khm...hanti írta:Ejnye-Bejnye! Kérjük javítani a rom verziót!moco írta:de én samfirmware-en néztem, ahol a romok vannak.
nem kell nekem, mert már rég fentvan a ke7, romolva.![]()

khm...hanti írta:Ejnye-Bejnye! Kérjük javítani a rom verziót!moco írta:de én samfirmware-en néztem, ahol a romok vannak.
nem kell nekem, mert már rég fentvan a ke7, romolva.![]()
Marketba már elérhető a függetlenítő alkalmazás GS II-retobiasv írta:Na nekem is holnap már ilyenem lesz!![]()
Kérdésem, hogy ennél nem kell félni a telefon lezárástó,l mint annak idején az SGS-nél a JPC romnál, ha független romot rakok rá?![]()
Ez most kivételesen T.-s lesz.
Szió, mit jelent a 4 samsungt hub fagyasztás?dontetris írta:Nekem KE2 van, rootolva, a 4 samsung hub fagyasztva és 44h alatt ment le 20%-ra úgy, hogy a display battery info szerint 2h12m-et volt bekapcsolva, fényerő végig automata...
A kezdeti 6-7h -hoz képest azért szép javulás
tobiasv írta:Na nekem is holnap már ilyenem lesz!![]()
Kérdésem, hogy ennél nem kell félni a telefon lezárástó,l mint annak idején az SGS-nél a JPC romnál, ha független romot rakok rá?![]()
Ez most kivételesen T.-s lesz.
Titanium backup-al lehet fagyasztani programokat, akar rendszerprogramokat is, ami teljesen kikapcsolja oket, de nem uninstallalja, tehat barmikor vissza lehet oket aktivalni...oil írta:Szió, mit jelent a 4 samsungt hub fagyasztás?dontetris írta:Nekem KE2 van, rootolva, a 4 samsung hub fagyasztva és 44h alatt ment le 20%-ra úgy, hogy a display battery info szerint 2h12m-et volt bekapcsolva, fényerő végig automata...
A kezdeti 6-7h -hoz képest azért szép javulás![]()
Köszi