Samsung i8910 HD FLASH/ROM

Samsung márkájú készülékek témái
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Re: Samsung i8910 HD FLASH/ROM

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Szavazzatok arra hogy HX utolsó romja elkészüljön a híres Samsung I8910 HD Omniára: http://hx-custom-roms.com/
These users thanked the author Taylor for the post:
szabi113 (2011-05-31 kedd 23:40:15)
Rating: 2.63%
Kép
hito
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N900
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: hito »

Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy melyik az a ROM amivel lassított felvételeket 640x480-ba lehet készíteni? Előre is köszönöm!
fpepe
Újonc
Újonc
Készüléktípus: S i8910 HD + SGS II[XWKF3]
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: fpepe »

Tudja-e valaki, hogy elkészül-e HX utolsó romja?
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

hito írta:Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy melyik az a ROM amivel lassított felvételeket 640x480-ba lehet készíteni? Előre is köszönöm!
én még nem láttam ilyen romot.
bladehu2
5. szint
5. szint

fpepe írta:Tudja-e valaki, hogy elkészül-e HX utolsó romja?
egyszer biztos. valszeg amint faenil kiadja az n2o5 -öt (ami szerintem max 1 hónap) rögtön utána HX is az övét :)
bár valami azt súgja hogy a HX félében nem lesz annyi meló (max belerak pár új kacatot a v11-be), amikor valóban dolgozott rajta akkor elég sokat írt is róla az oldalán, most meg 1,5 hónapja csak a nagy csend...

update 07.03
na hx rom nem lesz, le se tojja a népet. eddig nem gondoltam hogy ekkora egy kamugyerek aki leginkább csak a támogatásra hajt, de ez az utolsó posztja mindent elárul... szerencsétlen azt hiszi hogy 2-3 év androidos lemaradást majd behoz és olyan nagy cfw guru lesz andriod berkekben is mint symbianban. mekkorát fog koppanni :)
faenil meg vizsgázik úgyhogy az n2o5 lehet csak július közepén-végén lesz elérhető. sebaj, elvileg lesz benne valami saját fejlesztésű tweak program (faenilator :D), meglátjuk milyen lesz.
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

2-3 nap és kint az N2O5. Érdemes figyelgetni Faenil honlapját: http://i8910tuning.com/
HX új romja lehet hogy már soha nem készül el. SGS2-re készíti a romot ezerrel.
Kép
bladehu2
5. szint
5. szint

És végre megjelent a régóta várt Faenil féle n2o5. Magyar nyelvi csomag külön letölthető, telepítési lépéseket először elolvasni, megérteni aztán nekiállni. A végiggörgetés elolvasás nélkül valszeg egy hibásan működő romot fog eredményezni. Akinek még megvan a jó öreg omniája érdemes kipróbálni.
N2O5 illetve oldal alján a magyar nyelvi csomag LETÖLTÉSE
Hadi87
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung i8910 omnia hd
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Hadi87 »

Aki feltette írhatna majd 1 kis beszámolót. Nekem csak jövőhéten lesz időm kipróbálni.
bladehu2
5. szint
5. szint

Hadi87 írta:Aki feltette írhatna majd 1 kis beszámolót. Nekem csak jövőhéten lesz időm kipróbálni.
felraktam, teljesen jó a cucc. először rom (ksmenu_nogadg verzió mivel amugy sem szeretem egyik flash hs-t sem), aztán hun langpack, aztán biztos ami tuti jc1 modem flesselve (először a nyelv után indulna ujra a teló, de ott akksi ki-be hogy ne kezdjen el telepítgetni). amikor elindult felraktam z: -ről a n2o5_musthave.sis-t, majd QT4.7.3 meg mobility 1.1.3 és utána az összes szokásos progi autoinstallerrel. az i8910tuning cucc teljesen jól működik, user agent-et 5800-ra rakva simán megy az ovi store kliens (nem kell már a cre fájlt másolgatni). arra figyelni kell hogy sok oldalán lehet fel le is mozgatni, én pl a cpu clocknál nem nagyon értettem miért nem állítja át, mire véletlen lejjebb húztam és ott van a create patch opció ami csinál egy rompatcher patch-et amit lehet aktiválni, autora tenin, akár többet is lehet csinálni és csak rp-ben kell váltogatni éppen milyen órajel kell (400-550-600 nekem pont elég). faenil féle swype sajna nem megy, de ahogy látom az elég sok nyelvnél nem működik, gondolom egyiken se lett tesztelve (magyaron sem). viszont az ovi-ból letöltött az megy, mondjuk abban nincs magyar nyelv de már csak a bill miatt is megéri felrakni, sokkal használhatóbb mint a gyári. a beépített phonetorch sajna az ujabb verzió ami pl nem bírja kikapcsolni a led-et, csak progiból kilépéssel. ezért is használtam én az egyel régebbit ami tökéletes volt, most viszont nem tudom felrakni azt mert az ujabb be van építve. mondjuk ezt azért túl lehet élni (majd kicserélem az uid-ját a régebbinek aztán akkor felmegy). kamera meg egyéb modokat én felraktam a sajátjaimat (képek/hangok/zenék helye, médiabrowser hol keressen, forgatás, kinetic scroll, ne fussanak a telkönyv/őra/naptár/üzenetek, stb.) de az alap is teljesen jónak tűnt csak nekem nem az van megszokva :) fagyni nekem hx rommal se fagyott meg az akkut se zabálta le egyik rom se szóval ez is stabil és nem akkufaló (főleg miután google maps meg WL messenger auto induló cuccait kigyakom 101f875a/startup alól).
új ovi suite is teljesen jól működik vele (FWidfromc patch-ot be kell kapcsolni, fw id-t 5800-ra állítani). töltök is rá új térképeket :) bakker q gyors ez az új ovi, régivel csak a magyar térkép letöltése volt vagy 10 perc, most kb 1 perc alatt fentvolt a 3 féle magyar hanggal együtt a telón. zsír.
These users thanked the author bladehu2 for the post:
Darko_991 (2011-08-03 szer. 16:59:10)
Rating: 2.63%
bebetino
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bebetino »

Szia.

Tényleg nagy jó viszont nem tudom, hogy miért nincs képernyő rezgés és a bill. hangok sem működnek, pedig rá van adva és a rezgő hívás is be van kapcsolva.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”