Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
kissati66
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
Has thanked: 30 times
Been thanked: 15 times

Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: kissati66 »

kissati66 írta:Sziasztok

Kis segítség kellene. Adott egy wireless hálózati kártya a gépemben, ezzel szeretnék WiFit varázsolni a lakásba. Próbálkoztam a Connectify progival, ami pont erre van kitalálva, viszont az AP módot nem támogatja az én kártyámmal. Ad-hoc hálózatra pedig nem akar csatlakozni a GS-em, pedig már próbáltam 3 féle wpa_supplicant fájllal is (látja a hálózatot, megpróbál rácsatlakozni, majd kiírja h szétkapcsolva). :( Mit lehet még tenni? (router vásárláson kívül) Valahol a GS system mappájában találtam egy wpa_supplicant.conf file-t, ezzel valamit lehet kezdeni? Várom a javaslatokat... :)
Valaki?
t0m1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS DocRom_V9.1.4_XWJS3-smk13c
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: t0m1 »

kissati66 írta:

Kis segítség kellene. Adott egy wireless hálózati kártya a gépemben, ezzel szeretnék WiFit varázsolni a lakásba. Próbálkoztam a Connectify progival, ami pont erre van kitalálva, viszont az AP módot nem támogatja az én kártyámmal. Ad-hoc hálózatra pedig nem akar csatlakozni a GS-em, pedig már próbáltam 3 féle wpa_supplicant fájllal is (látja a hálózatot, megpróbál rácsatlakozni, majd kiírja h szétkapcsolva). :( Mit lehet még tenni? (router vásárláson kívül) Valahol a GS system mappájában találtam egy wpa_supplicant.conf file-t, ezzel valamit lehet kezdeni? Várom a javaslatokat... :)
Valaki?
a romkitchen-en van a tweaks pontban valami ilyesmi ha esetleg az segít
3210-5110-t28-3330-7110-t68-3510i-k750i-e65-sgs
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Sziasztok! Gyors kerdesem lenne: annyira nem zavaro, de ez normalis jelenseg, hogy WiFi bekapcsolva, megnyitom a bongeszot (pl.) - a lenyeg, hogy feher hatterkepen latszik csak jol - es betoltenek egy webolalt (az adatforgalom a lenyeg), akkor, amig az feher, egeszen jol kiveheto modon latszodik ... amolyan vibralas a kepernyon (nem tudom mennyire ertitek ezek alapjan, de aki mar latott ilyet, erteni fogja :) ). Szoval, ez normalis jelenseg? ... gondolom igen ... amolyan interferencia lehet 2.4GHz miatt (?).
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
zsolie
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS4 XXUBMGA
Has thanked: 20 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: zsolie »

axlfsi írta:
Macika írta:Nandroid megy a JS5-ről.
Aztán jönnek a próbák...
Macika! Kivancsi lennek, hogy melyiknel allapodtal meg? ... utoljara en is ott tartottam, hogy a JS5-rol valtottam volna a JS7-re, mar le is toltottem az "osszevalogatott" ROM-ot a kithcen-rol, de ekkor mar arrol lehetett olvasni, hogy van ujabb...
Mar csak azert is erdekelne, mivel szamodra is fontos a haterben mukodo hangfelvetel, ahogy nalam is ;)

Koszi!
Erre én is kíváncsi vagyok, mert nálam is fontos a hangfelvétel. Most JS3 van fent, de annyira jól működik, hogy csak egy bombabiztos romra akarok frissíteni. :cool3:
hetn
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
Nem: Férfi
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: hetn »

axlfsi írta:Sziasztok! Gyors kerdesem lenne: annyira nem zavaro, de ez normalis jelenseg, hogy WiFi bekapcsolva, megnyitom a bongeszot (pl.) - a lenyeg, hogy feher hatterkepen latszik csak jol - es betoltenek egy webolalt (az adatforgalom a lenyeg), akkor, amig az feher, egeszen jol kiveheto modon latszodik ... amolyan vibralas a kepernyon (nem tudom mennyire ertitek ezek alapjan, de aki mar latott ilyet, erteni fogja :) ). Szoval, ez normalis jelenseg? ... gondolom igen ... amolyan interferencia lehet 2.4GHz miatt (?).
szerintem inkább a nagy áramfelvétel rángatja az akkumlátorfeszültséget. A fehér szín dolgoztatja meg legjobban a kijelzőt + wifi....
tradd1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: tradd1 »

Sziasztok, két kérdésem lenne:
moco írta:én bizony romot cserélnék. js5-re
A JS5-ről van valahol leírás, hogy mit tud? Konkrétan a voodoo sound érdekel, hogy benne van-e?

Olvastam a pdafanclub-on, hogy ha eredeti 2.2-es romról térek át 2.2.1-re (pl. JPY), akkor Odinban először mindenképpen egy "3 fájlos" rom telepítést kell csinálni, és csak ezután lehet 1 fájlos rom-okat feltenni. Ha jól láttam, az 1. oldalra feltett JS5 rom egy fájlos, mielőtt ezt feltenném tényleg kell csinálni egy másik, 3 fájlos telepítést?

Köszönet előre is!
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

tradd1 írta:Sziasztok, két kérdésem lenne:
A JS5-ről van valahol leírás, hogy mit tud? Konkrétan a voodoo sound érdekel, hogy benne van-e?

Olvastam a pdafanclub-on, hogy ha eredeti 2.2-es romról térek át 2.2.1-re (pl. JPY), akkor Odinban először mindenképpen egy "3 fájlos" rom telepítést kell csinálni, és csak ezután lehet 1 fájlos rom-okat feltenni. Ha jól láttam, az 1. oldalra feltett JS5 rom egy fájlos, mielőtt ezt feltenném tényleg kell csinálni egy másik, 3 fájlos telepítést?

Köszönet előre is!
Mindenütt azt olvastam én is ogy kell én nemtettem mert csak utánna olvastam rola és megy rendesen semmi baja de lekopogom.
Samsung galaxy s7 edge
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

tradd1 írta:Sziasztok, két kérdésem lenne:

Köszönet előre is!
Igen először csinálj egy 3 fájlos, pites romolást mert az megcsinálja az alapokat, helyre teszi a dolgokat.
Tölts le egy 3 fájlos 2.2.1-et samfirwares-ről, pl JPU + 512 pit.
A voodoo sound-ot meg a markrtből le tudod tölteni, de ehhez kell kernel is.
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Milyen oprendszer kocog a PC-n?
Mert csak a W7-nek része az AP-képes WLAN.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Gingerbread for Galaxy S coming in March, Froyo for Galaxy 3 and 5
http://www.gsmarena.com/gingerbread_upd ... s-2402.php

vagy

Galaxy S: Gingerbread hivatalosan márciusban
http://pdafanclub.com/index.php?option= ... nt=Twitter
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”