Norbu írta:Sziasztok.Ezt telót néztem ki magamnak nagyon tetszik a kinézete,tudása,sebessége(a tesztek szerint).Érdeklődnék Aigó navigáció tehető rá ,működik vele?
Előre is köszi.
Egyenlőre nincs rá IGO de még más navi se, talán majd később
Köszi a választ,akkor inkább Omnia II-esre ruházok,be.Pedig erről sokkal jobbakat írtak.Ezt a Bada szoftvert sem ismerem,lehet,hogy akkor más alkalmazások ,Office,meg játékok sincsenek még.....kár érte.
Sziasztok.Elnézést még 1 kérdésem lenne.A SamnsugApp-son a szoftverek fizetősek?Még nem döntöttem el,hogy Omnia II-es vagy Wave legyen az első okostelóm.Előre is köszi a választ.
Norbu írta:Sziasztok.Elnézést még 1 kérdésem lenne.A SamnsugApp-son a szoftverek fizetősek?Még nem döntöttem el,hogy Omnia II-es vagy Wave legyen az első okostelóm.Előre is köszi a választ.
mindig van ingyenes megoldás
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
Norbu írta:Sziasztok.Elnézést még 1 kérdésem lenne.A SamnsugApp-son a szoftverek fizetősek?Még nem döntöttem el,hogy Omnia II-es vagy Wave legyen az első okostelóm.Előre is köszi a választ.
Ha még soha nem volt okostelód akkor azt javaslom, ne a winmoval kezdj, a wawe tökéletes lesz neked, és még nagyon korai a wawe program ellátotságát firtatni, mivel 1 teljesen új rendszerről beszélünk ami egyébként nagyon jó, már a megjelenés pillanatában jobb mint a winmo, és a symbian, és ne aggódj biztos lesznek rá tört alkalmazások a SamsungAppsba jelenleg minden ingyen van