Samsung N7000 Galaxy Note
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Samsung N7000 Galaxy Note
Kint van a legújabb GLNotecore Kernel, a v8.
A legfontosabb újítás benne kiemelve!
- Built from HK ICS Update 1, Update 4 and pure 3.0.36
- Very fast and very stable
- Noop scheduler as default
- SLQB heap allocator
- Filesystem I/O tweaks
- CWM 5.8.1.8 included
- Full root with SU and Superuser included from flash
- CWM SDcards are the correct way around (/sdcard = removable SD, /internal = internal 16gb memory)
- MMC_CAP_ERASE removed for safe wipes
- Speedmod patch for MDNIE (k3-7)
- Increased framebuffer and GPU memory
- Increased memory allocation for android surface pmem
- /etc/init.d/S* script support
- Lots of configuration optimisations
- Fully supports ICS 4.04 TW roms including Bluetooth
- Custom bootanimation support without the need to edit loops
- SLQB heap allocator
- Filesystem I/O tweaks
- CWM 5.8.1.8 included
- CWM SDcards are the correct way around (/sdcard = removable SD, /internal = internal 16gb memory)
- Fully supports ICS 4.04 TW roms including Bluetooth
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- gyurcsok
- 1. szint
- Készüléktípus: GT-N7000
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 7 times
Ugy tunik ez mar jo lesz, elozo verzional gyari bongeszo random kifagyott, ezzel egyelore nem.Macika írta:Kint van a legújabb GLNotecore Kernel, a v8.
- SLQB heap allocator
- Filesystem I/O tweaks
- CWM 5.8.1.8 included
- Fully supports ICS 4.04 TW roms including Bluetooth.
Quadrantba+1000 pont es akksi is 8 ora alatt 1%ot esett 10 perces email es 1 oras idojaras frissitessel.

- eriklili13
- 2. szint
- Készüléktípus: Samu N8010+sgs+sgs2CM 1.1.3
- Nem: Nő
- Has thanked: 139 times
- Been thanked: 10 times
Ne haragudj,de soha nem fogom megszokni a stílusodat,mindig meg tudsz lepni egy újabb dologgal,történetesen,hogy mindig másnak van igaza velem szemben.Macika írta:Ejj, na.eriklili13 írta:Az enyém 1000%,hogy gyári független,más is panaszkodott a sim zárolásra a gyári romoknál.
Én egyenlőre örülök,hogy sikerült feloldani!
Nem akarlak olyan hangnemmel megbántani, mint a másik fórumban tették (megjegyzem, szerintem jogos volt a reakciójuk), de úgy érzem, eléggé harmatosak még az ismereteid ahhoz, hogy ilyen általánosító kijelentéseket tegyél.
Tessék megnézni már azt a nyomorult samfirmware.com-ot, tüzetesen elolvasni, oda van írva, ha egy ROM szolgáltatófüggő készülékhez készült (zárójelben mögötte)!
És ne általánosítva pontatlanságokkal ijesztgetni az embereket!
Köszönöm!
Igen, úgy tűnik, hogy a Samsung is be akarja vezetni Apple mintájára, hogy ne lehessen tetszés szerint, free, házilag függetleníteni a készülékeit (az SGS3 aznap nyitható volt, amikor megjelent), ezért most EGY, az első német 4.0.4-es T-mobile ROM visszazár. Ha ezt tudatosan csinálja és folytatja is a Samsung, komoly csalódást fog okozni a márka hívei között. (Mondjuk az nem is igazán tartható, hogy egy 1,5 éves, frissített ROM-os Galaxy ACE-t elég komoly mutatvány box-szal kinyitni, egy SGS3-at meg házilag lehet.)
Az LRK ROM német open ROM. Amit meg te raktál fel az T-mobile függő. Félő, hogy mostmár akármilyet fogsz felrakni, mindig le fog zárni. De ne legyen igazam...
Én nem akartam senkit megbántani,nem szokásom még akaratlanul sem!!!!/ha olyan okos vagy remélem érted a célzást!/
Én tudom jól,hogy jóformán semmit nem értek ahhoz,amit csinálok,de Te nem is segítesz abban,hogy többet tudjak,csak rendszeresen kritizálsz.Majd igyekszem nem előfordulni a fórumon!!
Én is köszönöm.

Én is köszönöm
- nggabi
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy Note
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
mondjuk még annyit h a német rom (Open Germany) és a Nordic countries-os is lezárta a telómat, nem csak a T-s. itt inkább arról van szó h az új rom máshogy ellenőrzi a függőséget.Macika írta:Ejj, na.eriklili13 írta:Az enyém 1000%,hogy gyári független,más is panaszkodott a sim zárolásra a gyári romoknál.
Én egyenlőre örülök,hogy sikerült feloldani!
Nem akarlak olyan hangnemmel megbántani, mint a másik fórumban tették (megjegyzem, szerintem jogos volt a reakciójuk), de úgy érzem, eléggé harmatosak még az ismereteid ahhoz, hogy ilyen általánosító kijelentéseket tegyél.
Tessék megnézni már azt a nyomorult samfirmware.com-ot, tüzetesen elolvasni, oda van írva, ha egy ROM szolgáltatófüggő készülékhez készült (zárójelben mögötte)!
És ne általánosítva pontatlanságokkal ijesztgetni az embereket!
Köszönöm!
Igen, úgy tűnik, hogy a Samsung is be akarja vezetni Apple mintájára, hogy ne lehessen tetszés szerint, free, házilag függetleníteni a készülékeit (az SGS3 aznap nyitható volt, amikor megjelent), ezért most EGY, az első német 4.0.4-es T-mobile ROM visszazár. Ha ezt tudatosan csinálja és folytatja is a Samsung, komoly csalódást fog okozni a márka hívei között. (Mondjuk az nem is igazán tartható, hogy egy 1,5 éves, frissített ROM-os Galaxy ACE-t elég komoly mutatvány box-szal kinyitni, egy SGS3-at meg házilag lehet.)
Az LRK ROM német open ROM. Amit meg te raktál fel az T-mobile függő. Félő, hogy mostmár akármilyet fogsz felrakni, mindig le fog zárni. De ne legyen igazam...
"Az enyém 1000%,hogy gyári független" és még mennyi ilyen lesz ha kiengedik hivatalosan is a KIES-re...
- Macika
- 6. szint
MIUTÁN ráraktad valamelyiket, vagy a görögöt vagy a német T-mobilost. És ez így is lesz ezentúl az összes ROM-frissítésnél, ha jól sejtem.nggabi írta:mondjuk még annyit h a német rom (Open Germany) és a Nordic countries-os is lezárta a telómat, nem csak a T-s. itt inkább arról van szó h az új rom máshogy ellenőrzi a függőséget.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Macika
- 6. szint
Ennyit kellett volna, hogy leírj. A többi (ismét) a Rajtad esett - vélt - sértettség miatti visszatámadás. Amivel nem kívánok foglalkozni.eriklili13 írta:Én tudom jól,hogy jóformán semmit nem értek ahhoz,amit csinálok,...
Amit leírtam Rólad, a romoláshoz és a készülékek működéséhez hozzáértésedről, az igaz. Ha nem látod be, hogy összemosol pár dolgot és ijesztgetsz az embereket vele, az rossz.
Senki nem születik gyakorlott mobiltelefon-mesternek, mindenkinél hosszadalmas tanulás KELL megelőzze azt, hogy hozzá merjen nyúlni egy nemritkán jó százezres értékű mobilhoz. Ameddig valaki érzi, amit leírtál az idézetben, addig ne osszon másoknak tanácsot, főleg, ha az nem is fedi pontosan a valóságot. Szerintem.
Azért már bocs, de amit leírtál Szkítának (és főleg, ahogy), azért nagyon a legminimumot kaptad tőlük, bizony, hogy nekik volt igazuk. Értetlenül állok a ténnyel szemben, hogy nem látod be. De ez nem az én harcom, nem is szóltam bele.eriklili13 írta:...mindig másnak van igaza velem szemben.
Tehát még egyszer, nem igaz, amit írtál: "...más is panaszkodott a sim zárolásra a gyári romoknál."
Ezzel szemben az az igazság, hogy létezik bizonyítottan legalább EGY ROM (tehát nem "A" gyári ROM-ok, hanem - egyelőre- csak egy), a német T-mobile függő 4.0.4-es, ami lezárja a készüléket német T-mobilra és egyelőre úgy tűnik, utána (a függetlenítés után) bármilyen ROM-ot is teszel rá, újra lezárt állapotba kerül a készülék.
Biztosan lesz rá megoldás az XDA-n, egyelőre még nincs.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- nggabi
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy Note
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
[quote=
Tehát még egyszer, nem igaz, amit írtál: "...más is panaszkodott a sim zárolásra a gyári romoknál."
Ezzel szemben az az igazság, hogy létezik bizonyítottan legalább EGY ROM (tehát nem "A" gyári ROM-ok, hanem - egyelőre- csak egy), a német T-mobile függő 4.0.4-es, ami lezárja a készüléket német T-mobilra és egyelőre úgy tűnik, utána (a függetlenítés után) bármilyen ROM-ot is teszel rá, újra lezárt állapotba kerül a készülék.
Biztosan lesz rá megoldás az XDA-n, egyelőre még nincs.[/quote]
nem feltétlenül ez a gond, én elsőre ha jól emlékszem az open germanyt raktam és azzal is gondom volt. szólj ha tudsz valami új infót
Biztosan lesz rá megoldás az XDA-n, egyelőre még nincs.[/quote]
nem feltétlenül ez a gond, én elsőre ha jól emlékszem az open germanyt raktam és azzal is gondom volt. szólj ha tudsz valami új infót

- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
melyik a GT-N8000 ? sammobilon jöttek rá romok,,,,még sose láttam. 

Samsung galaxy s7 edge
- gyurcsok
- 1. szint
- Készüléktípus: GT-N7000
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 7 times
Note 10.1Limahl írta:melyik a GT-N8000 ? sammobilon jöttek rá romok,,,,még sose láttam.

- Macika
- 6. szint
Ebben biztos, hogy tévedsz, a mai napig az a 4.0.4-es német open ROM ROM van fent nálam, lezárásnak semmi nyoma...nggabi írta:nem feltétlenül ez a gond, én elsőre ha jól emlékszem az open germanyt raktam és azzal is gondom volt. szólj ha tudsz valami új infót
A T-mobilossal (a második német 4.0.4. ROM) jöttek a gondok...
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill