Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: Macika »

iolesz írta:
mgTerminator írta:
chriscornell írta:Bocs a termékkódot megtaláltam a Terminator féle gy.i.k.-ben. Amikor legutóbb néztem még nem volt.
Ezért van kiírva hogy nem árt figyelni mivel rendszeresen frissítem :D
Szia
Esetleg tudnál abban segíteni, hogy most melyik az utolsó hivatalos és aktuális PAN product Code ROM? Esetleg a tárhelyeden fenn van vagy a Samfirmwaren? (Esetleg tudsz e olyan verzióról ami tuti hivatalos Pannon/Telenor volt bármelyik jó lenne nekem, egy tippet kaptam: KA6 ezt megerősítenéd? ) --> célom hogy visszavigyem a telót garis javításra, és az eredeti SW állapotot szeretném visszarakni.
És még egy egyszerű kérdésem lenne, ha nem multi CSC -vel teszem fel a ROM-ot akkor az ismert módon megváltoztatva a product Code-t PAN-ra is ugyanazt kapom, vagy ezután minden képen újra kell raknom a ROM-ot multiCSC-vel?
Segítségeteket köszönöm előre is!
Ne haragudj, de ha a leírt szöveget sem értelmezed kellőképpen...
NEM AZT írtam, hogy KA6 a verziója a PAN ROM-nak, hanem annak a ROM-nak, amire rá tudod rakni KIES-sel a legfrissebb ROM-ot, ami rajta lehet hivatalosan.
...és hogy megkérdőjelezed (kipróbálás nélkül) azt, amit leírtam...

Nekem innentől kezdve elpárolgott a segítőkészségem...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
juha
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4S
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: juha »

sziasztok,
tudnátok segíteni?
A feleségem nyüstöli ezt a telót, és a napokban böngészés közben összeomlott. Gyakorlatilag lefagyott, madj mindenféle nyomkodás utána életre kelt (kb. 1-2 perc). (origo böngészővel?) minden T-s, gyári rajta. Miután volt memória ürítés, meg van még szabad hely is a C-n, utána még 2x lefagyott, de azóta jó. Van ötlet hogy mi lehet a gond?
BTW, a T-s készüléket, hivatalosan mivel tudom frissíteni? Ha egyáltalán van rá hivatalos friss.
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

juha írta:sziasztok,
tudnátok segíteni?
A feleségem nyüstöli ezt a telót, és a napokban böngészés közben összeomlott. Gyakorlatilag lefagyott, madj mindenféle nyomkodás utána életre kelt (kb. 1-2 perc). (origo böngészővel?) minden T-s, gyári rajta. Miután volt memória ürítés, meg van még szabad hely is a C-n, utána még 2x lefagyott, de azóta jó. Van ötlet hogy mi lehet a gond?
BTW, a T-s készüléket, hivatalosan mivel tudom frissíteni? Ha egyáltalán van rá hivatalos friss.

hivatalosan kiessel, nem hivatalosan odinnal.
Samsung galaxy s7 edge
iolesz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N78
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: iolesz »

iolesz írta:
mgTerminator írta:
chriscornell írta:Bocs a termékkódot megtaláltam a Terminator féle gy.i.k.-ben. Amikor legutóbb
Ezért van kiírva hogy nem árt figyelni mivel rendszeresen frissítem :D
Szia
Esetleg tudnál abban segíteni, hogy most melyik az utolsó hivatalos és aktuális PAN product Code ROM? Esetleg a tárhelyeden fenn van vagy a Samfirmwaren? (Esetleg tudsz e olyan verzióról ami tuti hivatalos Pannon/Telenor volt bármelyik jó lenne nekem, egy tippet kaptam: KA6 ezt megerősítenéd? ) --> célom hogy visszavigyem a telót garis javításra, és az eredeti SW állapotot szeretném visszarakni.
És még egy egyszerű kérdésem lenne, ha nem multi CSC -vel teszem fel a ROM-ot akkor az ismert módon megváltoztatva a product Code-t PAN-ra is ugyanazt kapom, vagy ezután minden képen újra kell raknom a ROM-ot multiCSC-vel?
Segítségeteket köszönöm előre is!
Ne haragudj, de ha a leírt szöveget sem értelmezed kellőképpen...
NEM AZT írtam, hogy KA6 a verziója a PAN ROM-nak, hanem annak a ROM-nak, amire rá tudod rakni KIES-sel a legfrissebb ROM-ot, ami rajta lehet hivatalosan.
...és hogy megkérdőjelezed (kipróbálás nélkül) azt, amit leírtam...

Nekem innentől kezdve elpárolgott a segítőkészségem...
Félreértesz ne haragudj, nem megkérdőjelezni akartalak, csak Terminator fórumtárs oldalán van egy csomó firmware, és ezért gondoltam
hátha ezek között van a hivatalos is, és ő esetleg tudja ennek a kódját, és nem kell többször SW le és feltölteni, én csupán erre gondoltam,
ne haragudj ha megbántottalak ezzel...de tényleg nem akarok off-topic lenni, úgyhogy csak azt kérdezném :
ha nem multi CSC -vel teszem fel a ROM-ot akkor az ismert módon megváltoztatva a product Code-t PAN-ra is ugyanazt kapom, vagy ezután minden képen újra kell raknom a ROM-ot multiCSC-vel?
mextremusz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mextremusz »

Sziasztok,
ha nincs elérhetőt hálozat akkor miért nem tudok csatlakozni ?? :S
Eddig semmi probléma nem volt,de most vmiért nem tudok netezni ha nincs elérhető hálozat... :/
Köszönöm előre is a segítséget!
Padawan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy 3 Galaxy ACE
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Padawan »

mextremusz írta:Sziasztok,
ha nincs elérhetőt hálozat akkor miért nem tudok csatlakozni ?? :S
Eddig semmi probléma nem volt,de most vmiért nem tudok netezni ha nincs elérhető hálozat... :/
Köszönöm előre is a segítséget!
Ugye ez csak POÉN??????

ha nincs elérhetőt hálozat akkor miért nem tudok csatlakozni------Csak az elérhető hálozathoz lehet csatlakozni a nem elérhetőhöz nem.
Eddig semmi probléma nem volt,de most vmiért nem tudok netezni ha nincs elérhető hálozat... :/-----Azért volt mert akkor átvált csomag alapu kapcsolatra ha nincs elérhető hálózat.
Szerintem nincs pénz a Kartyadon :whaaa:
Phone: Samsung Galaxy Ace GT-S5830
Version: GB 2.3.4 (KPH)
Rom: CodeRom NexusAce + CRT Animation + a2sd
Recovery: ClockworkMod v.4.0.0.9
Kernel: CF-Root for S5830
RAM Tweek: Juwe's RAM optimization
Theme: Nexus Glow
mextremusz
Újonc
Újonc

ha vki előfizetéses akkor ezzel nem lehet probléma...Plusz ha előfizet a netre akkor meg pláne nem..Ennyire ne nézz primitívnek..Kösz...
Elgondolkodok h most kin kéne nevetni...
mextremusz
Újonc
Újonc

Megoldottam,készülék újrainditással...
Padawan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy 3 Galaxy ACE
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Padawan »

mextremusz írta:ha vki előfizetéses akkor ezzel nem lehet probléma...Plusz ha előfizet a netre akkor meg pláne nem..Ennyire ne nézz primitívnek..Kösz...
Elgondolkodok h most kin kéne nevetni...
Nehari hogy a lelkedbe tiportam,DE ebből a négy mondatból amit kérdeztél csak azt lehetett leszűrni ,hogy :
1. Vagy egy első napos telefon guruval állunk szembe
2. Vagy ez csak poén ,és jót nevettünk rajta

De mivel uriember voltam és nem fikáztalak ki,
és még ha egy bamba lettél volna akkor még segitett is volna rajtad amit irtam.
DE én kérek elnézést.
További szép napot.
Phone: Samsung Galaxy Ace GT-S5830
Version: GB 2.3.4 (KPH)
Rom: CodeRom NexusAce + CRT Animation + a2sd
Recovery: ClockworkMod v.4.0.0.9
Kernel: CF-Root for S5830
RAM Tweek: Juwe's RAM optimization
Theme: Nexus Glow
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

iolesz írta:Félreértesz ne haragudj, nem megkérdőjelezni akartalak, csak Terminator fórumtárs oldalán van egy csomó firmware, és ezért gondoltam
hátha ezek között van a hivatalos is, és ő esetleg tudja ennek a kódját, és nem kell többször SW le és feltölteni, én csupán erre gondoltam,
ne haragudj ha megbántottalak ezzel...de tényleg nem akarok off-topic lenni, úgyhogy csak azt kérdezném :
ha nem multi CSC -vel teszem fel a ROM-ot akkor az ismert módon megváltoztatva a product Code-t PAN-ra is ugyanazt kapom, vagy ezután minden képen újra kell raknom a ROM-ot multiCSC-vel?
Általában a szolgáltatói ROM-okat nem szokták közzé tenni, mert attól mindenki menekül inkább, mintsem, hogy feltegye.
Ki kell próbálni, felrakni jó korai ROM-okat (és igen, természetesen PAN-ra átírt Product Code-dal gondoltam), majd rádugni KIES-re, hátha felajánlja valamelyikre, hogy hajlandó frissíteni a legújabb, szolgáltató által engedélyezett ROM-ra. Lehet, hogy nem elsőre fog sikerülni, de megéri.
És ha kész, mosoly! :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”