Ha nem működik ez sem akkor találtam másik megoldást erre a szenzor dologra.Anakin76 írta:Koszonom!!szutty írta:innen tudod letölteni. Regisztrálni kel hozzá.Anakin76 írta:Es hol talalom ezt a romot,mert az elso hsz.-ben nem talalom,de lehet csak en vagyok lama!!
Nekem is volt ilyen.tnorbi írta:Nem igazán tudom, hogy hova tartozik, remélem itt jó leszMi lehet annak az oka, hogy egyszer csak nem látja a simkártyát a teló??
( simkártya jel mellette egy ! ) Térerőt azért mutat
Akkor vidd vissza és mond el a problémádat nekik. És persze rakják ujra, mert biztos akkor nem fog működni amikor kellene.tnorbi írta:Hát nekem a samsungban rakták rá a froyot... Ritkán jelentkezik ez a probléma... Most rá volt dugva a gépre, levettem aztán bementem a galériába ahol lefagyott--> világosabb képek, középen egy csík (még nem volt ilyen) Aztán kivettem az aksit, visszakapcsoltam és most is előjött ez a simes téma :/ De volt már 2*-3* , hogy csak úgy a zsebemben csinálta ezt... Lehet, hogy be kéne vinnem? :/
Már amúgy is gondolkoztam rajta... Néha beakadozik használat közben... Menüben(kint-bent), netezés közben :/ Azért köszi a segítségetszutty írta:Akkor vidd vissza és mond el a problémádat nekik. És persze rakják ujra, mert biztos akkor nem fog működni amikor kellene.tnorbi írta:Hát nekem a samsungban rakták rá a froyot... Ritkán jelentkezik ez a probléma... Most rá volt dugva a gépre, levettem aztán bementem a galériába ahol lefagyott--> világosabb képek, középen egy csík (még nem volt ilyen) Aztán kivettem az aksit, visszakapcsoltam és most is előjött ez a simes téma :/ De volt már 2*-3* , hogy csak úgy a zsebemben csinálta ezt... Lehet, hogy be kéne vinnem? :/
Milyen rom van a telódon?mediumgecso írta:Sziasztok!
Nagy a baj.......SEGÍTSETEK!!!!
Fel akarom telepíteni a Darky's 9.3 finalt, de CWM-ből telepítés során ezt írja ki:
"Line 14
copy sdcard SDCARD....."
no mount sd ext.....
EZ MIT jelent?????
Az első oldalon lévő JS5-öt tettem fel, arra odinnal K13A, majd CWM-ből darky's 9.3 final-t......És azt írta ki, de elindult a telepítésszutty írta:Milyen rom van a telódon?mediumgecso írta:Sziasztok!
Nagy a baj.......SEGÍTSETEK!!!!
Fel akarom telepíteni a Darky's 9.3 finalt, de CWM-ből telepítés során ezt írja ki:
"Line 14
copy sdcard SDCARD....."
no mount sd ext.....
EZ MIT jelent?????
Elkezte telepíteni és ott állt meg vagy el sem kezdte.