Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás
Mitöl lehet hogy a videókba belépve megháromszorozta a címeket? Csak egy indul el de három van mindenből.
Rom: NG1
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Igen, SMTP be van allitva ... de kozben rajottem mi volt a hiba. Leirom, hatha valaki hasonlo cipoben jar majd valamikor. Tehat, a lenyeg:zn135399 írta:Beállítás vagy ROM hiba lehet, mert én most küldtem cégesről gmailre gyárival és elment gond nélkül. SMTP-t beállíottad?axlfsi írta:Az szerintetek mitol lehet es, hogy orvosolhato, hogy a gyari levelezo alkalmazasban, amikor valaszolni vagy tovabbitani szeretnek egy levelet, force close tortenik. Mar kiprobaltam azt is, hogy az SGS Tools-szal felteszem a Galaxy Tab email klienset, de ugyanez a helyzet ... kifogytam az otletekbol, de fontos lenne a beepitett mail kliens szamomra (ceges levelezeseim onnan tortennek...).
Elore is koszi a tippeket!
Uj ROM-ot tettem fel par napja es elotte mindent lementettem Titanium Backup-pal. Uj ROM felkerult, programok a beallitasokkal vissza (ahogy ez email postafiokok is (nem gmail)). Ment is minden tokeletesen, lejottek a levelek (pop3, imap), nem tunt fel semmi hiba. Viszont kuldeni addig nem tudtam (fc), amig bele nem mentem az SMTP beallitasokba (ahol egyebkent hibatlanul ki volt toltve minden parameter - titanium backup restore megoldassal), es ahol nyomnom kellett egy NEXT-et, majd kilepett az elozo menube es onnantol mar mukodik a reply/forward ... erdekes anomalia, de ez a gyogyir ra

SZERK.: mellesleg, ha mar itt tartunk, nektek (aki hasznalja es probalta), hogy tetszik a Galaxy Tab-bol kilopott levelezo? Nem rossz, csak talan a Combined inbox hianyzik (de egyertelmuen szebb, a html leveleket jol jeleniti meg) ... es talan azzal a feher alap-hatterrel picit tobbet fogyaszt (SGS-ben ugyebar fekete).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára axlfsi 2011-03-11 pén. 09:30:20-kor.
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
- Been thanked: 10 times
szutty írta:JPG-t ne tedd rá, mert az Ázsiai rom.gyotam20 írta:És még annyit szeretnék kérdezni hogy ezt is nyugodtan fel lehet tenni mint a többi DOC romot ? NEW* ZSJPG v9.9 WIPE nem fogja piszkálni az IMEI-t meg ilyenek ugye ??? Mert akkor inkább felteszem ezt és ebbe főzöm bele a Voodoo _t
Na mind1 most tettem fel

Zte Blade Cm7 Godfather Edition.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Ki tapasztalt olyat, hogy a feladatkezelő/Összesítés-t ha megnézi, akkor az ott látható Személyes adatok tárhely majdnem teljesen tele van (87,00MB/96,86MB), és ezért a telefon néha sipákol is, hogy töröljek névjegyzékből, meg cache-t meg egyebeket. Értelemszerűen névjegyzékből, meg smsekből nem fogok törölni, mert ami van az mind kell, de ha kiürítem a böngésző cache-t meg egy két nem használt program adatait törlöm az alkalmazás listánál, akkor is csak 4-5 MB-ot sikerül felszabadítanom, és ugye ahogy használom a böngészőt, meg azokat az alkalmazásokat, egyből létrehozza újra azokat az adatokat, és megint sipákol. Jelzem alig van fenn kb 40 alkalmazás, kb 130 név van a névjegyzékbe, meg van kb 100 sms, szóval nem tudom mitől telik be ilyen könnyen ez a 96,86 MB, de elég szűkre szabták. A telepített programok is csak 230MB/1,68MB, szóval még bőven kéne férnie.
Más, hogy van ezzel, vagy hogy oldja meg hogy elférjenek az adatai ezen a 96 megán, vagy valahogy meg lehetne ezt a tárhelyet növelni? Elvileg megnéztem ez a könyvtár Root Explorerrel a /data/data lenne.
Más, hogy van ezzel, vagy hogy oldja meg hogy elférjenek az adatai ezen a 96 megán, vagy valahogy meg lehetne ezt a tárhelyet növelni? Elvileg megnéztem ez a könyvtár Root Explorerrel a /data/data lenne.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Azért e két dolgon kívül van még pár dolog, ami viszont nem maradt meg...gyotam20 írta:Na mind1 most tettem felszutty írta:JPG-t ne tedd rá, mert az Ázsiai rom.gyotam20 írta:És még annyit szeretnék kérdezni hogy ezt is nyugodtan fel lehet tenni mint a többi DOC romot ? NEW* ZSJPG v9.9 WIPE nem fogja piszkálni az IMEI-t meg ilyenek ugye ??? Mert akkor inkább felteszem ezt és ebbe főzöm bele a Voodoo _tDe nem látok sok különbséget benne az előző JS7 hez képest . Van ebben is magyar nyelv ugyanúgy és az IMEI-m is megmaradt
És nem ártana, ha megmaradt volna.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
- Been thanked: 10 times
Azért e két dolgon kívül van még pár dolog, ami viszont nem maradt meg...Na mind1 most tettem felDe nem látok sok különbséget benne az előző JS7 hez képest . Van ebben is magyar nyelv ugyanúgy és az IMEI-m is megmaradt
És nem ártana, ha megmaradt volna.[/quote]
Mi lenne az ?
Zte Blade Cm7 Godfather Edition.
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
Ilyen variációt próbált már valaki?
JS7- JPM- JS1
A JPM a DOC konyhás TMH csc.
A modemre lennék kíváncsi.
JS7- JPM- JS1
A JPM a DOC konyhás TMH csc.
A modemre lennék kíváncsi.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
- hunhool
- 3. szint
- Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 38 times
Gondoltam bepróbálom a zsjpg-t a DOC konyhán.Föltettem xxjpy+oxajpy-vel.
Eddig meglepően jo
5ora17perc40mp telt el a leválasztás óta és 4%-ot esett csupán.
kijelző 48%, cella 8%, wifi 28%, telo készenlétben 16%.kivancsi leszek estig mi változik...

Eddig meglepően jo

5ora17perc40mp telt el a leválasztás óta és 4%-ot esett csupán.
kijelző 48%, cella 8%, wifi 28%, telo készenlétben 16%.kivancsi leszek estig mi változik...
Google Nexus5 32gb Black
- axlfsi
- 2. szint
... en most mar akarmilyen rommal probalkozom, a wifi-rol mindig leakad kikapcsolt kepernyovel, par 10 perc utan a telefon - raadasul csaloka, mert siman azt latom, hogy wifi-n van, de igazabol zero adatforgalom! ... legalabb akkor leakadna es atmenne 3G-re es igy nem szakadok le gtalkrol, levelellenorzes nem all le emiatt ...
Nem tudom mit csinalhatnek
... Termeszetesen a WiFi Sleep Policy -> NEVER-en van (nem tudom magyarul pontosan, de tudjatok hol van ez...).
Van valakinek otlete? (meg csak a routerre sem gyanakszom, mert a cegben szinte ugyanez tortenik...)
Nem tudom mit csinalhatnek

Van valakinek otlete? (meg csak a routerre sem gyanakszom, mert a cegben szinte ugyanez tortenik...)
- axlfsi
- 2. szint
Tudnatok dobni egy linket? ((en ezt talaltam -> [MOD] FuguTweaks))szutty írta:ANZO konyháról nem tudok semmit, csak láttam hogy van.mediumgecso írta:Hogy is kell használni pontosan az ANZO konyhát??? Már elfelejtettem hogy kell azt beállítani hogy csak GSM hálózatot használjak.....vmi kódot kellett beütni csak már nem emlékszem....szutty írta: Nekem is ugyan ez van fent. (doc ...+ speedmod)
alap lagfix + 5 tweak aktiválva + FUGU tweak is van rajta. reggel 7-kor vettem le a töltőről és most 54% on van. Netezés frissitgetés, kis játék ...
És tényleg eddig a leggyorsabb rom
Mellesleg van ANZO konyha: itt
Ez nem olyan mint a DOC féle, mert itt le kell tölteni egy progit hozzá.
Ha valaki leírná akkor THX
szutty: FUGU tweak pontosan mit takar és miért jó nekem ill. hogy kell felteni és aktiválni....röviden ennyi
A FUGU tweakról szintén semmit, csak annyit hogy azt irták hogy gördülékenyebb lesz tőle. felrakniCWM-ből kell.