Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: MattRex »

axlfsi írta:
MattRex írta:Ki tapasztalt olyat, hogy a feladatkezelő/Összesítés-t ha megnézi, akkor az ott látható Személyes adatok tárhely majdnem teljesen tele van (87,00MB/96,86MB), és ezért a telefon néha sipákol is, hogy töröljek névjegyzékből, meg cache-t meg egyebeket. Értelemszerűen névjegyzékből, meg smsekből nem fogok törölni, mert ami van az mind kell, de ha kiürítem a böngésző cache-t meg egy két nem használt program adatait törlöm az alkalmazás listánál, akkor is csak 4-5 MB-ot sikerül felszabadítanom, és ugye ahogy használom a böngészőt, meg azokat az alkalmazásokat, egyből létrehozza újra azokat az adatokat, és megint sipákol. Jelzem alig van fenn kb 40 alkalmazás, kb 130 név van a névjegyzékbe, meg van kb 100 sms, szóval nem tudom mitől telik be ilyen könnyen ez a 96,86 MB, de elég szűkre szabták. A telepített programok is csak 230MB/1,68MB, szóval még bőven kéne férnie.

Más, hogy van ezzel, vagy hogy oldja meg hogy elférjenek az adatai ezen a 96 megán, vagy valahogy meg lehetne ezt a tárhelyet növelni? Elvileg megnéztem ez a könyvtár Root Explorerrel a /data/data lenne.
Ez teljesen nonszensz ... fogalmam sincs, de kivancsi lennek, hogy mi volt a hiba es mivel oldottad meg (szinte teljesen kizart, hogy az a 130 nev, 100 sms meg a 40 alkalmazas ennyire belakna azt a helyet). Esetleg probaltad, hogy rootexplorerrel atnezed mapparol mappara, hogy melyik nott "olyan nagyra"?
Sajnos összeadogattam, és nem nonszensz. a Data/data könyvtár-ban rákerestem csak a .so kiterjesztésű fileokra, mert úgyláttam azok foglalják a legtöbbet, és ha azokat összeadom már kapásból 50 MB, és az egyéb fileokról nem is beszélek, az a maradék. Pl: IGO adat része önmagában 14MB, de van még BpMenetrend az 8 MB, van jópár játék fent kb. 8db abból több Gameloft-os, illetve EA is van, ezek is darabja átlag 4-5 megát foglal csak adatot, de van ami többet (Spiderman 7,5MB). Ami még sokat eszik az Adobe flashplayer 6MB, Rockplayer és Vplayer 5-5 MB csak a codec filejaik. Úgy néz ki el kell kezdenem kiszortírozni dolgokat, csak nehéz lesz, mert csak olyat tartok a telefonon amit általában használok is.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: hunhool »

Nah,egész kis pofás romot sikerült összefabrikálnom(legalábbis ami készenléti időt illeti) :mrgreen:
Lassan kilenc órája van lehúzva a töltőről es 92%-on van az akksi(ez nálam REKORD)
A js7,amit előzőleg próbálgattam 21!! órát bírt ki max.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hunhool 2011-03-11 pén. 19:50:39-kor.
Google Nexus5 32gb Black
szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: szutty »

axlfsi írta:
szutty írta:
axlfsi írta:
Tudnatok dobni egy linket? ((en ezt talaltam -> [MOD] FuguTweaks))
Én is innen raktam fel.
A legegyszerűbb, ha kibontod a zipet és bemásolod a két dolgot a system/bin könyvtárba (az eredetit mentsd el)
Azért kell másolni, mert nekem sem volt jó a zip cwm-ből.
Telepítettem és nem írta felül őket. Az a lényeg hogyha zipből rakod fel, utána ellenőrizd a 2 fájlt hogy a dátum március 5 legyen. Mert ha nem az akkor nem rakta fel.
Koszi a segitseget es a tippet! ... CWM-bol raktam fel, ugyhogy meg is nezem hamarosan, hogy sikerult-e ... mellesleg, honnan tudom egyebkent ellenorizni? Milyen valtozast kellene eszrevennem?... pl. Quadrant pontszam?

Hmm, erdekes! Leellenoriztem es valoban nem irta felul CWM-bol a szukseges fajlokat ... bemasolom akkor rootexplorer-rel.
Csak gördülékenyebb lesz tőle a teló :D
Quadranttal és más tesztprogrammal nem lehet kimutatni.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
gyotam20
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: gyotam20 »

hunhool írta:Nah,egész kis pofás romot sikerült összefabrikálnom(legalábbis ami készenléti időt illeti) :mrgreen:
Lassan kilenc órája van lehúzva a töltőről es 92%-on van az akksi(ez nálam REKORD)
Nekem is tökéletes a Rom Szutty írtta hogy valamiért nem kellett volna feltenni mert ázsiai ,de szerintem simán semmi gond vele és a wifi és az internet böngésző problémám is megoldódott a rommal.Csak ajánlani tudom viszont Én Voodoo stable -val használom mert nekem a speedmod nem jött be ...
Zte Blade Cm7 Godfather Edition.
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Nem: Férfi
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

gyotam20 írta:
hunhool írta:Nah,egész kis pofás romot sikerült összefabrikálnom(legalábbis ami készenléti időt illeti) :mrgreen:
Nekem is tökéletes a Rom Szutty írtta hogy valamiért nem kellett volna feltenni mert ázsiai ,de szerintem simán semmi gond vele és a wifi és az internet böngésző problémám is megoldódott a rommal.Csak ajánlani tudom viszont Én Voodoo stable -val használom mert nekem a speedmod nem jött be ...
Akkor nyilván holnap, ha hazaérek Pécsről akkor én is betesztelem :D .
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
gyotam20
2. szint
2. szint

Nekem is tökéletes a Rom Szutty írtta hogy valamiért nem kellett volna feltenni mert ázsiai ,de szerintem simán semmi gond vele és a wifi és az internet böngésző problémám is megoldódott a rommal.Csak ajánlani tudom viszont Én Voodoo stable -val használom mert nekem a speedmod nem jött be ...[/quote]
Akkor nyilván holnap, ha hazaérek Pécsről akkor én is betesztelem :D .[/quote]

Teszteld be bátran Én voodoo val csapatom de mocskos jó !!! Tudom lényegtlen de Quadrant 1560 pontot ad rá. És az IGO-m is sokkal simábban fut vele.
gyotam20
2. szint
2. szint

Láttam egy szép Anzos vagy valami ilyesmi nevű témát itt belinkelve . Kérdezném hogy azt hogyan tudnám rá operálni a telefonomra ? vannak ilyen témák amiket Update.zip ell fel lehet tenni recoveryből ?
emery1975
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
Nem: Férfi
Has thanked: 43 times
Been thanked: 58 times

Hozzászólás Szerző: emery1975 »

gyotam20 írta:Láttam egy szép Anzos vagy valami ilyesmi nevű témát itt belinkelve . Kérdezném hogy azt hogyan tudnám rá operálni a telefonomra ? vannak ilyen témák amiket Update.zip ell fel lehet tenni recoveryből ?
Vannak! Nem is kevés! Nézz szét ITT
De gyári romra nem tudod felrakni! Csak deodexelt romokra(pl. Doc, Darky,...stb)!!
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
gyotam20
2. szint
2. szint

emery1975 írta:
gyotam20 írta:Láttam egy szép Anzos vagy valami ilyesmi nevű témát itt belinkelve . Kérdezném hogy azt hogyan tudnám rá operálni a telefonomra ? vannak ilyen témák amiket Update.zip ell fel lehet tenni recoveryből ?
Vannak! Nem is kevés! Nézz szét ITT
De gyári romra nem tudod felrakni! Csak deodexelt romokra(pl. Doc, Darky,...stb)!!
ÓÓÓ köszönöm szépen ezek tökéletesek. Nekem DOC rom van deodexelt. akkor ezeket recoveryből simán fel lehet tenni ?
Hmmm ezt nem értem :) Nincs véletlen olyan link ahol össze van zippelve és 1 kattintással fel lehessen telepíteni ?
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

gyotam20 írta:Teszteld be bátran Én voodoo val csapatom de mocskos jó !!! Tudom lényegtlen de Quadrant 1560 pontot ad rá. És az IGO-m is sokkal simábban fut vele.
Nekem meg a voodoo kevés volt, a speedmod 1900-at produkál az 1560 helyett, és az IGO-m nekem voodoo-val sokkal darabosabb volt, mint SM-el. De ezt már IGO topicba kifejtettem.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”