Samsung S8500 Wave

Samsung márkájú készülékek témái
holdjaro
Újonc
Újonc
Készüléktípus: S8500 Wave.
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung S8500 Wave

Hozzászólás Szerző: holdjaro »

migabi24 írta:Hát ez nagyon durva http://www.samsungapps.com/topApps/topA ... 4&listYN=Y épp hogy megjelent azt már van rá 10-es Ndrive ingyen, kipróbálhatná valaki, ha ilyen támogatása lesz a Badának, leveri a symbiant :D
Tökéletesen fut rajta.Az enyémen már magyar rom csücsül.SW verzió:XXJF1 CSC azaz nyelvi verzió:OXDJEF.És még megsem jelent,azért ha valakinek szüksége van rá szóljon bátran.A HD ez mellett közép kategóriának számit.Sajnos a Symbi le áldozóban van,csak el kell olvasni a Nokiáról szóló jelentéseket.Véleményem szerint a samu hamarosan átveszi az 1-ső helyett.Fényképezés terén is magasan jobb.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

És itt a SYGIC http://www.sygic.com/index.php/en/press ... phone.html
A symbian valóban hanyatlásnak indult, a Nokia nagyon rossz irányba halad.
Huawei MATE 9 Android 7
holdjaro
Újonc
Újonc

Walron írta:
duce79 írta:
Walron írta:Erre a rendszerre szerintetek androidot rá lehet erőszakolni?
Ezen és az I9000-en gondolkodom.
Ugyan így vagyok én is. Épp ma adtam el az i8910-em, most pedig várok türelmesen. De, inkább i9000. Bár a bada-nak adok még időt, és meglátom, aug. vége, szept. elejéig mit mutat majd fel. Addig csendben figyelek...
Én is múlt héten adtam el HD-t.

Hát összevetettem, a 2 telefont: hardverileg uaz kb wave csak 256 ram-os, Galaxy s 512-es, és a 3,3" helyet 4" és USB 2.0 vs 3.0, OS: bada vs android... kb ez a különbség.
Állítólag S-nek halk a hangszórója, Wave-é hangosabb mint Omniáé, amiről tudjuk hogy halknak számított. Nehéz döntés.

Viszont ott van az ár: 97eFt vs 154eFt (600$), a nagyobb kijelző és android rendszert kell tulajdonképpen kifizetni, viszont ott van hogy a Wave fém félig, Galaxy S meg tudtommal nem (javítsatok ki ha mégis).

Nekem esetleg az is számít, hogy árulják-e majd T-mobilnál.

Szerk.:
Volt Omniások: az a 0.4" mennyire hiányzik? (az kb 1cm, ami sztem nem kevés :) )
A Wave 85%-ba fém,már ezt használom 1 hete.
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

holdjaro írta:
migabi24 írta:Hát ez nagyon durva http://www.samsungapps.com/topApps/topA ... 4&listYN=Y épp hogy megjelent azt már van rá 10-es Ndrive ingyen, kipróbálhatná valaki, ha ilyen támogatása lesz a Badának, leveri a symbiant :D
Tökéletesen fut rajta.Az enyémen már magyar rom csücsül.SW verzió:XXJF1 CSC azaz nyelvi verzió:OXDJEF.És még megsem jelent,azért ha valakinek szüksége van rá szóljon bátran.A HD ez mellett közép kategóriának számit.Sajnos a Symbi le áldozóban van,csak el kell olvasni a Nokiáról szóló jelentéseket.Véleményem szerint a samu hamarosan átveszi az 1-ső helyett.Fényképezés terén is magasan jobb.
Ez jó hír, van olyan jó gps vevője mint a HD-nak mert az nagyon jó volt, pontosan mutatja a poziciód, nem akadozik?
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
holdjaro
Újonc
Újonc

migabi24 írta:
holdjaro írta:
Ez jó hír, van olyan jó gps vevője mint a HD-nak mert az nagyon jó volt, pontosan mutatja a poziciód, nem akadozik?
Nálam tökéletesen pozicionál,a jelet nem veszti el.Valószinű ugyan olyan van benne,mert ez is nagyon gyorsan megtalálja a jelet.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

migabi24 írta:ha ilyen támogatása lesz a Badának, leveri a symbiant :D
nem a Bada veri le a Symbiant, hanem az Android!!
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
holdjaro
Újonc
Újonc

moco írta:
migabi24 írta:ha ilyen támogatása lesz a Badának, leveri a symbiant :D
nem a Bada veri le a Symbiant, hanem az Android!!
Teljesen igazad van,de-az Android már leverte,a Bada pedig fél éven belül.Oprendszeres telefonok közül a Bada a leggyorsabb,nagyon jól optimalizálta a samu.És ez csak még jobb lehet.Mondjuk nem sok telefonba van ilyen proci.Remélem ennél már támogatásban is ki vágják magukat,akkor nagyon sokat nyerünk ezzel a telefonnal.
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

Sziasztok. Nos ma megint birtokolhattam a telefont egy fél napig, és hááát.. bizony azért ha már 1-2 dolog nyitva van a háttérben, eléggé laggos ha nagyon figyeli az ember. A böngésző elég sok csalódást okozott, hisz bezárni véletlen nagon egyszerű, és semmi "biztos benne" kérdést nem tett fel, csak az összes lapfülemet fogta eltüntette, csá. Valamit eléggé akadozik nagyobb (pl nokiaprogramok méretű) weblapok scrollozása közben, de ez nekem nem is jelentene problémát, hisz már megszoktam, de a flash eléggé.. Hát nem üzemel valami jól. Szóval mozijegyet a flash felületen nem tudtam róla foglalni, mert valami ismeretlen problémára hivatkozott a weblap, mikor már félig betöltötte a dolgot.
Amúgy tetszik a telefon, de nem hiszem hogy tudnék egy ilyennel élni, (kicsit elég zárt, korlátozott (iphone-szerűnek) tűnik az OS), bár lehet csak az óvatosság beszél belőlem, ugyanis nagyon sokszor kell a telefonomra bíznom magam necces helyzetekben.
A videófelvétele viszont meggyőzött :)
ha valakit véletlen érdekelne, itt egy 10mp-s klipp, melyben "motin-blur"-t kerestünk egy kedves ismerősömmel. http://addat.hu/212adc93/Recorded-by-Sa ... e.mp4.html (1,4MB/s)
Pár fotó a telóról/menüről: Kép Kép Kép Kép
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
Walron
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 10+ 512 GB
Has thanked: 16 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Walron »

rydair írta:Sziasztok. Nos ma megint birtokolhattam a telefont egy fél napig, és hááát.. bizony azért ha már 1-2 dolog nyitva van a háttérben, eléggé laggos ha nagyon figyeli az ember. A böngésző elég sok csalódást okozott, hisz bezárni véletlen nagon egyszerű, és semmi "biztos benne" kérdést nem tett fel, csak az összes lapfülemet fogta eltüntette, csá. Valamit eléggé akadozik nagyobb (pl nokiaprogramok méretű) weblapok scrollozása közben, de ez nekem nem is jelentene problémát, hisz már megszoktam, de a flash eléggé.. Hát nem üzemel valami jól. Szóval mozijegyet a flash felületen nem tudtam róla foglalni, mert valami ismeretlen problémára hivatkozott a weblap, mikor már félig betöltötte a dolgot.
Amúgy tetszik a telefon, de nem hiszem hogy tudnék egy ilyennel élni, (kicsit elég zárt, korlátozott (iphone-szerűnek) tűnik az OS), bár lehet csak az óvatosság beszél belőlem, ugyanis nagyon sokszor kell a telefonomra bíznom magam necces helyzetekben.
ha valakit véletlen érdekelne, itt egy 10mp-s klipp, melyben "motin-blur"-t kerestünk egy kedves ismerősömmel. http://addat.hu/212adc93/Recorded-by-Sa ... e.mp4.html (1,4MB/s)
Nekem a Bada OS olvasása és felépítés nagyon iPhone-os beütés okozott, de ezek szerint nem csak nekem, ráadásul Te még használtad is.
Kis történelem: Siemens M35i -> Nokia 3310 -> Nokia 3410i -> Nokia 3510i -> Nokia 6610i -> Sony-Ericsson K700i -> Nokia E51 -> Nokia N95 -> Samsung I8910 8GB -> Ericsson T28 -> Samsung Galaxy I9100 8 GB -> HTC One X
holdjaro
Újonc
Újonc

rydair írta:Sziasztok. Nos ma megint birtokolhattam a telefont egy fél napig, és hááát.. bizony azért ha már 1-2 dolog nyitva van a háttérben, eléggé laggos ha nagyon figyeli az ember. A böngésző elég sok csalódást okozott, hisz bezárni véletlen nagon egyszerű, és semmi "biztos benne" kérdést nem tett fel, csak az összes lapfülemet fogta eltüntette, csá. Valamit eléggé akadozik nagyobb (pl nokiaprogramok méretű) weblapok scrollozása közben, de ez nekem nem is jelentene problémát, hisz már megszoktam, de a flash eléggé.. Hát nem üzemel valami jól. Szóval mozijegyet a flash felületen nem tudtam róla foglalni, mert valami ismeretlen problémára hivatkozott a weblap, mikor már félig betöltötte a dolgot.
Az általad emlitett problémák valóban léteztek,de ezek az első romoknál.Azóta ezek a hibák javitva lettek,nekem ezt az oldalt is tökéletesen kezeli.Valóban iphone-android keveréke az egész,de még egyszer mondom az új szoftal nincsenek ezek a problémák.Direct 9 alkalmazás volt megnyitva,és nem éreztem lassulást.Én már 1 hete használom"megelégedéssel".
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”