Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
tobiasv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: tobiasv »

MattRex írta:Ki tapasztalt olyat, hogy a feladatkezelő/Összesítés-t ha megnézi, akkor az ott látható Személyes adatok tárhely majdnem teljesen tele van (87,00MB/96,86MB), és ezért a telefon néha sipákol is, hogy töröljek névjegyzékből, meg cache-t meg egyebeket. Értelemszerűen névjegyzékből, meg smsekből nem fogok törölni, mert ami van az mind kell, de ha kiürítem a böngésző cache-t meg egy két nem használt program adatait törlöm az alkalmazás listánál, akkor is csak 4-5 MB-ot sikerül felszabadítanom, és ugye ahogy használom a böngészőt, meg azokat az alkalmazásokat, egyből létrehozza újra azokat az adatokat, és megint sipákol. Jelzem alig van fenn kb 40 alkalmazás, kb 130 név van a névjegyzékbe, meg van kb 100 sms, szóval nem tudom mitől telik be ilyen könnyen ez a 96,86 MB, de elég szűkre szabták. A telepített programok is csak 230MB/1,68MB, szóval még bőven kéne férnie.

Más, hogy van ezzel, vagy hogy oldja meg hogy elférjenek az adatai ezen a 96 megán, vagy valahogy meg lehetne ezt a tárhelyet növelni? Elvileg megnéztem ez a könyvtár Root Explorerrel a /data/data lenne.
Ilyen már volt nekem is, még a letöltéseket is oda akarta rakni. Egy száz megás letöltésnél má visított, hogy nincs hely. Újra kell raknod valószínűleg az egészet. Nekem legalábbis nem volt más választásom.
Bezke ultra ics 2.1
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

MattRex írta:Ki tapasztalt olyat, hogy a feladatkezelő/Összesítés-t ha megnézi, akkor az ott látható Személyes adatok tárhely majdnem teljesen tele van (87,00MB/96,86MB), és ezért a telefon néha sipákol is, hogy töröljek névjegyzékből, meg cache-t meg egyebeket. Értelemszerűen névjegyzékből, meg smsekből nem fogok törölni, mert ami van az mind kell, de ha kiürítem a böngésző cache-t meg egy két nem használt program adatait törlöm az alkalmazás listánál, akkor is csak 4-5 MB-ot sikerül felszabadítanom, és ugye ahogy használom a böngészőt, meg azokat az alkalmazásokat, egyből létrehozza újra azokat az adatokat, és megint sipákol. Jelzem alig van fenn kb 40 alkalmazás, kb 130 név van a névjegyzékbe, meg van kb 100 sms, szóval nem tudom mitől telik be ilyen könnyen ez a 96,86 MB, de elég szűkre szabták. A telepített programok is csak 230MB/1,68MB, szóval még bőven kéne férnie.

Más, hogy van ezzel, vagy hogy oldja meg hogy elférjenek az adatai ezen a 96 megán, vagy valahogy meg lehetne ezt a tárhelyet növelni? Elvileg megnéztem ez a könyvtár Root Explorerrel a /data/data lenne.
Ez teljesen nonszensz ... fogalmam sincs, de kivancsi lennek, hogy mi volt a hiba es mivel oldottad meg (szinte teljesen kizart, hogy az a 130 nev, 100 sms meg a 40 alkalmazas ennyire belakna azt a helyet). Esetleg probaltad, hogy rootexplorerrel atnezed mapparol mappara, hogy melyik nott "olyan nagyra"?
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: szutty »

axlfsi írta:
Tudnatok dobni egy linket? ((en ezt talaltam -> [MOD] FuguTweaks))
Én is innen raktam fel.
A legegyszerűbb, ha kibontod a zipet és bemásolod a két dolgot a system/bin könyvtárba (az eredetit mentsd el)
Azért kell másolni, mert nekem sem volt jó a zip cwm-ből.
Telepítettem és nem írta felül őket. Az a lényeg hogyha zipből rakod fel, utána ellenőrizd a 2 fájlt hogy a dátum március 5 legyen. Mert ha nem az akkor nem rakta fel.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
NokiaN958GB
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S I9100 KI3
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: NokiaN958GB »

Sziasztok!
Tudtok 2.3.2-es jv1-es romhoz voodoo stablet?
realbalu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Salaxy S
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: realbalu »

Jó estét!

Megoldódott a telefonkönyves dolog...átküldtem nemes 1szerűséggel a nokiámról bluetoothon :)

Tudtok linkelni nekem 1 olyat, h végogvigyen az Igo navi telepítésen, v mit tegyek fel?
Nokiánál anno volt szívás, nem is kicsi..

Ill a másik amit nem vágok, az az, h miért csak 60 karaktert enged sms küldésnél???????? A noki 160at engedett smsenként...

Vki vmi tipp? :)
Köszi,
Balu
3310 -> 3410 -> 3650 -> 6630 -> N95 8Gb -> SGS :))
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

szutty írta:
axlfsi írta:
Tudnatok dobni egy linket? ((en ezt talaltam -> [MOD] FuguTweaks))
Én is innen raktam fel.
A legegyszerűbb, ha kibontod a zipet és bemásolod a két dolgot a system/bin könyvtárba (az eredetit mentsd el)
Azért kell másolni, mert nekem sem volt jó a zip cwm-ből.
Telepítettem és nem írta felül őket. Az a lényeg hogyha zipből rakod fel, utána ellenőrizd a 2 fájlt hogy a dátum március 5 legyen. Mert ha nem az akkor nem rakta fel.
Koszi a segitseget es a tippet! ... CWM-bol raktam fel, ugyhogy meg is nezem hamarosan, hogy sikerult-e ... mellesleg, honnan tudom egyebkent ellenorizni? Milyen valtozast kellene eszrevennem?... pl. Quadrant pontszam?

Hmm, erdekes! Leellenoriztem es valoban nem irta felul CWM-bol a szukseges fajlokat ... bemasolom akkor rootexplorer-rel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára axlfsi 2011-03-11 pén. 19:08:01-kor.
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

realbalu írta:Jó estét!
Megoldódott a telefonkönyves dolog...átküldtem nemes 1szerűséggel a nokiámról bluetoothon :)
Tudtok linkelni nekem 1 olyat, h végogvigyen az Igo navi telepítésen, v mit tegyek fel?
Nokiánál anno volt szívás, nem is kicsi..
Ill a másik amit nem vágok, az az, h miért csak 60 karaktert enged sms küldésnél???????? A noki 160at engedett smsenként...
Vki vmi tipp? :)
Köszi,
Balu
szia. jézusom. bluetooth-on egy csomó telefonszámot? nem semmi meló, mikor a google is megoldja. na de te tudod.
igonál semmi különleges.
felteszed - ha van - a memóriakártyára az .apk fájlt, igo mappába teszed a content és licence mappa. telepíted az apk fájlt és kész
de ezt a hasznos android progik, vagy az igo topikban kell majd folytatni, ha több kérdésed lenne.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
realbalu
Újonc
Újonc

Nem, mindet kijelöltem és 1szerre küldtem át :)

És mi a teendőm az sms karakteremmel? Ez még fontos, erre van gyógyír? :)
Nézem a topikot Igonál..

Köszi
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

realbalu írta:Nem, mindet kijelöltem és 1szerre küldtem át :)

És mi a teendőm az sms karakteremmel? Ez még fontos, erre van gyógyír? :)
Nézem a topikot Igonál..

Köszi
hogy van beállítva? ékezetesre?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
realbalu
Újonc
Újonc

Na most áttettem automatikusra most többet enged, de mikor nem ékezetesen volt akkor is ékezetes maradt és ugyanannyi volt engedve :(
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”