G4 D815 (32GB)
- hunhool
- 3. szint
- Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
- Been thanked: 38 times
Na utananeztem a dolognak...ugy nez ki hogy ez (lesz) a samu uj es talan hivatalos frissitese.stukker írta:Helló, Hunhool!hunhool írta:Ma neztem hogy elvileg van ujabb szoft a telohoz![]()
![]()
![]()
meglatjuk...
Kicsit meglepödtem az új oldalon, de nem ezért kereslek. Érdeklődnék, te honnan szerzed az új szoftvert, mert itthon még se híre, se hamva.
A főnixel teszed fel? Írhatnál egy rövid, egyszerü leírást, hogyan is megy ez, természetesen csak akkor, ha időd engedi. Te ebben már![]()
számítasz. Sokak lelkén könnyítenél. Köszönöm a többiek nevében is.
eredetileg szloveniaba szant uj telokon van meg csak ez a szoftver,de a samu oldalan (valahol) fenn van hogy ez a legujabb szoftjuk,datum szerint is.
Irtam egy szloven sracnak aki feltoltotte,de meg nem valaszolt.Kerdeztem tole hogy tartalmaz e valami javitast,stb...remelem hamar megtudom.
asszem az uj szoftver ez lesz: i8510XEHJ4 vagy mi..
Meg mindig nem tiszta hogy hogy is megy a frissites APOLLOVAL(nem fonix

lehet e egyfajta phone szoftvert kulonbozo PDA vagy CSC fajlal rissiteni...
Ha kibogoztam es tiszta akkor folrakom...(elvileg lehet csak hulyeseget nem akarok irni)
Google Nexus5 32gb Black
- mesa82
- 1. szint
- Készüléktípus: S8500 Wave+I8510i Innov8
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
stukker írta:Előbb nyomkodd egy kicsit, aztán még, és utána szedd össze a gondolataidat, mert biztos sok kérdésed lesz!mesa82 írta:Remélhetőleg az új fórumba is sok hasznos információ fog bekerülni,és a kezdők, mint én,hamar el tudják sajátítani a teló megfelelő kezelését! Remélem holnap megérkezik, és este már az új szerzeményemről tehetek fel pár kérdést!
Üdv a klubban
Bárcsak nyomkodhatnám már!

Ha még az elején nem rakok rá programokat,attól még minden funkcióját nagyjából ki tudom használni,nem?

- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
ki persze a programoktól max mégtöbbet fog tudnimesa82 írta: Ha még az elején nem rakok rá programokat,attól még minden funkcióját nagyjából ki tudom használni,nem?
-
- 2. szint
Hunhool! Szia!
Köszi az információkat, majd figyelem az oldalt. Megpróbálok körülnézni én is, de itt nálunk az atombomba receptjét nem vigyázzák jobban, mint az információkat erről a készülékről. Azon csodálkozom, hogy lehet egyáltalán kapni. Azt kérdezném még, hogy az X-plorét, amit vettél, rendelkezik-e magyar nyelvel? Gondolkodom a megvásárlásán, de azon az oldalon, ahol találtam, nem szerepelt a mi nyelvünk.

Köszi az információkat, majd figyelem az oldalt. Megpróbálok körülnézni én is, de itt nálunk az atombomba receptjét nem vigyázzák jobban, mint az információkat erről a készülékről. Azon csodálkozom, hogy lehet egyáltalán kapni. Azt kérdezném még, hogy az X-plorét, amit vettél, rendelkezik-e magyar nyelvel? Gondolkodom a megvásárlásán, de azon az oldalon, ahol találtam, nem szerepelt a mi nyelvünk.

LG G4 D815 (32GB)
Sziasztok! Megnéznétek nekem ismét valamit......? Ha a garmint felrakom, kicserélem a tsrautostart.exe fájlt a 4.10.80-asra, és kitörlöm a cardrunner.dll fáljt, akkor nekem mindaddig jól megy a garmin, amíg újra nem indítom a telót! Utána visszadob indításkor, és már nem indul el.A tietek is ilyen?