Samsung i8910 HD FLASH/ROM

Samsung márkájú készülékek témái
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Re: Samsung i8910 HD FLASH/ROM

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Darko_991 írta:
Taylor írta:
Darko_991 írta:Taylor!

Azt még megkérdezném, hogy a régi HXPatcher magyarításában miért volt olyan sok rengeteg nyelvtani hiba. "Lasú", "Öszes Patch", "Beállít" Beállítások helyett, Kinetikus görgetésnél sok volt a N.A. Az eléggé kényelmetlen, ha nem tudod mit húzogatsz. Ezek már frissültek?

Drk
A fordítási hibák a pc fordító program miatt volt hogy kiférjen a szöveg. Az új patcher már szebb és jobb. A letöltött rarban van. Az N.A. az nincs adat. A programozók sem tudják mit csinál. Azt nem kell piszkálni.
Fontos lenne, hogy töröljem a kivehető mem. kártyámat? Csak zene, videó, meg kép van rajta. Meg telepítéskor rákerült egy private, de egy progit sem telepítettem rá.
Múltkor találkoztam az Auto Sis Installerrel, de nem működött HX8-on, csak FAENiL-nél. Tiédre telepíthető lesz?
A kártyáról elég ha a Private mappát törlöd. Az auto installeret még nem használtam.
Kép
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Taylor írta:Mindent tus amit HX verziója. Csak éppen bug mentes. Próbáld ki. Amivel többet tud az enyém: Az összes HS ikon szabadon cserélhető. A többi különbséget látni kell használat közben. Próbáld ki. HX-nél nem zárnak be a programok például.
hmm, igen pont azt nézem hogy szinte édestestvérek :) de mik a bugok HX romjában? az hogy nem lépnek ki a progik az nem bug csak gondolom nem találta fontosnak hogy felszabaduljon 1-2mb ram amikor van 170 szabad.
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

bladehu2 írta:
Taylor írta:Mindent tus amit HX verziója. Csak éppen bug mentes. Próbáld ki. Amivel többet tud az enyém: Az összes HS ikon szabadon cserélhető. A többi különbséget látni kell használat közben. Próbáld ki. HX-nél nem zárnak be a programok például.
hmm, igen pont azt nézem hogy szinte édestestvérek :) de mik a bugok HX romjában? az hogy nem lépnek ki a progik az nem bug csak gondolom nem találta fontosnak hogy felszabaduljon 1-2mb ram amikor van 170 szabad.
Nem tette bele azt a trükköt. A listás és a full page főképernyők például hibásak.
Kép
bladehu2
5. szint
5. szint

Taylor írta:
bladehu2 írta:
Nem tette bele azt a trükköt. A listás és a full page főképernyők például hibásak.
hmm, az tény hogy angol nyelven érdekes az alsó sor :) de mivel magyar nyelvre állítva nem is működnek (írtam is bukest fórumán a v8-hoz mert nincs v11 topik, hogy mintha kimaradtak volna a magyarításból a két főképernyő nyelvei) így nem voltam benne biztos hogy az eredeti v11-ben se jók vagy csak a magyarításos magyarnyelven nemműködős eredménye az is. az igazat megvallva csak a satio-s navbar hiányzik (csak ezt nem tudom utólag helyrerakni, vagyis c2z-vel igen de azt meg élből rühellem), de már megbékéltem az ujjazásos hs-el :) többi cenrepes cuccot úgyis be kell pakolnom akárkiét is használom, én szeretem a jól megszokott görgetésem meg forgatásom :)
apropó, arra nincs vkinek ötlete hogy lehetne rábírni a conversation-t hogy ne lépjen ki? azt még az omnia is lassan tölti be :( 102858F2.txt -be ha belerakom akkor azzal annyit elérek hogy piros gomb nem zárja be, de a megszokott jobb oldali "kilépés" -el akkor is kilép. tudom, threadsms meg a többi nem lép ki, de pl threadsms-ben meg nem tudok sms-eket vagy komplett conv.-t törölni :D az meg azért nemkicsit vicces hogy egy törlés miatt nyitogassam meg a hagyományos "üzenetek"-et.
Darko_991
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i9100
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Darko_991 »

Nekem az a tapasztalatom Taylor ROM-jával és az új HXPatcherrel kapcsolatban, hogy a Patch elfelejt dolgokat telefonújraindításnál. Pl. 3D navigáció mindig visszakapcsol, 3D Manager meg mindig kikapcsol. Valami tipp?
10.: N6600_ 11.: N73_ 12.: E66_ 13.: N95 8GB_ 14.: Omnia HD_ 15.: SGS II Köszönöm a kérdéseimre adott válaszotokat! :)
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

Darko_991 írta:Nekem az a tapasztalatom Taylor ROM-jával és az új HXPatcherrel kapcsolatban, hogy a Patch elfelejt dolgokat telefonújraindításnál. Pl. 3D navigáció mindig visszakapcsol, 3D Manager meg mindig kikapcsol. Valami tipp?
Bugos a patcher, ez nem rom hiba.
Kép
bladehu2
5. szint
5. szint

Darko_991 írta:Nekem az a tapasztalatom Taylor ROM-jával és az új HXPatcherrel kapcsolatban, hogy a Patch elfelejt dolgokat telefonújraindításnál. Pl. 3D navigáció mindig visszakapcsol, 3D Manager meg mindig kikapcsol. Valami tipp?
Az a hxpatcher egyik állítólagos bugja, semmi köze Taylor vagy bárki romjához. Nem tudom, nekem mindegyik kikapcsoltba van és sose indul el egyik sem. Azt feltűnt viszont hogy ha aktív a kikapcsgombra-reboot patch és úgy indítom újra akkor nem igazán normálisan indul el a hxpatcher, pl az oc értékekre nem azt mutatja amiket beállítottam. Ha a reboot patch nélkül leállítom szabályosan és bekapcsolom akkor teljesen jól indul a hxpatcher is. Valszeg kikapcsoláskor elmenti valahova a konfigot és indításkor azt nyalja be, a rebbot-os patch meg ugye b.ik megvárni hogy a teló szabályosan leálljon így hx cuccának nincs ideje frissíteni a konfot és induláskor vmi régit (amit egyszer sikerült lementenie) tölt be.
ata78
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
Has thanked: 12 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: ata78 »

Feldobtam a 7-es romot!
Kegyetlen jó! Gratula! És köszönöm! :yeah: :Notworty:
Azért írok mert bizonytalan vagyok és nem akarok baromságot csinálni!
Ha a HXPacher -ben előre beállított módot választok akkor nem tudok baromságot csinálni ugye?
Nem szeretném tönkrevágni a telót!
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

Szia!

Örülök hogy tetszik a rom. A Patcher biztonságos.
Kép
Vice78
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Vice78 »

Szia Taylor.

Az a kérdésem, hogy a 7.-esben lehet-e témát cserélni? Illetve ha igen, akkor csak amik járnak a romhoz, vagy bármilyen felmehet rá? Köszi
A mennyben élek, a földön járok, a pokolban várok rád!!!

Gyári TMH KI4
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”