Ez jó kérdés. Én se találtam meg a mindenhol érzékelőt, lehet, hogy kivették belőle... Másikra meg passz, én csak a képernyőfotót tettem be, de, hogy hol... Én is gondolkozok, hogy visszateszem AOSB-t, mert nagyon penge kis ROM, de aksiban jobb a gyári, páromnak meg az fog számítani amikor megkapja. Most tesztelgetek...Limahl írta:én is áttértem ,csak aosb-re,mi volt neked ezzel a gondod? 2 dolgot nem találok,tudok,hátha még emlékszel,azt irtad lehuzot redönyöny bárhol huzod az újad vált,na nálam nem csak lent a csikon,rr ben ment már,és a felugró menüben,tudod,ahol újra inditás stb van,hol tudok hozzá adni dolgokat,este óta van fent,aksi nálam kiválló,idáig legjobb,én nem bambulom a gyári laggos xart,köszi de nem kell.tnorbi írta:Házikót sikerült eltüntetned? Én csak azért váltottam, mert nem tetszik, hogy ott virít.sastojas írta:jár a köszönet tnorbi kollégának a Echoe Rom v5-ért, tegnap egész délután nyúztam, telefonálás, internet, rádió, fényképező. meglepően keveset merült az aksi, össze-vissza fotóztam egy pillanatra nem akadt, telefon sem bolondult meg pedig nem kíméltem. és igaz hogy nem a legfontosabb, de rádió hallgatás közben sokszor agyalok mi is szól..... na most szépen felveszek egy részletet a zenéből, és otthon már meg is van a teljes szám.
Vissza akartam tenni a Ekót, erre el se indult a k*rva telefon AOSBvel meg egyből -.-