Mázlista. Én meg azt próbálom elérni, hogy ha bekapcsolom, folyamatosan működjön, ne csak akkor kezdjen neki, ha egy alkalmazás épp használná.. Nem találok rá megoldást, mondd szépen mit csináltál?:)sastojas írta:én viszont észrevettem valami újat. ha kikapcsolom a gps-t, akkor is folyamatosan villog, jelet keres!
Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
-
- Újonc
- Készüléktípus: Note 4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
- sastojas
- 3. szint
- Készüléktípus: S3
- Has thanked: 285 times
- Been thanked: 45 times
- Kapcsolat:
fogalmam sincs, viszont addig nyomkodtam, míg nem keres jelet! legalábbis úgy van ahogy szokott lenni. be van kapcsolva, de nem keres, csak ha olyan alkalmazást nyitok meg aminek kell...snapscan írta:Mázlista. Én meg azt próbálom elérni, hogy ha bekapcsolom, folyamatosan működjön, ne csak akkor kezdjen neki, ha egy alkalmazás épp használná.. Nem találok rá megoldást, mondd szépen mit csináltál?:)]sastojas írta:[quoteén viszont észrevettem valami újat. ha kikapcsolom a gps-t, akkor is folyamatosan villog, jelet keres!
NeatROM
-
- Újonc
- Készüléktípus: Note 4
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Csak nyomkorásztad? Semmi flash? Mert akkor ezek szerint csak be lehet állítani valahogy a folyamatos működést!sastojas írta:fogalmam sincs, viszont addig nyomkodtam, míg nem keres jelet! legalábbis úgy van ahogy szokott lenni. be van kapcsolva, de nem keres, csak ha olyan alkalmazást nyitok meg aminek kell...snapscan írta:Mázlista. Én meg azt próbálom elérni, hogy ha bekapcsolom, folyamatosan működjön, ne csak akkor kezdjen neki, ha egy alkalmazás épp használná.. Nem találok rá megoldást, mondd szépen mit csináltál?:)]sastojas írta:[quoteén viszont észrevettem valami újat. ha kikapcsolom a gps-t, akkor is folyamatosan villog, jelet keres!
- hanczur
- 2. szint
- Készüléktípus: VK JB 6.4
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 14 times
Nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy szeretnék venni egy usb-s szivargyújtós töltőt,és a gyári hálózati töltőnél 0.7 amper ennél pedig 1 amper a kimeneti áramerősség.Ez okozhat gondot,vagy ekkora különbség nem számít?
- fergeteges
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS4
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 14 times
Gyorsabban fog feltölteni. Elvben ezáltal rövidül az akku kapacitás megtartó képessége és a várható élettartama is. Ha lassabban töltöd, több "idejük" van a molekuláknak egymás mellé rendeződni, ezáltal "többen" férnek be az akkuba= nő az üzemidő. A nokiákhoz adott gyorstöltők (850mA) is 1 év alatt hazavágták az akkut, míg a normál töltővel (350mA) 3 évig simán húzták, cserébe egész éjjel a töltőn lógott.hanczur írta:Nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy szeretnék venni egy usb-s szivargyújtós töltőt,és a gyári hálózati töltőnél 0.7 amper ennél pedig 1 amper a kimeneti áramerősség.Ez okozhat gondot,vagy ekkora különbség nem számít?

- These users thanked the author fergeteges for the post:
- hanczur (2012-09-06 csüt. 00:43:18)
- Rating: 2.63%
- Davidka0317
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4s Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Hát ez aVK 5.3 egy nagy bugos szar.. visszatértem inkább a jó öreg 5.1.2-höz:D ez legalább ugyanolyan jó mint volt
Galaxy S II - 4.1.2 VK V7.2
iPhone 4s 6.0.3
iPhone 4s 6.0.3
- sastojas
- 3. szint
- Kapcsolat:
meg van az ok! feltettem a RealDepth Forest Free LWP nevű élő háttérképet, ott kellett compass kalibrációt csinálni, amit meg is tettem, ennek ellenére folyamatosan kereste a gps jelet. töröltem a programot, most nem villog a keresés. amúgy ha a beállítások-helymeghatározásnál ki van minden pipálva, akkor be van kapcsolva a gps, de csak akkor keres jelet, ha olyan alkalmazást használsz amihez kell. jó az úgy hidd el. viberen is ha küldök sms-t, és bejelölöm a kis nyilat, akinek küldöm meg tudja nézni térképen honnan ment az üzenet. így van a többi alkalmazásnál is!snapscan írta:Csak nyomkorásztad? Semmi flash? Mert akkor ezek szerint csak be lehet állítani valahogy a folyamatos működést!
NeatROM
- sastojas
- 3. szint
- Kapcsolat:
ezt így nem lehet egyértelműen kijelenteni, mert Limahl kolléga pár videón bemutatta hogy nála müxik rendesen. ami nálam fent van az most jó, de ha lejönne az 5.3.1, azt még megnézném, de létezik hogy egy napja 30mb-on van a feltöltése?!Davidka0317 írta:Hát ez aVK 5.3 egy nagy bugos szar.. visszatértem inkább a jó öreg 5.1.2-höz:D ez legalább ugyanolyan jó mint volt

NeatROM
- Davidka0317
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4s Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Mert az csak egy updatesastojas írta:ezt így nem lehet egyértelműen kijelenteni, mert Limahl kolléga pár videón bemutatta hogy nála müxik rendesen. ami nálam fent van az most jó, de ha lejönne az 5.3.1, azt még megnézném, de létezik hogy egy napja 30mb-on van a feltöltése?!Davidka0317 írta:Hát ez aVK 5.3 egy nagy bugos szar.. visszatértem inkább a jó öreg 5.1.2-höz:D ez legalább ugyanolyan jó mint volt

Galaxy S II - 4.1.2 VK V7.2
iPhone 4s 6.0.3
iPhone 4s 6.0.3
- resident650
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2+Galaxy Note 2
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 7 times
a vk 5.3 nekem sem jott be de ez nem azt jelenti hogy nem
jo csak azt hogy nekem nem az igazi.En visszatettem a vk 5.2.3-at