Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romo

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Limahl írta: igen 4 kimaradt,és 5 is kimaradt volna,ha g3 nem olyan amilyen,de öszintén már nem bánom,gyors,aksi szuper,nem melegszik,semmivel nem sikerült még megizasztanom,samu végre csinált 1 normális s szériát,azért az gáz ,hogy 4 kiadás kellet elötte,de ebbe eltalált mindent.remek készülék. ;)

taskkillert meg felejtsd el. ;)
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

Limahl írta:agni kernel kellet volna hozzá.s5 mini-böl is volt,4,3, v8-9.,de hogy megszerezhető e még valahonnan?? 4.3 bol ez a legjobb.
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... s-t2060403
Agnit raktam a v15-höz (a 4.5-öst), mégis jelentkeztek ezek a bugok, amiket leírtam :sad:
Hozzá kell tennem, volt egy "agni app", ami települt a kernellel, elég sok lehetőséggel, de ebben nem állítottam át semmit, jobbnak láttam nem piszkálni :) Vagy talán épp ez volt a baj? :hmm2: Valami beállítással orvosolhatóak lennének a tünetek? Szívesen adnék még egy lehetőséget a v15-nek, mert ezeken kívül (mármint hogy nem lehet kikapcsolva tölteni, és emiatt nem tölt rendesen) amúgy tökéletes, na meg ha leszámítjuk, hogy nem lehet kikapcsolni az érintőgomb világítást :lol:
Ha nem, akkor megy fel amit linkeltél 4.3-as :yes:
Most az van fent, amit egy oldallal visszább linkeltem (imperium), hát ez sem az igazi, ennél minden oké (ram 490-550 fölé nem megy, tölt rendesen, és még az érintőbillentyű világítás is kikapcsolható :lol: ), de kicsit lassú, néha akadozik, meg gyorsan merül :confused3:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
tnorbi
6. szint
6. szint

bazy írta:
Limahl írta:agni kernel kellet volna hozzá.s5 mini-böl is volt,4,3, v8-9.,de hogy megszerezhető e még valahonnan?? 4.3 bol ez a legjobb.
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... s-t2060403
Agnit raktam a v15-höz (a 4.5-öst), mégis jelentkeztek ezek a bugok, amiket leírtam :sad:
Hozzá kell tennem, volt egy "agni app", ami települt a kernellel, elég sok lehetőséggel, de ebben nem állítottam át semmit, jobbnak láttam nem piszkálni :) Vagy talán épp ez volt a baj? :hmm2: Valami beállítással orvosolhatóak lennének a tünetek? Szívesen adnék még egy lehetőséget a v15-nek, mert ezeken kívül (mármint hogy nem lehet kikapcsolva tölteni, és emiatt nem tölt rendesen) amúgy tökéletes, na meg ha leszámítjuk, hogy nem lehet kikapcsolni az érintőgomb világítást :lol:
Ha nem, akkor megy fel amit linkeltél 4.3-as :yes:
Most az van fent, amit egy oldallal visszább linkeltem (imperium), hát ez sem az igazi, ennél minden oké (ram 490-550 fölé nem megy, tölt rendesen, és még az érintőbillentyű világítás is kikapcsolható :lol: ), de kicsit lassú, néha akadozik, meg gyorsan merül :confused3:
Ciki, nem ciki, tegnap a Neat 4.1.2-t tettem fel párom S3-asára. :D Amíg nyomkodtam rendben volt, bár sokat lassult az energiatakarékos móddal. Ahogy észrevettem még annak a kikapcsolásával is jó az aksi.
robert07
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3
Has thanked: 156 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: robert07 »

tnorbi írta:
Ciki, nem ciki, tegnap a Neat 4.1.2-t tettem fel párom S3-asára. :D Amíg nyomkodtam rendben volt, bár sokat lassult az energiatakarékos móddal. Ahogy észrevettem még annak a kikapcsolásával is jó az aksi.
[/quote]
Én is szemezek vele. Hogyhogy nem a 4.3 került fel? Jobb akksi időben a 4.1.2? Köszi!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
tnorbi
6. szint
6. szint

robert07 írta: Én is szemezek vele. Hogyhogy nem a 4.3 került fel? Jobb akksi időben a 4.1.2? Köszi!
Ma van tesztüzemben. Tegnap este raktam fel és nagyon jó volt az aksi wifivel, kikapcsolt energiatakarékossággal. Viszont az nem volt tiszta adat, mert ki-be kapcsolgattam kerneleztem, JKAY...

4.3 volt rajta eleget és úgy emlékeztem, hogy 4.1,2-vel jobb volt a telefon. Eddig úgy néz ki, jól emlékeztem. :D Igazából csak az átlátszó statusbar ami nincs benne szerintem, de JKAY orvosolta. RAM fogyasztás is jobb, mint 4.3-al.
robert07
3. szint
3. szint

Rávettem magam a romolásra, de azonnal bajba kerültem.. :( Telepítettem a neath romot, erre most nem kapcsol be, recovery sem jön elő.. Download mód van. Egy odinos rom van is a gépemen, most próbáltam először felrakni, de nem sikerül, fail.. Remélem egy másik felmegy majd, de jelenleg nem találok semmi olyan linket, ahonnan még ma leérjen az odinos rom. Nem tudtok hirtelen valami elérhetőséget? Köszi!
robert07
3. szint
3. szint

Kb tizedikre felment az az odinos rom, így megoldódott a gond. Most így egyenlőre egy gyári 4.3 van fent. Lehet ki is békülnék vele, egyedül a tinta efekt hiányzik belőle, amit már úgy megszoktam.. Találhatok ilyesmi "tuningot" rá? Milyen kernelt dobjak fel, ha netán megállapodnék? Köszönöm!
tnorbi
6. szint
6. szint

robert07 írta:Kb tizedikre felment az az odinos rom, így megoldódott a gond. Most így egyenlőre egy gyári 4.3 van fent. Lehet ki is békülnék vele, egyedül a tinta efekt hiányzik belőle, amit már úgy megszoktam.. Találhatok ilyesmi "tuningot" rá? Milyen kernelt dobjak fel, ha netán megállapodnék? Köszönöm!
Próbáld ki ezt:
https://play.google.com/store/apps/deta ... een.galaxy

Van Sony lock és LG is.
These users thanked the author tnorbi for the post:
robert07 (2014-09-03 szer. 20:57:25)
Rating: 2.63%
Macheta
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS-II
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Macheta »

Sziasztok!A problémám nem kicsi...vettem egy S3-t,amit töröltem az az vissza állítottam.Azóta nincs hálozatom,csak segélyhívás engedélyezett.Efes mappa ki lett mentve belső memóriára de sajnos gépre nem...és azóta tettem rá egy 4.3 független XEH romot és törlődött.Így most a imei 000.Menthető ez még vagy kuka?Köszi.
Kép
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Macheta írta:Sziasztok!A problémám nem kicsi...vettem egy S3-t,amit töröltem az az vissza állítottam.Azóta nincs hálozatom,csak segélyhívás engedélyezett.Efes mappa ki lett mentve belső memóriára de sajnos gépre nem...és azóta tettem rá egy 4.3 független XEH romot és törlődött.Így most a imei 000.Menthető ez még vagy kuka?Köszi.
probáld meg

http://pdafanclub.com/forum/index.php?t ... #msg517666

de 1 sima visszaállitástol aligha mászik el az efs,az valami,már tákolt s3 volt,vidd vissza. :D
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”