Samsung i8510 (innov8)

Samsung márkájú készülékek témái
NBK
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Samsung i8510 (innov8)

Hozzászólás Szerző: NBK »

hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Re: Samsung i8510 (innov8)

Hozzászólás Szerző: hunhool »

Ma neztem hogy elvileg van ujabb szoft a telohoz :!: :?2: :idea:
meg meg kell sasolnom mashol hogy tenyleg az-e,de ha igen akkor megy fol az ujabb
Par napja irtam az angol Samsung support szerviznek, es ecseteltem par hibat,ami eleg bosszanto tud lenni(nem egyedi hibakrol van szo hanem altalanossagban)
azt a valaszt irtak-meglepoe gyorsan- hogy az uj szoftban lesznek komoly javitasok,peldaket emlitve az akksi uzemidejet,stb
meglatjuk...
Google Nexus5 32gb Black
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Nem: Férfi
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

hunhool írta:Ma neztem hogy elvileg van ujabb szoft a telohoz :!: :?2: :idea:
meg meg kell sasolnom mashol hogy tenyleg az-e,de ha igen akkor megy fol az ujabb
Par napja irtam az angol Samsung support szerviznek, es ecseteltem par hibat,ami eleg bosszanto tud lenni(nem egyedi hibakrol van szo hanem altalanossagban)
azt a valaszt irtak-meglepoe gyorsan- hogy az uj szoftban lesznek komoly javitasok,peldaket emlitve az akksi uzemidejet,stb
meglatjuk...
Helló, Hunhool!
Kicsit meglepödtem az új oldalon, de nem ezért kereslek. Érdeklődnék, te honnan szerzed az új szoftvert, mert itthon még se híre, se hamva.
A főnixel teszed fel? Írhatnál egy rövid, egyszerü leírást, hogyan is megy ez, természetesen csak akkor, ha időd engedi. Te ebben már :smartass:
számítasz. Sokak lelkén könnyítenél. Köszönöm a többiek nevében is. :whaaa:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
mesa82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: S8500 Wave+I8510i Innov8
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: mesa82 »

Remélhetőleg az új fórumba is sok hasznos információ fog bekerülni,és a kezdők, mint én,hamar el tudják sajátítani a teló megfelelő kezelését! Remélem holnap megérkezik, és este már az új szerzeményemről tehetek fel pár kérdést! ;)
stukker
2. szint
2. szint

mesa82 írta:Remélhetőleg az új fórumba is sok hasznos információ fog bekerülni,és a kezdők, mint én,hamar el tudják sajátítani a teló megfelelő kezelését! Remélem holnap megérkezik, és este már az új szerzeményemről tehetek fel pár kérdést! ;)
Előbb nyomkodd egy kicsit, aztán még, és utána szedd össze a gondolataidat, mert biztos sok kérdésed lesz!
Üdv a klubban :inga:
LG G4 D815 (32GB)
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: hunhool »

stukker írta:
hunhool írta:Ma neztem hogy elvileg van ujabb szoft a telohoz :!: :?2: :idea:
meglatjuk...
Helló, Hunhool!
Kicsit meglepödtem az új oldalon, de nem ezért kereslek. Érdeklődnék, te honnan szerzed az új szoftvert, mert itthon még se híre, se hamva.
A főnixel teszed fel? Írhatnál egy rövid, egyszerü leírást, hogyan is megy ez, természetesen csak akkor, ha időd engedi. Te ebben már :smartass:
számítasz. Sokak lelkén könnyítenél. Köszönöm a többiek nevében is. :whaaa:
Na utananeztem a dolognak...ugy nez ki hogy ez (lesz) a samu uj es talan hivatalos frissitese.
eredetileg szloveniaba szant uj telokon van meg csak ez a szoftver,de a samu oldalan (valahol) fenn van hogy ez a legujabb szoftjuk,datum szerint is.
Irtam egy szloven sracnak aki feltoltotte,de meg nem valaszolt.Kerdeztem tole hogy tartalmaz e valami javitast,stb...remelem hamar megtudom.
asszem az uj szoftver ez lesz: i8510XEHJ4 vagy mi..
Meg mindig nem tiszta hogy hogy is megy a frissites APOLLOVAL(nem fonix :mrgreen: )
lehet e egyfajta phone szoftvert kulonbozo PDA vagy CSC fajlal rissiteni...
Ha kibogoztam es tiszta akkor folrakom...(elvileg lehet csak hulyeseget nem akarok irni)
Google Nexus5 32gb Black
mesa82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: S8500 Wave+I8510i Innov8
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: mesa82 »

stukker írta:
mesa82 írta:Remélhetőleg az új fórumba is sok hasznos információ fog bekerülni,és a kezdők, mint én,hamar el tudják sajátítani a teló megfelelő kezelését! Remélem holnap megérkezik, és este már az új szerzeményemről tehetek fel pár kérdést! ;)
Előbb nyomkodd egy kicsit, aztán még, és utána szedd össze a gondolataidat, mert biztos sok kérdésed lesz!
Üdv a klubban :inga:

Bárcsak nyomkodhatnám már! :whaaa:
Ha még az elején nem rakok rá programokat,attól még minden funkcióját nagyjából ki tudom használni,nem? :hmm2:
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

mesa82 írta: Ha még az elején nem rakok rá programokat,attól még minden funkcióját nagyjából ki tudom használni,nem? :hmm2:
ki persze a programoktól max mégtöbbet fog tudni
stukker
2. szint
2. szint

Hunhool! Szia! :hmm2:
Köszi az információkat, majd figyelem az oldalt. Megpróbálok körülnézni én is, de itt nálunk az atombomba receptjét nem vigyázzák jobban, mint az információkat erről a készülékről. Azon csodálkozom, hogy lehet egyáltalán kapni. Azt kérdezném még, hogy az X-plorét, amit vettél, rendelkezik-e magyar nyelvel? Gondolkodom a megvásárlásán, de azon az oldalon, ahol találtam, nem szerepelt a mi nyelvünk. :cry3:
LG G4 D815 (32GB)
zola-
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zola- »

Sziasztok! Megnéznétek nekem ismét valamit......? Ha a garmint felrakom, kicserélem a tsrautostart.exe fájlt a 4.10.80-asra, és kitörlöm a cardrunner.dll fáljt, akkor nekem mindaddig jól megy a garmin, amíg újra nem indítom a telót! Utána visszadob indításkor, és már nem indul el.A tietek is ilyen? :hmm2:
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”