Samsung N7000 Galaxy Note
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Re: Samsung N7000 Galaxy Note
Csak azért különös amit írtok, mert ez a rom több régióban is megjelent , úgy független mint hálózatfüggő kiadásokra. Csak a CSC-ben különböznek egymástól a rom csomagok, a PDA az teljesen egyforma. Sehol nem olvastam máshol , hogy ilyen gondot okozna.
Huawei MATE 9 Android 7
- eriklili13
- 2. szint
- Készüléktípus: Samu N8010+sgs+sgs2CM 1.1.3
- Nem: Nő
- Has thanked: 139 times
- Been thanked: 10 times
nggabi írta:Ezt magyaráztam feljebb. Tedd vissza az LRG-t, marketről használd a programot, mentsd el az efs-t, töröld az efst, rebooot, megint töröld az efst és másold bele a nyitottat.eriklili13 írta:Sziasztok!
Tegnap este felraktam a gorog romot,bar ne tettem volna!Gyarilag fuggetlen a telcsim es megis zarolta a sim kartyamat,illetve keri azt a bizonyos feloldo kodot.
Probaltam korabbi romokat is feltenni,de tovabbranis a gorog rom parametereit irjamki.
Most mit tegyek?
Elorevis koszi a segitseget!
Köszi,rendes vagy,de sajnos hülye vagyok az egészhez,már bánom,hogy hozzáfogtam.
eddig csak olyanokat töltöttem le,amiket Reddors belinkelt,addig nem is volt problema.
Most egy olyan van fenn aminek:alapsav LRB,Kernel:LRG build sz:LRG
es blokkolva van a simem
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Egészen biztosan gyári független? XEH kódos? Hivatalos magyar garis?eriklili13 írta:Sziasztok!
Tegnap este felraktam a gorog romot,bar ne tettem volna!Gyarilag fuggetlen a telcsim es megis zarolta a sim kartyamat,illetve keri azt a bizonyos feloldo kodot.
Probaltam korabbi romokat is feltenni,de tovabbranis a gorog rom parametereit irjamki.
Most mit tegyek?
Mert én eddig csak olyanoktól olvastam ilyet, akiknél eredetileg függő volt a Note és házilagos függetlenítésre ment rá a görög ROM.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- eriklili13
- 2. szint
- Készüléktípus: Samu N8010+sgs+sgs2CM 1.1.3
- Nem: Nő
- Has thanked: 139 times
- Been thanked: 10 times
Egészen biztosan gyári független? XEH kódos? Hivatalos magyar garis?Macika írta:eriklili13 írta:Sziasztok!
Most mit tegyek?
Mert én eddig csak olyanoktól olvastam ilyet, akiknél eredetileg függő volt a Note és házilagos függetlenítésre ment rá a görög ROM.[/quote
Hivatalos magyar Samsung gari van hozza,most amit visszatoltottem ra az LQ3 ket XX van.
Igy nez ki most:
Android verzio4.0.3
Alapsav verzioja: XXLPT
Ezt toltottem ra a samifirmwarerol.
- nggabi
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy Note
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
hol vetted? én visszavinném... így a gyári garanciád se biztos h ér bármit is...eriklili13 írta:Egészen biztosan gyári független? XEH kódos? Hivatalos magyar garis?Macika írta:eriklili13 írta:Sziasztok!
Most mit tegyek?
Mert én eddig csak olyanoktól olvastam ilyet, akiknél eredetileg függő volt a Note és házilagos függetlenítésre ment rá a görög ROM.[/quote
Hivatalos magyar Samsung gari van hozza,most amit visszatoltottem ra az LQ3 ket XX van.
Igy nez ki most:
Android verzio4.0.3
Alapsav verzioja: XXLPT
Ezt toltottem ra a samifirmwarerol.
- lipiN70
- 4. szint
- Készüléktípus: P8 Lite
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 79 times
A romolás miatt azért ebből lehetnek kellemetlenségek...nggabi írta:hol vetted? én visszavinném... így a gyári garanciád se biztos h ér bármit is...
Ez egy fokkal biztatóbb....gyurcsok írta:Ujabb Nemet rom a lathataron, LRK.

szerk:
forrás xda:
Változások:
Pár program:
- HRS Hotels
Hugendubel
kaufDA Navigator
Lieferheld
myTaxi
ez a kerneles dolog még kérdéses, de mint írják, elég hülye vicc lenne, ha nem emiatt adtak volna ki ennyi idő alatt 2 romot is Németben.
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Ha hazaértem fel is dobom a németet. Eddig van tapasztalat?
Huawei MATE 9 Android 7
- gyurcsok
- 1. szint
- Készüléktípus: GT-N7000
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 7 times
Most azt irjak meg mindig ugyanaz a changelist,csak ez a par nemet alkalmazas a +. Egyedul akkor erdekes ez a rom is ha javitottak a brickbugot, de errol meg nincs info