nekem szépen müködik minden. mindent úgy csináltál ahogy le van irva? amugy rezgő hivás kell vagy képrenyő rezgés. csak mert a kettő nem ugyanaz.bebetino írta:Szia.
Tényleg nagy jó viszont nem tudom, hogy miért nincs képernyő rezgés és a bill. hangok sem működnek, pedig rá van adva és a rezgő hívás is be van kapcsolva.
Samsung i8910 HD FLASH/ROM
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: Samsung i8910 HD FLASH/ROM
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Képernyő rezgésre gondoltam.bladehu2 írta:nekem szépen müködik minden. mindent úgy csináltál ahogy le van irva? amugy rezgő hivás kell vagy képrenyő rezgés. csak mert a kettő nem ugyanaz.bebetino írta:Szia.
Tényleg nagy jó viszont nem tudom, hogy miért nincs képernyő rezgés és a bill. hangok sem működnek, pedig rá van adva és a rezgő hívás is be van kapcsolva.
De bill hangok sincsenek.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung GS4 mini
- Been thanked: 2 times
Akkor nem telepítetted a musthave.sis-t! Abban vannak ezek a dolgok! Szerintem egyébként nagyon jó lett a rom! Eddig a 202öt használtam. De ez sokkal gyorsabbnak tűnik..
nem is beszélve a sok újításról és a tuning appról!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s
Igazad van azt nem raktam fel.A musthave.sis-t hol találom?Giovanny írta:Akkor nem telepítetted a musthave.sis-t! Abban vannak ezek a dolgok! Szerintem egyébként nagyon jó lett a rom! Eddig a 202öt használtam. De ez sokkal gyorsabbnak tűnik..nem is beszélve a sok újításról és a tuning appról!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung i8910
Hali !
Jó régen nem jártam erre, valaki pár szóban össze tudná foglalni, hogy mi a helyzet ROM-ok terén ? Melyek a legutóbbi romok, amiket esetleg érdemes lehet feltenni? Mi a helyzet a magyar ROM-főzők munkásságával ? Vagy a külföldiekével ?
Esetleg linkeket hozzám vágnátok a romokhoz ?
(most így melóból gyorsan kell írnom, nincs időm visszabogarászni, hogy van-e link, a telóm meg rakoncátlankodik, erősen ráfér a frissítés...)
Jó régen nem jártam erre, valaki pár szóban össze tudná foglalni, hogy mi a helyzet ROM-ok terén ? Melyek a legutóbbi romok, amiket esetleg érdemes lehet feltenni? Mi a helyzet a magyar ROM-főzők munkásságával ? Vagy a külföldiekével ?

(most így melóból gyorsan kell írnom, nincs időm visszabogarászni, hogy van-e link, a telóm meg rakoncátlankodik, erősen ráfér a frissítés...)
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Nem: Férfi
- Been thanked: 118 times
Ezen az oldalon van(mármint ennek a topiknak ezen az oldalán), nem kell bogarásznod sem. Kicsit görgess feljebb.Shiwo írta:Hali !
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung GS4 mini
Most így fejből nemtom! Valahol az E-n van! Faenil oldalán le van írva! Elsőre én sem tettem fel..bebetino írta:Igazad van azt nem raktam fel.A musthave.sis-t hol találom?Giovanny írta:Akkor nem telepítetted a musthave.sis-t! Abban vannak ezek a dolgok! Szerintem egyébként nagyon jó lett a rom! Eddig a 202öt használtam. De ez sokkal gyorsabbnak tűnik..nem is beszélve a sok újításról és a tuning appról!

- norbertvizi
- 1. szint
- Készüléktípus: ennyooc
Adjon az ég,Sziasztok!Azt szeretném tudni,hogy hard reset esetén újra kell tenni a főzött romot,vagy csak a rátöltött dolgok(névjegy,képek,alkalmazások)mennek a levesbe?Szarakodik a kis kedvencem.A kijelző közepén egy kb.1cm-es sávban mint ha egy láthatatlan kéz nyomkodná a képernyőt.Rapszódikusan csinálja,ezért Macika szerint lehet szoft probléma is.Tehát csak a cuccaimat kell újra húzni,vagy a teljes faneil Queen-t is?Kösz ha válaszol valaki.