Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
kacsa29
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Xperia Z + Galaxy SIII
Nem: Férfi
Has thanked: 41 times
Been thanked: 8 times

Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romo

Hozzászólás Szerző: kacsa29 »

gjoco1958 írta:
kacsa29 írta:Sziasztok!
Kis segítség kellene. Van a telcsiben egy 16gb-os memória kártya amikor csatlakoztatom a számítógéphez microsd adapterrel feljon egy ablak hogy formázzam a kártyát, viszont se NTFS -be se fat32-be nem engedi csak exfat-ba és csak így látja a gép. Leformaztam exfat-ba de berakom a telcsiben és nem birok a belső memoriabol semmit ramasolni. Kérdésem mi lehet a bibi és hogyan lehet orvosolni?
Köszi.
Szia!
Nekem is sajnos a 16DB-os SDHC kártyám "haldoklik",de próbáld meg ezzel a számitógépen megformázni.
A letöltött progiban van külömböző beállitási lehetőség.Én a Format tipe-Full overwrite ,format size ON módban csináltam és javitott a kártyán :yes:

https://www.sdcard.org/downloads/format ... a_windows/
Sajnos nem támogatja egyik kártyámat sem. :(
robert07
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3
Has thanked: 156 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: robert07 »

Sziasztok! Elég rendesen merül mostanában a telefonom.. Már olyan régen volt ilyen, hogy el is felejtettem milyen praktikák vannak a fogyasztó(k) kiszűrésére. Gyári akku kezelő semmit nem segít rajtam, szerinte semmi rendellenes nincs. Volt valami progi ami megmondta a frankót jól emlékszem? Vagy hogy tudnám megoldani a problémát? Arra is emlékszem, hogy volt olyan, hogy csak az újrarakás oldotta meg a gondot. Köszi, ha valaki mesél pár dolgot mert képben van még ilyen téren :)
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
Promi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei P8
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Hozzászólás Szerző: Promi »

robert07 írta:Sziasztok! Elég rendesen merül mostanában a telefonom.. Már olyan régen volt ilyen, hogy el is felejtettem milyen praktikák vannak a fogyasztó(k) kiszűrésére. Gyári akku kezelő semmit nem segít rajtam, szerinte semmi rendellenes nincs. Volt valami progi ami megmondta a frankót jól emlékszem? Vagy hogy tudnám megoldani a problémát? Arra is emlékszem, hogy volt olyan, hogy csak az újrarakás oldotta meg a gondot. Köszi, ha valaki mesél pár dolgot mert képben van még ilyen téren :)
Wakelock Detector "megmondja" Neked, hogy mi futott a háttérbe.

Google play
https://play.google.com/store/apps/deta ... ckdetector

Okosított
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php ... k+Detector
These users thanked the author Promi for the post:
robert07 (2014-08-27 szer. 17:20:38)
Rating: 2.63%
robert07
3. szint
3. szint

Hali! Hát ez a Wakelock Detector nem mutat ki semmi különöset sajnos. Pedíg egy éjszaka 80%-ot esik az akku szintem. A gyári akku figyelő szerint állandóan ébren van a teló és az android rendszer messze a legnagyobb fogyasztó. Van még valami amivel újra próbálkozhatok vagy jöjjön az újrarakás mostmár? Köszi!
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

robert07 írta:Hali! Hát ez a Wakelock Detector nem mutat ki semmi különöset sajnos. Pedíg egy éjszaka 80%-ot esik az akku szintem. A gyári akku figyelő szerint állandóan ébren van a teló és az android rendszer messze a legnagyobb fogyasztó. Van még valami amivel újra próbálkozhatok vagy jöjjön az újrarakás mostmár? Köszi!
valami xar progi állandoan fut,azért nem csicsikál :D ezt rakd fel,fagyizz mindent,föleg ami mellet felhő vagy mi van,attol müxik,csak leállitja mig nincs használatban.

https://play.google.com/store/apps/deta ... g.greenify

80% az ajaj, :D nem aksid döglödik?
These users thanked the author Limahl for the post:
robert07 (2014-08-31 vas. 12:07:42)
Samsung galaxy s7 edge
robert07
3. szint
3. szint

Limahl írta:
valami xar progi állandoan fut,azért nem csicsikál :D ezt rakd fel,fagyizz mindent,föleg ami mellet felhő vagy mi van,attol müxik,csak leállitja mig nincs használatban.

Akksi az jó. 2 rom van a telómon, másikkal nincs akku gond. Oké, felraktam. És akkor ez mellé ne is rakjak taskkillert, mert fölös ugye? Köszi a segítséget!

(Neked már s5-öd van? Na és milyen? S4 lépcsőfokot hagyjuk ki, mit ajánlassz? :) )
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

robert07 írta:
Limahl írta:

Akksi az jó. 2 rom van a telómon, másikkal nincs akku gond. Oké, felraktam. És akkor ez mellé ne is rakjak taskkillert, mert fölös ugye? Köszi a segítséget!

(Neked már s5-öd van? Na és milyen? S4 lépcsőfokot hagyjuk ki, mit ajánlassz? :) )
Note3 :P
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

Na, én asszem feladtam a küzdelmet ezekkel a 4.4.2-es romokkal :x Bármelyiket felteszem, nem tudom kikapcsolni a töltéshez, mert csak úgy bekapcsol magától :crazy: Vagyis kikapcsolva felteszem a telót a töltőre, majd bejön az akksi ikon a képernyőn, majd eltűnik, aztán fogja magát, és bekapcsolja magát :whaaa: :duhos2: Ha meg így töltöm, akkor max 1napig bírja a teló, míg 4.1.2-őn 2,5-3napot is könnyedén elment :yes: Sajnos a S5mini edition v15-nek emiatt a hiba miatt mennie kell, csak úgy, mint a többi (v16, alpha v1,-v2, archiport beta1 stb...) próbált 4.4.2-nek, hiába stabil, meg jó a ramkezelése, bárcsak lenne megoldás erre a töltési bugra, mert ez így mégsem oké :sad: :confused2:
Úgyhogy most keresek egy 4.3-ast, hátha azon okés lenne minden. Tudnátok ajánlani valami klasszat? Esetleg erről van már tapasztalata vkinek: http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=21 ? :hmm2: Vagy bármi, S5mini editionhoz hasonlóan stabil, de 4.3 alapú rom, amit érdemes feltenni? :hmm2:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
Limahl
6. szint
6. szint

bazy írta:Na, én asszem feladtam a küzdelmet ezekkel a 4.4.2-es romokkal :x Bármelyiket felteszem, nem tudom kikapcsolni a töltéshez, mert csak úgy bekapcsol magától :crazy: Vagyis kikapcsolva felteszem a telót a töltőre, majd bejön az akksi ikon a képernyőn, majd eltűnik, aztán fogja magát, és bekapcsolja magát :whaaa: :duhos2: Ha meg így töltöm, akkor max 1napig bírja a teló, míg 4.1.2-őn 2,5-3napot is könnyedén elment :yes: Sajnos a S5mini edition v15-nek emiatt a hiba miatt mennie kell, csak úgy, mint a többi (v16, alpha v1,-v2, archiport beta1 stb...) próbált 4.4.2-nek, hiába stabil, meg jó a ramkezelése, bárcsak lenne megoldás erre a töltési bugra, mert ez így mégsem oké :sad: :confused2:
Úgyhogy most keresek egy 4.3-ast, hátha azon okés lenne minden. Tudnátok ajánlani valami klasszat? Esetleg erről van már tapasztalata vkinek: http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=21 ? :hmm2: Vagy bármi, S5mini editionhoz hasonlóan stabil, de 4.3 alapú rom, amit érdemes feltenni? :hmm2:
agni kernel kellet volna hozzá.s5 mini-böl is volt,4,3, v8-9.,de hogy megszerezhető e még valahonnan??

4.3 bol ez a legjobb.

http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... s-t2060403
These users thanked the author Limahl for the post:
bazy (2014-09-02 kedd 09:17:58)
Samsung galaxy s7 edge
Limahl
6. szint
6. szint

robert07 írta:
Limahl írta:

igen 4 kimaradt,és 5 is kimaradt volna,ha g3 nem olyan amilyen,de öszintén már nem bánom,gyors,aksi szuper,nem melegszik,semmivel nem sikerült még megizasztanom,samu végre csinált 1 normális s szériát,azért az gáz ,hogy 4 kiadás kellet elötte,de ebbe eltalált mindent.remek készülék. ;)

taskkillert meg felejtsd el. ;)
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”