Ilyen már volt nekem is, még a letöltéseket is oda akarta rakni. Egy száz megás letöltésnél má visított, hogy nincs hely. Újra kell raknod valószínűleg az egészet. Nekem legalábbis nem volt más választásom.MattRex írta:Ki tapasztalt olyat, hogy a feladatkezelő/Összesítés-t ha megnézi, akkor az ott látható Személyes adatok tárhely majdnem teljesen tele van (87,00MB/96,86MB), és ezért a telefon néha sipákol is, hogy töröljek névjegyzékből, meg cache-t meg egyebeket. Értelemszerűen névjegyzékből, meg smsekből nem fogok törölni, mert ami van az mind kell, de ha kiürítem a böngésző cache-t meg egy két nem használt program adatait törlöm az alkalmazás listánál, akkor is csak 4-5 MB-ot sikerül felszabadítanom, és ugye ahogy használom a böngészőt, meg azokat az alkalmazásokat, egyből létrehozza újra azokat az adatokat, és megint sipákol. Jelzem alig van fenn kb 40 alkalmazás, kb 130 név van a névjegyzékbe, meg van kb 100 sms, szóval nem tudom mitől telik be ilyen könnyen ez a 96,86 MB, de elég szűkre szabták. A telepített programok is csak 230MB/1,68MB, szóval még bőven kéne férnie.
Más, hogy van ezzel, vagy hogy oldja meg hogy elférjenek az adatai ezen a 96 megán, vagy valahogy meg lehetne ezt a tárhelyet növelni? Elvileg megnéztem ez a könyvtár Root Explorerrel a /data/data lenne.
Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás
- tobiasv
- 1. szint
- Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás
Bezke ultra ics 2.1
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Ez teljesen nonszensz ... fogalmam sincs, de kivancsi lennek, hogy mi volt a hiba es mivel oldottad meg (szinte teljesen kizart, hogy az a 130 nev, 100 sms meg a 40 alkalmazas ennyire belakna azt a helyet). Esetleg probaltad, hogy rootexplorerrel atnezed mapparol mappara, hogy melyik nott "olyan nagyra"?MattRex írta:Ki tapasztalt olyat, hogy a feladatkezelő/Összesítés-t ha megnézi, akkor az ott látható Személyes adatok tárhely majdnem teljesen tele van (87,00MB/96,86MB), és ezért a telefon néha sipákol is, hogy töröljek névjegyzékből, meg cache-t meg egyebeket. Értelemszerűen névjegyzékből, meg smsekből nem fogok törölni, mert ami van az mind kell, de ha kiürítem a böngésző cache-t meg egy két nem használt program adatait törlöm az alkalmazás listánál, akkor is csak 4-5 MB-ot sikerül felszabadítanom, és ugye ahogy használom a böngészőt, meg azokat az alkalmazásokat, egyből létrehozza újra azokat az adatokat, és megint sipákol. Jelzem alig van fenn kb 40 alkalmazás, kb 130 név van a névjegyzékbe, meg van kb 100 sms, szóval nem tudom mitől telik be ilyen könnyen ez a 96,86 MB, de elég szűkre szabták. A telepített programok is csak 230MB/1,68MB, szóval még bőven kéne férnie.
Más, hogy van ezzel, vagy hogy oldja meg hogy elférjenek az adatai ezen a 96 megán, vagy valahogy meg lehetne ezt a tárhelyet növelni? Elvileg megnéztem ez a könyvtár Root Explorerrel a /data/data lenne.
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
Én is innen raktam fel.axlfsi írta:
Tudnatok dobni egy linket? ((en ezt talaltam -> [MOD] FuguTweaks))
A legegyszerűbb, ha kibontod a zipet és bemásolod a két dolgot a system/bin könyvtárba (az eredetit mentsd el)
Azért kell másolni, mert nekem sem volt jó a zip cwm-ből.
Telepítettem és nem írta felül őket. Az a lényeg hogyha zipből rakod fel, utána ellenőrizd a 2 fájlt hogy a dátum március 5 legyen. Mert ha nem az akkor nem rakta fel.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S I9100 KI3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Tudtok 2.3.2-es jv1-es romhoz voodoo stablet?
Tudtok 2.3.2-es jv1-es romhoz voodoo stablet?
- realbalu
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Salaxy S
- Been thanked: 0
Jó estét!
Megoldódott a telefonkönyves dolog...átküldtem nemes 1szerűséggel a nokiámról bluetoothon
Tudtok linkelni nekem 1 olyat, h végogvigyen az Igo navi telepítésen, v mit tegyek fel?
Nokiánál anno volt szívás, nem is kicsi..
Ill a másik amit nem vágok, az az, h miért csak 60 karaktert enged sms küldésnél???????? A noki 160at engedett smsenként...
Vki vmi tipp?
Köszi,
Balu
Megoldódott a telefonkönyves dolog...átküldtem nemes 1szerűséggel a nokiámról bluetoothon

Tudtok linkelni nekem 1 olyat, h végogvigyen az Igo navi telepítésen, v mit tegyek fel?
Ill a másik amit nem vágok, az az, h miért csak 60 karaktert enged sms küldésnél???????? A noki 160at engedett smsenként...
Vki vmi tipp?

Köszi,
Balu
3310 -> 3410 -> 3650 -> 6630 -> N95 8Gb -> SGS
)

- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Koszi a segitseget es a tippet! ... CWM-bol raktam fel, ugyhogy meg is nezem hamarosan, hogy sikerult-e ... mellesleg, honnan tudom egyebkent ellenorizni? Milyen valtozast kellene eszrevennem?... pl. Quadrant pontszam?szutty írta:Én is innen raktam fel.axlfsi írta:
Tudnatok dobni egy linket? ((en ezt talaltam -> [MOD] FuguTweaks))
A legegyszerűbb, ha kibontod a zipet és bemásolod a két dolgot a system/bin könyvtárba (az eredetit mentsd el)
Azért kell másolni, mert nekem sem volt jó a zip cwm-ből.
Telepítettem és nem írta felül őket. Az a lényeg hogyha zipből rakod fel, utána ellenőrizd a 2 fájlt hogy a dátum március 5 legyen. Mert ha nem az akkor nem rakta fel.
Hmm, erdekes! Leellenoriztem es valoban nem irta felul CWM-bol a szukseges fajlokat ... bemasolom akkor rootexplorer-rel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára axlfsi 2011-03-11 pén. 19:08:01-kor.
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
szia. jézusom. bluetooth-on egy csomó telefonszámot? nem semmi meló, mikor a google is megoldja. na de te tudod.realbalu írta:Jó estét!
Vki vmi tipp?
Köszi,
Balu
igonál semmi különleges.
felteszed - ha van - a memóriakártyára az .apk fájlt, igo mappába teszed a content és licence mappa. telepíted az apk fájlt és kész
de ezt a hasznos android progik, vagy az igo topikban kell majd folytatni, ha több kérdésed lenne.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- realbalu
- Újonc
Nem, mindet kijelöltem és 1szerre küldtem át 
És mi a teendőm az sms karakteremmel? Ez még fontos, erre van gyógyír?
Nézem a topikot Igonál..
Köszi

Nézem a topikot Igonál..
Köszi
)

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
hogy van beállítva? ékezetesre?realbalu írta:Nem, mindet kijelöltem és 1szerre küldtem át
Nézem a topikot Igonál..
Köszi
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- realbalu
- Újonc
Na most áttettem automatikusra most többet enged, de mikor nem ékezetesen volt akkor is ékezetes maradt és ugyanannyi volt engedve 

)