Valaki?kissati66 írta:Sziasztok
Kis segítség kellene. Adott egy wireless hálózati kártya a gépemben, ezzel szeretnék WiFit varázsolni a lakásba. Próbálkoztam a Connectify progival, ami pont erre van kitalálva, viszont az AP módot nem támogatja az én kártyámmal. Ad-hoc hálózatra pedig nem akar csatlakozni a GS-em, pedig már próbáltam 3 féle wpa_supplicant fájllal is (látja a hálózatot, megpróbál rácsatlakozni, majd kiírja h szétkapcsolva).Mit lehet még tenni? (router vásárláson kívül) Valahol a GS system mappájában találtam egy wpa_supplicant.conf file-t, ezzel valamit lehet kezdeni? Várom a javaslatokat...
Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás
- kissati66
- 2. szint
- Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 15 times
Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS DocRom_V9.1.4_XWJS3-smk13c
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
a romkitchen-en van a tweaks pontban valami ilyesmi ha esetleg az segítkissati66 írta:Valaki?kissati66 írta:Sziasztok
Kis segítség kellene. Adott egy wireless hálózati kártya a gépemben, ezzel szeretnék WiFit varázsolni a lakásba. Próbálkoztam a Connectify progival, ami pont erre van kitalálva, viszont az AP módot nem támogatja az én kártyámmal. Ad-hoc hálózatra pedig nem akar csatlakozni a GS-em, pedig már próbáltam 3 féle wpa_supplicant fájllal is (látja a hálózatot, megpróbál rácsatlakozni, majd kiírja h szétkapcsolva).Mit lehet még tenni? (router vásárláson kívül) Valahol a GS system mappájában találtam egy wpa_supplicant.conf file-t, ezzel valamit lehet kezdeni? Várom a javaslatokat...
3210-5110-t28-3330-7110-t68-3510i-k750i-e65-sgs
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok! Gyors kerdesem lenne: annyira nem zavaro, de ez normalis jelenseg, hogy WiFi bekapcsolva, megnyitom a bongeszot (pl.) - a lenyeg, hogy feher hatterkepen latszik csak jol - es betoltenek egy webolalt (az adatforgalom a lenyeg), akkor, amig az feher, egeszen jol kiveheto modon latszodik ... amolyan vibralas a kepernyon (nem tudom mennyire ertitek ezek alapjan, de aki mar latott ilyet, erteni fogja
). Szoval, ez normalis jelenseg? ... gondolom igen ... amolyan interferencia lehet 2.4GHz miatt (?).

Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
- zsolie
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS4 XXUBMGA
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 10 times
Erre én is kíváncsi vagyok, mert nálam is fontos a hangfelvétel. Most JS3 van fent, de annyira jól működik, hogy csak egy bombabiztos romra akarok frissíteni.axlfsi írta:Macika! Kivancsi lennek, hogy melyiknel allapodtal meg? ... utoljara en is ott tartottam, hogy a JS5-rol valtottam volna a JS7-re, mar le is toltottem az "osszevalogatott" ROM-ot a kithcen-rol, de ekkor mar arrol lehetett olvasni, hogy van ujabb...Macika írta:Nandroid megy a JS5-ről.
Aztán jönnek a próbák...
Mar csak azert is erdekelne, mivel szamodra is fontos a haterben mukodo hangfelvetel, ahogy nalam is
Koszi!

- hetn
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 21 times
szerintem inkább a nagy áramfelvétel rángatja az akkumlátorfeszültséget. A fehér szín dolgoztatja meg legjobban a kijelzőt + wifi....axlfsi írta:Sziasztok! Gyors kerdesem lenne: annyira nem zavaro, de ez normalis jelenseg, hogy WiFi bekapcsolva, megnyitom a bongeszot (pl.) - a lenyeg, hogy feher hatterkepen latszik csak jol - es betoltenek egy webolalt (az adatforgalom a lenyeg), akkor, amig az feher, egeszen jol kiveheto modon latszodik ... amolyan vibralas a kepernyon (nem tudom mennyire ertitek ezek alapjan, de aki mar latott ilyet, erteni fogja). Szoval, ez normalis jelenseg? ... gondolom igen ... amolyan interferencia lehet 2.4GHz miatt (?).
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok, két kérdésem lenne:
Olvastam a pdafanclub-on, hogy ha eredeti 2.2-es romról térek át 2.2.1-re (pl. JPY), akkor Odinban először mindenképpen egy "3 fájlos" rom telepítést kell csinálni, és csak ezután lehet 1 fájlos rom-okat feltenni. Ha jól láttam, az 1. oldalra feltett JS5 rom egy fájlos, mielőtt ezt feltenném tényleg kell csinálni egy másik, 3 fájlos telepítést?
Köszönet előre is!
A JS5-ről van valahol leírás, hogy mit tud? Konkrétan a voodoo sound érdekel, hogy benne van-e?moco írta:én bizony romot cserélnék. js5-re
Olvastam a pdafanclub-on, hogy ha eredeti 2.2-es romról térek át 2.2.1-re (pl. JPY), akkor Odinban először mindenképpen egy "3 fájlos" rom telepítést kell csinálni, és csak ezután lehet 1 fájlos rom-okat feltenni. Ha jól láttam, az 1. oldalra feltett JS5 rom egy fájlos, mielőtt ezt feltenném tényleg kell csinálni egy másik, 3 fájlos telepítést?
Köszönet előre is!
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Mindenütt azt olvastam én is ogy kell én nemtettem mert csak utánna olvastam rola és megy rendesen semmi baja de lekopogom.tradd1 írta:Sziasztok, két kérdésem lenne:
A JS5-ről van valahol leírás, hogy mit tud? Konkrétan a voodoo sound érdekel, hogy benne van-e?moco írta:én bizony romot cserélnék. js5-re
Köszönet előre is!
Samsung galaxy s7 edge
- tomika085
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 24 times
Igen először csinálj egy 3 fájlos, pites romolást mert az megcsinálja az alapokat, helyre teszi a dolgokat.tradd1 írta:Sziasztok, két kérdésem lenne:
Köszönet előre is!
Tölts le egy 3 fájlos 2.2.1-et samfirwares-ről, pl JPU + 512 pit.
A voodoo sound-ot meg a markrtből le tudod tölteni, de ehhez kell kernel is.
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Milyen oprendszer kocog a PC-n?kissati66 írta:Sziasztok
Mert csak a W7-nek része az AP-képes WLAN.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Gingerbread for Galaxy S coming in March, Froyo for Galaxy 3 and 5
http://www.gsmarena.com/gingerbread_upd ... s-2402.php
vagy
Galaxy S: Gingerbread hivatalosan márciusban
http://pdafanclub.com/index.php?option= ... nt=Twitter
http://www.gsmarena.com/gingerbread_upd ... s-2402.php
vagy
Galaxy S: Gingerbread hivatalosan márciusban
http://pdafanclub.com/index.php?option= ... nt=Twitter
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4