Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
benq
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia KYNO
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: benq »

Macika írta:
benq írta:Van valami megoldás, hogy a lakkfekete gagyi ujjlenyomatot gyűjtő felülettel kezdeni lehessen valamit?
Eddig ez az oka, hogy nálam a lista utolsó helyén szerepel a készülék.
Na várj, az hogy a HTC-id gyűjtik az ujjlenyomatot, az miért ebbe a topicba tartozik? :)

Az SGS2-nél a kijelző zsírtaszító, minimálisan látszik csak rajta az ujjlenyomat (akkor tudja valaki értékelni a speciálisan bevonatolt Gorilla Glass érintőpanelt, ha felrak egy Brando fényes fóliát, amin a gondolat is meglátszik! ;))
A hátlap recés, semmi nem marad meg rajta értelemszerűen, lakkfekete felület pedig csak az egy szem előlapi gomb maradt.
Ez a HTC duma tök jó volt :yeah:

Ezek is mind gorillásak, matt popóval :lol3:
Kép
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

Segal írta:
nylacika írta:Tud valaki linket 3 fájlos KE7-hez, mert csak egyfájlost találok!
Mi a baj az 1 fájlossal? Amúgy miért pont az? Van már sokkal újabb is ami SZERINTEM jobb is.
Úgy rémlik, hogy annál nem volt gond a netkapcsolattal.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

nylacika írta:
Segal írta:
nylacika írta:Tud valaki linket 3 fájlos KE7-hez, mert csak egyfájlost találok!
Mi a baj az 1 fájlossal? Amúgy miért pont az? Van már sokkal újabb is ami SZERINTEM jobb is.
Úgy rémlik, hogy annál nem volt gond a netkapcsolattal.
Valaki innen az oldalról csinált is már 3fájlosból 1fájlost (működött kiválóan, nem törölte a fent lévő tartalmakat), tehát az 1fájlosság önmagában biztosan nem jelent semmilyen változást a net-kapcsolatban.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
nylacika
3. szint
3. szint

Macika írta:Valaki innen az oldalról csinált is már 3fájlosból 1fájlost (működött kiválóan, nem törölte a fent lévő tartalmakat), tehát az 1fájlosság önmagában biztosan nem jelent semmilyen változást a net-kapcsolatban.
Nem is az 1 vagy 3 fájlosra gondolok, hanem arra, hogy a KE7 rommal nem voltak olyan gondjaim, mint most. Ahol az sgs simán hsdpa-val hasított,most szinte nem is látok h-t, csak g és 3g mindenhol. Még egy honlapot sem tölt be 5 percnél korábban...
Macika
6. szint
6. szint

nylacika írta:
Macika írta:Valaki innen az oldalról csinált is már 3fájlosból 1fájlost (működött kiválóan, nem törölte a fent lévő tartalmakat), tehát az 1fájlosság önmagában biztosan nem jelent semmilyen változást a net-kapcsolatban.
Nem is az 1 vagy 3 fájlosra gondolok, hanem arra, hogy a KE7 rommal nem voltak olyan gondjaim, mint most. Ahol az sgs simán hsdpa-val hasított,most szinte nem is látok h-t, csak g és 3g mindenhol. Még egy honlapot sem tölt be 5 percnél korábban...
Igen, bár többen nem adnak igazat ebben nekem, a két legjobb ROM akkor a KE7 és (még inkább) a KF3.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
nylacika
3. szint
3. szint

Macika írta:
nylacika írta:
Igen, bár többen nem adnak igazat ebben nekem, a két legjobb ROM akkor a KE7 és (még inkább) a KF3.
Na ugye, hogy nem mindig a legújabb a legjobb!
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

Egyetértek, az összes romot kipróbáltam ami létezik, főzötteket is, de mindig visszatérek a jól bevált KF1-es romhoz :D
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy feltette e valaki a KG5 ös ROM-ot ami a KG6 után jött ki? Ha igen, legyenszíves írjon róla egy pár szót. Egy másik fórumon olvastam, hogy a KG5 eredeti gyári KIES ROM és, hogy állítólag nagyon jó. Ott többen is feltették, de én inkább innen szeretnék vélemény olvasni ha lehet.
Köszi. :download:
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

kakuk100 írta:Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy feltette e valaki a KG5 ös ROM-ot ami a KG6 után jött ki? Ha igen, legyenszíves írjon róla egy pár szót. Egy másik fórumon olvastam, hogy a KG5 eredeti gyári KIES ROM és, hogy állítólag nagyon jó. Ott többen is feltették, de én inkább innen szeretnék vélemény olvasni ha lehet.
Igen, jól tudod a lengyelek kapták hivatalos KIES frissítésként.
These users thanked the author reddoors for the post:
kakuk100 (2011-08-14 vas. 21:12:11)
Rating: 2.63%
Huawei MATE 9 Android 7
Macika
6. szint
6. szint

kakuk100 írta:Sziasztok!
Mindenütt írják, hogy senki nem tudott még különbséget leírni a KG6-KG5 között, még a dátuma is ugyanaz.
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”