Az már igaz. De CSAK azért nem cserélem le. Még várok egy kicsit.Bdany írta:Kamerája miatt
Nem lóg ki egy kissé (nagyon) az a kamera rész a hátlap síkjából? A hordhatóság pl. ingzsebbe tétel szempontjából kérdezem.
Az már igaz. De CSAK azért nem cserélem le. Még várok egy kicsit.Bdany írta:Kamerája miatt
A V7 rom jelent meg később. Az új hx patcher pedig a 4.1, ez van a V7ben. ÜdvDarko_991 írta:Halihó fanok! :-)
Taylor V7 ROMjának kijövetele óta jelent meg új HXPatcher? Próbáltam utánanézni, de sajnos nem tudom Taylorén melyik verzió is volt rajta.
Köszönöm!
Drk
Nem világos mit értesz azon h "lassan tölt be". Az SPB Shell csak1szer tölt be, utána csinálja a dolgát, rakhatsz ki linkeket,ikonokat gyorsindítókat, scrollozhatsz jobbra balra, le föl stb mint androidnál, de rakhatsz fel direkt androidos v iphonos kezelő felületet is(Myphone v2.52).Lion írta:Na végre, rászántam magam és felraktam Taylor rom-ját. Előtte mentés, utána visszatöltés, eddig minden OK.
Gyorsan felraktam még a DayHand Input-ot is.
Taylor, Neked respect!![]()
Ja, egyetlen észrevétel eddig (azon kívül, hogy Qrva gyors!): néha hiába tapizok valamire, nem indul el. Ilyenkor task kilő, megint elindít. Ezt nem tudom, mitől van.
Olyat lehet, hogy ne csak 1 kezdőképernyő legyen? (jaj de kezdő kérdés... bocs) Mint ha régen lett volna valami ilyesmi.
Ha nem lehet, akkor fel kell tennem az SPB Shell-t, ami nem baj, csak lassan tölt be. Meg jobb lenne, ha lehetne jobbra-balra scroll-ozni a főképernyőt, mint pl. Android-on, meg Bada-n.
Üdv!galusz írta:Nem világos mit értesz azon h "lassan tölt be". Az SPB Shell csak1szer tölt be, utána csinálja a dolgát, rakhatsz ki linkeket,ikonokat gyorsindítókat, scrollozhatsz jobbra balra, le föl stb mint androidnál, de rakhatsz fel direkt androidos v iphonos kezelő felületet is(Myphone v2.52).Lion írta:Na végre, rászántam magam és felraktam Taylor rom-ját. Előtte mentés, utána visszatöltés, eddig minden OK.
Gyorsan felraktam még a DayHand Input-ot is.
Taylor, Neked respect!![]()
Ja, egyetlen észrevétel eddig (azon kívül, hogy Qrva gyors!): néha hiába tapizok valamire, nem indul el. Ilyenkor task kilő, megint elindít. Ezt nem tudom, mitől van.
Olyat lehet, hogy ne csak 1 kezdőképernyő legyen? (jaj de kezdő kérdés... bocs) Mint ha régen lett volna valami ilyesmi.
Ha nem lehet, akkor fel kell tennem az SPB Shell-t, ami nem baj, csak lassan tölt be. Meg jobb lenne, ha lehetne jobbra-balra scroll-ozni a főképernyőt, mint pl. Android-on, meg Bada-n.
"néha hiába tapizok valamire, nem indul el. Ilyenkor task kilő, megint elindít." Ilyen nekem nincs. Sztem vmit elrontottál a flash közben.
"Olyat lehet, hogy ne csak 1 kezdőképernyő legyen?" Nem tom mire célzol, de beállíthatod a háttérképet diavetítésre az spb mobileshellt pedig professzionálisra, így akár 10 percenként változik a háttered.
Üdv
Pontosan ezt, de persze ez csak nyavajgás arra az esetre, amikor (havonta egyszer) marha gyorsan kellene valamit csinálnom a telefonban, az meg valami rakoncátlankodik és újra kell indítanom, oszt várhatok. De csak ennyi és tényleg csak nyavajgás.galusz írta: Nem világos mit értesz azon h "lassan tölt be". Az SPB Shell csak1szer tölt be,
Kizárt. Pontosan a leírtnak megfelelően csináltam mindent, nagyon odafigyeltem. Mondjuk ez csak az első 2 napban volt, azóta nem jelentkezett.galusz írta: "néha hiába tapizok valamire, nem indul el. Ilyenkor task kilő, megint elindít." Ilyen nekem nincs. Sztem vmit elrontottál a flash közben.
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy olyan, mint az SPB Shell-ben a 3 képernyőnyi jobbra-balra scroll. Az volt a kérdés lényege, hogy SPB Shell nélkül meg lehet-e valósítani ugyanezt a funkciót (több képernyőnyi testre szabható felület gyors hozzáféréssel, azaz almenükbe mászkálás nélkül). Azért tettem fel ezt a kérdést, mert már olyan rég nem használtam a gyári (illetve a főzött romban lévő) alapképernyőt, hogy elfelejtettemgalusz írta: "Olyat lehet, hogy ne csak 1 kezdőképernyő legyen?" Nem tom mire célzol, de beállíthatod a háttérképet diavetítésre az spb mobileshellt pedig professzionálisra, így akár 10 percenként változik a háttered.
Üdv
Akkor a kinetikus miatt volt az a "nem tudom időnként elindítani a programot/funkciót"! Meg a pontatlan tapizás miatt. Köszönöm!Taylor írta: Üdv!
Kiegészíteném azzal hogy Samsung Widget főképernyőtéma esetén 3db főképernyőd van. A kinetikus menü miatt az ikonokat pontosabban kell eltalálni ezért nem reagál néha ha például nem az ikon közepét találod el.
Samsung Widgetnél nem tudod húzogatva lapozni. Amikor a kis nyil fülre kattintasz akkor jobb fönt van három darab négyzetes ikon. Ezekre kattintva átvált a képernyő. A háttér nem változik, csak mindegyikre más widgetet pakolhatsz. http://www.kepfeltoltes.hu/110107/Samsu ... es.hu_.jpgLion írta:Akkor a kinetikus miatt volt az a "nem tudom időnként elindítani a programot/funkciót"! Meg a pontatlan tapizás miatt. Köszönöm!Taylor írta: Üdv!
Kiegészíteném azzal hogy Samsung Widget főképernyőtéma esetén 3db főképernyőd van. A kinetikus menü miatt az ikonokat pontosabban kell eltalálni ezért nem reagál néha ha például nem az ikon közepét találod el.
A Samsung Widget van beállítva (azaz úgy hagytam, ahogy Te beállítottad a rom-ban). de nem tudok 3 képernyőt kezelni? Se jobbra, se balra. Ja, felraktam a HX Patcher-t is (by EnergieZolee, köszi Zolee!), de azt nem nagyon bolygattam. (Tudom: RTFM) Mit tettem/nem tettem meg, hogy legyen 3 képernyős felületem?
Köszönöm!!!Taylor írta: Samsung Widgetnél nem tudod húzogatva lapozni. Amikor a kis nyil fülre kattintasz akkor jobb fönt van három darab négyzetes ikon. Ezekre kattintva átvált a képernyő. A háttér nem változik, csak mindegyikre más widgetet pakolhatsz. http://www.kepfeltoltes.hu/110107/Samsu ... es.hu_.jpg