fannitomi írta:Ez a sorrend,és mehet a másik rom?Limahl írta:fannitomi írta:És az 1.08 van fennt neked?
Tehát:wipe,dalvik,és még mi?
wipedatafactory,,,wipchache,,,dalvikchache.
igen,,,de ha az advencedben vagy egy batterystats-ot is nyomizz.
fannitomi írta:Ez a sorrend,és mehet a másik rom?Limahl írta:fannitomi írta:És az 1.08 van fennt neked?
Tehát:wipe,dalvik,és még mi?
wipedatafactory,,,wipchache,,,dalvikchache.
fannitomi írta:Te mindent kipróbálsz.Szerinted milyen?Most az van fenn nekem,ami neked is.Megéri gyalulni?
köszi,még agyalok rajta.Limahl írta:fannitomi írta:Te mindent kipróbálsz.Szerinted milyen?Most az van fenn nekem,ami neked is.Megéri gyalulni?
nekem jó a vk....aokp..cm9 nálam nem nyerö,,,ez nem tom melyik,,de valamelyik
Én fájlcserélőről szedtem le,full képernyős,de az androidos igo topicba benézel ,ott le van írva mit kell csinálni.fannitomi írta:köszi,még agyalok rajta.Limahl írta:fannitomi írta:Te mindent kipróbálsz.Szerinted milyen?Most az van fenn nekem,ami neked is.Megéri gyalulni?
nekem jó a vk....aokp..cm9 nálam nem nyerö,,,ez nem tom melyik,,de valamelyik
nekem az átlátszó status bar hiányzik a legjobban.Igó-nál is jó lenne a full képernyő,de a status ott is bennevan.Apróság,de idegesít.
Vagy csak nem tudok valamilyen beállítást?
factory reset nem törli a rootot. rtecoveryből próbálhatsz esetleg egy wipe cache, wipe dalvik, fix permissions sorozatot, hátha úgy jó lesz.poki1981 írta:Namégegyszer, mert senki sem reagált korábban, amióta rootoltam a telót sok alkalmazásra azt írja ki (marketről töltöttekre is), hogy : "nem sikerült a telepítés az usb háttértáron, vagy sd kártyán." segítsen valaki, mert már csináltam hard resetet is, mégsem jó! Elvileg hard reset után a root is tőrlődik, nem? Mert nekem maradt. segítsen valaki! xxlpq a romverzió!
Tessék , ez ausztriai , van benne magyar nyelv : http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=5126nylacika írta:tudna valaki linkelni egy hivatalos LPG rom linket? Előre is kösz!
Kösz!hanczur írta:Tessék , ez ausztriai , van benne magyar nyelv : http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=5126nylacika írta:tudna valaki linkelni egy hivatalos LPG rom linket? Előre is kösz!