Egyébként átolvastam a kezdő oldalt, még amikor megvettem a mobilt, csak akkor még biztos nem tűnt fel, mert nem volt rá szükésgem, azért így leírás alapján már megment, köszi szépen.lipiN70 írta:Idézet az első oldalról, amit gondolom még nem néztél meg....Kvadro írta:Hát ez így sem akar összejönni, próbáltam már pont nélkül is, de semmi, egyébként ez kipróbált módszer, szóval működnie kellene ?
http://androinica.com/2009/08/28/how-to ... a-players/
Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás
- Kvadro
- 1. szint
- Készüléktípus: GalaxyS
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás
Samsung GalaxyS - XWJS8 - SpeedMod Kernel 13e 500HZ
-
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Doc 9.6.6 os rom volt fenn csináltam egy factrory resetet és utána nem bootolt be a telo odinnal megprobáltam visszarakni JPY t de utána is csak rezeg bootolásnál... valami ötlet?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Ha a recovery menüs factory reset se segít, akkor az bizony ROM reflash gyanús...Attika40 írta:Doc 9.6.6 os rom volt fenn csináltam egy factrory resetet és utána nem bootolt be a telo odinnal megprobáltam visszarakni JPY t de utána is csak rezeg bootolásnál... valami ötlet?
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S+N82+N86
- Has thanked: 0
Azt hiszem a Doc-os romok nem szeretik a factory resetet.Attika40 írta:Doc 9.6.6 os rom volt fenn csináltam egy factrory resetet és utána nem bootolt be a telo odinnal megprobáltam visszarakni JPY t de utána is csak rezeg bootolásnál... valami ötlet?

A visszaállításnál ajánlatos a 3 fájlos rom odinnal repartitionnal. Utána a reset, és örül.

- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Nem: Férfi
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 42 times
Szia! Tedd fel a jm2, jelöld be a repartitiont, és az 512-es pittel flasheld. Meg fog javulni minden! Üdv! - ja, bocs, már előttem megválaszolták! Ciao!pociboy írta:Azt hiszem a Doc-os romok nem szeretik a factory resetet.Attika40 írta:Doc 9.6.6 os rom volt fenn csináltam egy factrory resetet és utána nem bootolt be a telo odinnal megprobáltam visszarakni JPY t de utána is csak rezeg bootolásnál... valami ötlet?![]()
A visszaállításnál ajánlatos a 3 fájlos rom odinnal repartitionnal. Utána a reset, és örül.
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S+N82+N86
- Has thanked: 0
Valószinüleg Te is abba a hibába estél mint mi is sokan, hogy amikor megcsináljuk pl. Tc.-vel a .nomedia fáljt, nem állitottuk át, hogy minden fálj formátumba mentse. Ha simán mentésre megy akkor txt. lesz belőle ami itt nem használható.Kvadro írta:Egyébként átolvastam a kezdő oldalt, még amikor megvettem a mobilt, csak akkor még biztos nem tűnt fel, mert nem volt rá szükésgem, azért így leírás alapján már megment, köszi szépen.lipiN70 írta:Idézet az első oldalról, amit gondolom még nem néztél meg....Kvadro írta:Hát ez így sem akar összejönni, próbáltam már pont nélkül is, de semmi, egyébként ez kipróbált módszer, szóval működnie kellene ?
http://androinica.com/2009/08/28/how-to ... a-players/
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Olyannyira az, hogy maga az android oprendszer is alkalmazza ezt alapból.Kvadro írta:Hát ez így sem akar összejönni, próbáltam már pont nélkül is, de semmi, egyébként ez kipróbált módszer, szóval működnie kellene ?Macika írta:xxx nélkül próbáld. Nem felnőtt tartalom ez...
Ennyi a neve, hogy ".nomedia" se több, se kevesebb.
Ha most végignézed a könyvtáraidat, tuti találsz legalább egyet, ahol ott van ez a fájl...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- hunhool
- 3. szint
- Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 38 times
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Erdekesnek tunik! Ha valaki felrakja esetleg, legyen oly kedves es irja le a tapasztalatait

Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
én is onnan szoktam kimásolni a nomedia-t.Macika írta:Ha most végignézed a könyvtáraidat, tuti találsz legalább egyet, ahol ott van ez a fájl...
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4