Samsung I5800 Galaxy 3

Samsung márkájú készülékek témái
Padawan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy 3 Galaxy ACE
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Re: Samsung I5800 Galaxy 3

Hozzászólás Szerző: Padawan »

Semmi gond!

Viszont az érdekelne, hogy mi a tapasztalatos pár nap után. Minden működik rendesen? Egy kicsit tartok attól, hogy valami elhagyja magát, viszont nagyon fontos hogy stabilan működjön a készülék.

A másik, hogy hol találom meg a gyári fw-t? Vodafone-os van rajta, ami a profilomban van jelölve.[/quote]

Tapasztalat:addig fogom használni igy amig kijön a gyári 2.2. semmi gondom vele.
I5800XXJG6 # 531.OPS Version 2.1 2010 July
I5800XXJG6:Tiltott fájlmegosztó!/CR5AVV7V8J

# Pass = samsung-firmwares.com :whaaa:
Phone: Samsung Galaxy Ace GT-S5830
Version: GB 2.3.4 (KPH)
Rom: CodeRom NexusAce + CRT Animation + a2sd
Recovery: ClockworkMod v.4.0.0.9
Kernel: CF-Root for S5830
RAM Tweek: Juwe's RAM optimization
Theme: Nexus Glow
Ágica
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung galaxi GT-I5800
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Ágica »

Sziasztok.

Megint itt vagyok fárasztani és ezért előre bocsi.Tehát live wallpapert akarok a telóra a z4root rajta.De azt írja ki,hogy nem tudja ez a telefon.Még akkor azt be kell másolnom LiveWallpapersPicker.apk a systembe?Ha igen akkor hol találom a systemet mert nem találom?
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Gyerekek miért nem tudom rootolni a superonclick-el probálom de a waiting for device-nél leáll és semmi bevan kapcsolva a hibakeresés de ott leáll és semmi??
jpf
Samsung galaxy s7 edge
Regiee
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE Skate
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Regiee »

Limahl írta:Gyerekek miért nem tudom rootolni a superonclick-el probálom de a waiting for device-nél leáll és semmi bevan kapcsolva a hibakeresés de ott leáll és semmi??
jpf
Nekem is ezt csinálja! Ha nem csinálja meg usb le majd vissza aztán unroot, megint usb le és vissza aztán root. És ezt addig csináltam amíg jó nem lett. Kb 8-adszorra....De még így se tudok bemásolni a system mappába, mert azt írja hogy csak olvasható. Pedig a superoneclick azt írva rootolva van a telefon.... :/
szemi9
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy 3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: szemi9 »

Ágica írta:Sziasztok.

Megint itt vagyok fárasztani és ezért előre bocsi.Tehát live wallpapert akarok a telóra a z4root rajta.De azt írja ki,hogy nem tudja ez a telefon.Még akkor azt be kell másolnom LiveWallpapersPicker.apk a systembe?Ha igen akkor hol találom a systemet mert nem találom?
Igen a LIvewallpapertpicker.apk -t be kell másolni a systembe. Ezt csak akkor tudod ha rootolva van a telo és átállytotad ott felül a cinkét. És kell hozzá a root_explorer amibe mindezt meg tudod csinálni ;) utána menni fog, ha nem irjj ide ;)
szemi9
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy 3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: szemi9 »

Regiee írta:
Limahl írta:Gyerekek miért nem tudom rootolni a superonclick-el probálom de a waiting for device-nél leáll és semmi bevan kapcsolva a hibakeresés de ott leáll és semmi??
jpf
Nekem is ezt csinálja! Ha nem csinálja meg usb le majd vissza aztán unroot, megint usb le és vissza aztán root. És ezt addig csináltam amíg jó nem lett. Kb 8-adszorra....De még így se tudok bemásolni a system mappába, mert azt írja hogy csak olvasható. Pedig a superoneclick azt írva rootolva van a telefon.... :/

Nekem amikor csináltam 2.ra megcsinálta;) hálisten :)
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Dehát én is evvel szenvedek egyszerüen nem tudom rootolni superonclick leáll és semmit nem csinál jpf
Samsung galaxy s7 edge
Padawan
1. szint
1. szint

Regiee írta:
jpf
1.superonclick a gépre
2.telefon hibakeresés,és beállitod hogy USB csatlakozáskor mindig rákérdezzen mit akarsz csinálni.Sim kari,mem kari kivesz!!
3.telcsit rádugod a gépre
4.superonclick elindit
5.ROOT gomb megnyom
ENYI,és jónak kell lennie.
Ha ROOT előtt fentvan a Root explorer szedd le!!!!!!!!!!
csak Root után tedd fel:
mert amugy nem kér engedélyt a szuperuser
Padawan
1. szint
1. szint

Akit érdekel itt egy JPF rom ami tartalmazza alapból a repülő animációt ,és a LiveWallpapers-t ,hogy ne keljen rootal szenvedni ezekért.
Ebben az állomány ROM tartalmazza a repülő ablak animáció (köszönet madhuranand007) és a Live Háttérképek app (a vicces Mortal Wombat téma) tehát én törölte a samsung layar alkalmazását, mert kell egy kis hely factoryfs.rfs
XXJPF készlet ROM FlyingAnimation & LiveWallpapers
Tiltott fájlmegosztó!/BRQQ5BD8PB
:taps1: :taps1: :taps1:
Ugyanugy Flash ODIN!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Padawan 2011-01-23 vas. 11:01:41-kor.
Ágica
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung galaxi GT-I5800

Hozzászólás Szerző: Ágica »

gen a LIvewallpapertpicker.apk -t be kell másolni a systembe. Ezt csak akkor tudod ha rootolva van a telo és átállytotad ott felül a cinkét. És kell hozzá a root_explorer amibe mindezt meg tudod csinálni ;) utána menni fog, ha nem irjj ide ;)

meg csináltam de nincs benne a live wallpaper a 2.oldalon olvastam,hogy állítani kell az alkalmazás jogait.Belementem a Livewallpapertpicker.apk premissionsba de ott mit állítsak?Mit pipáljak ki?
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”