Ne haragudj, de ha a leírt szöveget sem értelmezed kellőképpen...iolesz írta:SziamgTerminator írta:Ezért van kiírva hogy nem árt figyelni mivel rendszeresen frissítemchriscornell írta:Bocs a termékkódot megtaláltam a Terminator féle gy.i.k.-ben. Amikor legutóbb néztem még nem volt.
Esetleg tudnál abban segíteni, hogy most melyik az utolsó hivatalos és aktuális PAN product Code ROM? Esetleg a tárhelyeden fenn van vagy a Samfirmwaren? (Esetleg tudsz e olyan verzióról ami tuti hivatalos Pannon/Telenor volt bármelyik jó lenne nekem, egy tippet kaptam: KA6 ezt megerősítenéd? ) --> célom hogy visszavigyem a telót garis javításra, és az eredeti SW állapotot szeretném visszarakni.
És még egy egyszerű kérdésem lenne, ha nem multi CSC -vel teszem fel a ROM-ot akkor az ismert módon megváltoztatva a product Code-t PAN-ra is ugyanazt kapom, vagy ezután minden képen újra kell raknom a ROM-ot multiCSC-vel?
Segítségeteket köszönöm előre is!
NEM AZT írtam, hogy KA6 a verziója a PAN ROM-nak, hanem annak a ROM-nak, amire rá tudod rakni KIES-sel a legfrissebb ROM-ot, ami rajta lehet hivatalosan.
...és hogy megkérdőjelezed (kipróbálás nélkül) azt, amit leírtam...
Nekem innentől kezdve elpárolgott a segítőkészségem...