Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
snapscan
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Note 4
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: snapscan »

sastojas írta:én viszont észrevettem valami újat. ha kikapcsolom a gps-t, akkor is folyamatosan villog, jelet keres! :o
Mázlista. Én meg azt próbálom elérni, hogy ha bekapcsolom, folyamatosan működjön, ne csak akkor kezdjen neki, ha egy alkalmazás épp használná.. Nem találok rá megoldást, mondd szépen mit csináltál?:)
sastojas
3. szint
3. szint
Készüléktípus: S3
Has thanked: 285 times
Been thanked: 45 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sastojas »

snapscan írta:
sastojas írta:[quoteén viszont észrevettem valami újat. ha kikapcsolom a gps-t, akkor is folyamatosan villog, jelet keres! :o
Mázlista. Én meg azt próbálom elérni, hogy ha bekapcsolom, folyamatosan működjön, ne csak akkor kezdjen neki, ha egy alkalmazás épp használná.. Nem találok rá megoldást, mondd szépen mit csináltál?:)]
fogalmam sincs, viszont addig nyomkodtam, míg nem keres jelet! legalábbis úgy van ahogy szokott lenni. be van kapcsolva, de nem keres, csak ha olyan alkalmazást nyitok meg aminek kell...
NeatROM
snapscan
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Note 4
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: snapscan »

sastojas írta:
snapscan írta:
sastojas írta:[quoteén viszont észrevettem valami újat. ha kikapcsolom a gps-t, akkor is folyamatosan villog, jelet keres! :o
Mázlista. Én meg azt próbálom elérni, hogy ha bekapcsolom, folyamatosan működjön, ne csak akkor kezdjen neki, ha egy alkalmazás épp használná.. Nem találok rá megoldást, mondd szépen mit csináltál?:)]
fogalmam sincs, viszont addig nyomkodtam, míg nem keres jelet! legalábbis úgy van ahogy szokott lenni. be van kapcsolva, de nem keres, csak ha olyan alkalmazást nyitok meg aminek kell...
Csak nyomkorásztad? Semmi flash? Mert akkor ezek szerint csak be lehet állítani valahogy a folyamatos működést!
hanczur
2. szint
2. szint
Készüléktípus: VK JB 6.4
Has thanked: 29 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: hanczur »

Nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy szeretnék venni egy usb-s szivargyújtós töltőt,és a gyári hálózati töltőnél 0.7 amper ennél pedig 1 amper a kimeneti áramerősség.Ez okozhat gondot,vagy ekkora különbség nem számít?
fergeteges
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS4
Has thanked: 23 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: fergeteges »

hanczur írta:Nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy szeretnék venni egy usb-s szivargyújtós töltőt,és a gyári hálózati töltőnél 0.7 amper ennél pedig 1 amper a kimeneti áramerősség.Ez okozhat gondot,vagy ekkora különbség nem számít?
Gyorsabban fog feltölteni. Elvben ezáltal rövidül az akku kapacitás megtartó képessége és a várható élettartama is. Ha lassabban töltöd, több "idejük" van a molekuláknak egymás mellé rendeződni, ezáltal "többen" férnek be az akkuba= nő az üzemidő. A nokiákhoz adott gyorstöltők (850mA) is 1 év alatt hazavágták az akkut, míg a normál töltővel (350mA) 3 évig simán húzták, cserébe egész éjjel a töltőn lógott. ;) S2 700mA 3 óra alatt simán feltölt. Autóban viszont valószínűen ritkán fogod tölteni, és akkor még a bekapcsolt navigációról nem is beszéltünk, ami képes 1 hosszú úton még akkor is lemeríteni a telót, ha be van dugva a töltő. Kell az az 1A.
These users thanked the author fergeteges for the post:
hanczur (2012-09-06 csüt. 00:43:18)
Rating: 2.63%
Davidka0317
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4s Samsung Galaxy S II
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Davidka0317 »

Hát ez aVK 5.3 egy nagy bugos szar.. visszatértem inkább a jó öreg 5.1.2-höz:D ez legalább ugyanolyan jó mint volt
Galaxy S II - 4.1.2 VK V7.2
iPhone 4s 6.0.3
sastojas
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

snapscan írta:
Csak nyomkorásztad? Semmi flash? Mert akkor ezek szerint csak be lehet állítani valahogy a folyamatos működést!
meg van az ok! feltettem a RealDepth Forest Free LWP nevű élő háttérképet, ott kellett compass kalibrációt csinálni, amit meg is tettem, ennek ellenére folyamatosan kereste a gps jelet. töröltem a programot, most nem villog a keresés. amúgy ha a beállítások-helymeghatározásnál ki van minden pipálva, akkor be van kapcsolva a gps, de csak akkor keres jelet, ha olyan alkalmazást használsz amihez kell. jó az úgy hidd el. viberen is ha küldök sms-t, és bejelölöm a kis nyilat, akinek küldöm meg tudja nézni térképen honnan ment az üzenet. így van a többi alkalmazásnál is!
NeatROM
sastojas
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

Davidka0317 írta:
Hát ez aVK 5.3 egy nagy bugos szar.. visszatértem inkább a jó öreg 5.1.2-höz:D ez legalább ugyanolyan jó mint volt
ezt így nem lehet egyértelműen kijelenteni, mert Limahl kolléga pár videón bemutatta hogy nála müxik rendesen. ami nálam fent van az most jó, de ha lejönne az 5.3.1, azt még megnézném, de létezik hogy egy napja 30mb-on van a feltöltése?! :o
NeatROM
Davidka0317
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4s Samsung Galaxy S II
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Davidka0317 »

sastojas írta:
Davidka0317 írta:
ezt így nem lehet egyértelműen kijelenteni, mert Limahl kolléga pár videón bemutatta hogy nála müxik rendesen. ami nálam fent van az most jó, de ha lejönne az 5.3.1, azt még megnézném, de létezik hogy egy napja 30mb-on van a feltöltése?! :o
Mert az csak egy update :D, egyébként nemvolt billentyűzetem..kinyújtotta a zárolt háttérképet stb
Galaxy S II - 4.1.2 VK V7.2
iPhone 4s 6.0.3
resident650
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S2+Galaxy Note 2
Has thanked: 4 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: resident650 »

a vk 5.3 nekem sem jott be de ez nem azt jelenti hogy nem