Samsung N7100 Galaxy Note II
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note 2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 2 times
Re: Samsung N7100 Galaxy Note II
Sziasztok!
Pár napja ezt írja ki néha amikor repülő módba akarom tenni a telefont:
License Verification
"Ismételni" tudok vagy "repülő mód"-ot választani
Egyik válasz sem jó neki, ha kilépek és újra megpróbálom bekapcsolni a repülő módot, akkor simán bekapcsolja.
Pár napja ezt írja ki néha amikor repülő módba akarom tenni a telefont:
License Verification
"Ismételni" tudok vagy "repülő mód"-ot választani
Egyik válasz sem jó neki, ha kilépek és újra megpróbálom bekapcsolni a repülő módot, akkor simán bekapcsolja.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Pár hete lefrissített a teló a 4.3-as droidra.
Azóta elszállt az S Jegyzet. Leszinkronizálni még letudtam (hála az égnek, mert tele van fontos feljegyzésekkel) viszont nem indul el.
Rányomok, betölt majd 2mp múlva kiírja, hogy az S Jegyzet leállt.
A teló visszaállítása alapra sem segített :S
Tudtok valami megoldást, vagy van valakinek valami ötlet, hogy mit kezdjek vele?
Köszi.
Pár hete lefrissített a teló a 4.3-as droidra.
Azóta elszállt az S Jegyzet. Leszinkronizálni még letudtam (hála az égnek, mert tele van fontos feljegyzésekkel) viszont nem indul el.
Rányomok, betölt majd 2mp múlva kiírja, hogy az S Jegyzet leállt.
A teló visszaállítása alapra sem segített :S
Tudtok valami megoldást, vagy van valakinek valami ötlet, hogy mit kezdjek vele?
Köszi.
-
- Újonc
- Készüléktípus: SM-N9005 XXUGNI3 4.4.2
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 0
Sztok
Most cseréltem az S2-met egy Note2-re. XXUEMJ9 4.3 van rajta KNOXX-al ami még nincs telepítve Hogyan tudnám rootolni h ne csesszem el ??? Ill ha a szoftverfrissítésre nyomok azt írja "Ez egy módosított eszköz. szfvfrissítés nem elérhető" mit jelenthet-??
Root megoldva. rom DN3 v3.2. Volt küzdés, de Google a barátom
Most cseréltem az S2-met egy Note2-re. XXUEMJ9 4.3 van rajta KNOXX-al ami még nincs telepítve Hogyan tudnám rootolni h ne csesszem el ??? Ill ha a szoftverfrissítésre nyomok azt írja "Ez egy módosított eszköz. szfvfrissítés nem elérhető" mit jelenthet-??
Root megoldva. rom DN3 v3.2. Volt küzdés, de Google a barátom
SAMSUNG SM-N9005 XXUGNI3 4.4.2
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Azt vettem észre hogy a fél kijelzőm be van égve. Ha filmet nézek nagyon zavaró ha sötét a kép. Ez garanciális hiba?
Rom: NG1
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Miért pont a fele?kisdobos írta:Azt vettem észre hogy a fél kijelzőm be van égve. Ha filmet nézek nagyon zavaró ha sötét a kép. Ez garanciális hiba?
Mit csinálsz amúgy vele? Full fényerőn használsz félnapokat valami programot rajta?
A Note3 az ötödik AMOLED-es készülékem, SOHA nem volt még beégés egyiken sem.
Mondjuk amikor megvettem az első, Galaxy S-t, akkor ajánlották, hogy ne használjam full fényerőn és hogy fél percnél ne állítsam hosszabbra a kijelző elalvási idejét.
Be is jött...
Szerintem nem garanciális, de kell próbálkozni, hátha van, ahol elviszik. Ha 24 havi gyári garis, akkor talán. Ha bolti garis, akkor biztosan ki fog bújni alóla a bolt.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 3. szint
Ne úgy értsd hogy mértanilag a fele, hanem a jobb oldala olyan mintha tele lenne beégett fórum hozzászólásokkal nem mintha annyit fórumoznék, csak ehhez hasonlítottam most.De csak ha sötétbe nézek filmet rajta akkor zavaró nagyon. A sötét képernyőn még sötétebb foltokban jelentkezik. Nekem a 4. amoledes kijelzős telefonom, és nekem se volt még ilyen problémám. 24 hónapos gyári garanciás.Macika írta:Miért pont a fele?kisdobos írta:Azt vettem észre hogy a fél kijelzőm be van égve. Ha filmet nézek nagyon zavaró ha sötét a kép. Ez garanciális hiba?
Mit csinálsz amúgy vele? Full fényerőn használsz félnapokat valami programot rajta?
Mondjuk amikor megvettem az első, Galaxy S-t, akkor ajánlották, hogy ne használjam full fényerőn és hogy fél percnél ne állítsam hosszabbra a kijelző elalvási idejét.
Be is jött...
Szerintem nem garanciális, de kell próbálkozni, hátha van, ahol elviszik. Ha 24 havi gyári garis, akkor talán. Ha bolti garis, akkor biztosan ki fog bújni alóla a bolt.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Érdekes, amit írsz, minél hamarabb el kéne vinni, hátha kicserélik a kijelzőt.kisdobos írta:Ne úgy értsd hogy mértanilag a fele, hanem a jobb oldala olyan mintha tele lenne beégett fórum hozzászólásokkal nem mintha annyit fórumoznék, csak ehhez hasonlítottam most.De csak ha sötétbe nézek filmet rajta akkor zavaró nagyon. A sötét képernyőn még sötétebb foltokban jelentkezik. Nekem a 4. amoledes kijelzős telefonom, és nekem se volt még ilyen problémám. 24 hónapos gyári garanciás.Macika írta:Miért pont a fele?kisdobos írta:Azt vettem észre hogy a fél kijelzőm be van égve. Ha filmet nézek nagyon zavaró ha sötét a kép. Ez garanciális hiba?
Be is jött...
Vagy még jobb, ha ráhívod a prémium szerviz szakemberét, házhoz!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 3. szint
oMacika írta:Miért pont a fele?kisdobos írta:Azt vettem észre hogy a fél kijelzőm be van égve. Ha filmet nézek nagyon zavaró ha sötét a kép. Ez garanciális hiba?
Be is jött...
Le a kalappal a Samsung előtt. Hibát bejelentettem jöttek és kicserélték a kijelzőt. Nagyon korrekt volt.
- Rating: 2.63%
-
- 3. szint
oMacika írta:Miért pont a fele?kisdobos írta:Azt vettem észre hogy a fél kijelzőm be van égve. Ha filmet nézek nagyon zavaró ha sötét a kép. Ez garanciális hiba?
Be is jött...
Le a kalappal a Samsung előtt. Hibát bejelentettem jöttek és kicserélték a kijelzőt. Nagyon korrekt volt.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Note 2
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Sziasztok !
Főzött 4.3-ról , hogyan tudok vissza menni a gyári állapotba ?
Laca
Főzött 4.3-ról , hogyan tudok vissza menni a gyári állapotba ?
Laca