A kártyáról elég ha a Private mappát törlöd. Az auto installeret még nem használtam.Darko_991 írta:Fontos lenne, hogy töröljem a kivehető mem. kártyámat? Csak zene, videó, meg kép van rajta. Meg telepítéskor rákerült egy private, de egy progit sem telepítettem rá.Taylor írta:A fordítási hibák a pc fordító program miatt volt hogy kiférjen a szöveg. Az új patcher már szebb és jobb. A letöltött rarban van. Az N.A. az nincs adat. A programozók sem tudják mit csinál. Azt nem kell piszkálni.Darko_991 írta:Taylor!
Azt még megkérdezném, hogy a régi HXPatcher magyarításában miért volt olyan sok rengeteg nyelvtani hiba. "Lasú", "Öszes Patch", "Beállít" Beállítások helyett, Kinetikus görgetésnél sok volt a N.A. Az eléggé kényelmetlen, ha nem tudod mit húzogatsz. Ezek már frissültek?
Drk
Múltkor találkoztam az Auto Sis Installerrel, de nem működött HX8-on, csak FAENiL-nél. Tiédre telepíthető lesz?
Samsung i8910 HD FLASH/ROM
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Re: Samsung i8910 HD FLASH/ROM
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
hmm, igen pont azt nézem hogy szinte édestestvérekTaylor írta:Mindent tus amit HX verziója. Csak éppen bug mentes. Próbáld ki. Amivel többet tud az enyém: Az összes HS ikon szabadon cserélhető. A többi különbséget látni kell használat közben. Próbáld ki. HX-nél nem zárnak be a programok például.

- Taylor
- 4. szint
- Kapcsolat:
Nem tette bele azt a trükköt. A listás és a full page főképernyők például hibásak.bladehu2 írta:hmm, igen pont azt nézem hogy szinte édestestvérekTaylor írta:Mindent tus amit HX verziója. Csak éppen bug mentes. Próbáld ki. Amivel többet tud az enyém: Az összes HS ikon szabadon cserélhető. A többi különbséget látni kell használat közben. Próbáld ki. HX-nél nem zárnak be a programok például.de mik a bugok HX romjában? az hogy nem lépnek ki a progik az nem bug csak gondolom nem találta fontosnak hogy felszabaduljon 1-2mb ram amikor van 170 szabad.
- bladehu2
- 5. szint
hmm, az tény hogy angol nyelven érdekes az alsó sorTaylor írta:Nem tette bele azt a trükköt. A listás és a full page főképernyők például hibásak.bladehu2 írta:hmm, igen pont azt nézem hogy szinte édestestvérekTaylor írta:Mindent tus amit HX verziója. Csak éppen bug mentes. Próbáld ki. Amivel többet tud az enyém: Az összes HS ikon szabadon cserélhető. A többi különbséget látni kell használat közben. Próbáld ki. HX-nél nem zárnak be a programok például.de mik a bugok HX romjában? az hogy nem lépnek ki a progik az nem bug csak gondolom nem találta fontosnak hogy felszabaduljon 1-2mb ram amikor van 170 szabad.

apropó, arra nincs vkinek ötlete hogy lehetne rábírni a conversation-t hogy ne lépjen ki? azt még az omnia is lassan tölti be

- Darko_991
- Újonc
- Készüléktípus: i9100
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Nekem az a tapasztalatom Taylor ROM-jával és az új HXPatcherrel kapcsolatban, hogy a Patch elfelejt dolgokat telefonújraindításnál. Pl. 3D navigáció mindig visszakapcsol, 3D Manager meg mindig kikapcsol. Valami tipp?
10.: N6600_ 11.: N73_ 12.: E66_ 13.: N95 8GB_ 14.: Omnia HD_ 15.: SGS II Köszönöm a kérdéseimre adott válaszotokat! 

- Taylor
- 4. szint
- Kapcsolat:
Bugos a patcher, ez nem rom hiba.Darko_991 írta:Nekem az a tapasztalatom Taylor ROM-jával és az új HXPatcherrel kapcsolatban, hogy a Patch elfelejt dolgokat telefonújraindításnál. Pl. 3D navigáció mindig visszakapcsol, 3D Manager meg mindig kikapcsol. Valami tipp?
- bladehu2
- 5. szint
Az a hxpatcher egyik állítólagos bugja, semmi köze Taylor vagy bárki romjához. Nem tudom, nekem mindegyik kikapcsoltba van és sose indul el egyik sem. Azt feltűnt viszont hogy ha aktív a kikapcsgombra-reboot patch és úgy indítom újra akkor nem igazán normálisan indul el a hxpatcher, pl az oc értékekre nem azt mutatja amiket beállítottam. Ha a reboot patch nélkül leállítom szabályosan és bekapcsolom akkor teljesen jól indul a hxpatcher is. Valszeg kikapcsoláskor elmenti valahova a konfigot és indításkor azt nyalja be, a rebbot-os patch meg ugye b.ik megvárni hogy a teló szabályosan leálljon így hx cuccának nincs ideje frissíteni a konfot és induláskor vmi régit (amit egyszer sikerült lementenie) tölt be.Darko_991 írta:Nekem az a tapasztalatom Taylor ROM-jával és az új HXPatcherrel kapcsolatban, hogy a Patch elfelejt dolgokat telefonújraindításnál. Pl. 3D navigáció mindig visszakapcsol, 3D Manager meg mindig kikapcsol. Valami tipp?
- ata78
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 8 times
Feldobtam a 7-es romot!
Kegyetlen jó! Gratula! És köszönöm!
Azért írok mert bizonytalan vagyok és nem akarok baromságot csinálni!
Ha a HXPacher -ben előre beállított módot választok akkor nem tudok baromságot csinálni ugye?
Nem szeretném tönkrevágni a telót!
Kegyetlen jó! Gratula! És köszönöm!

Azért írok mert bizonytalan vagyok és nem akarok baromságot csinálni!
Ha a HXPacher -ben előre beállított módot választok akkor nem tudok baromságot csinálni ugye?
Nem szeretném tönkrevágni a telót!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 0
Szia Taylor.
Az a kérdésem, hogy a 7.-esben lehet-e témát cserélni? Illetve ha igen, akkor csak amik járnak a romhoz, vagy bármilyen felmehet rá? Köszi
Az a kérdésem, hogy a 7.-esben lehet-e témát cserélni? Illetve ha igen, akkor csak amik járnak a romhoz, vagy bármilyen felmehet rá? Köszi
A mennyben élek, a földön járok, a pokolban várok rád!!!
Gyári TMH KI4
Gyári TMH KI4