tehát symbianosan : egyfajta hekkelés?tegeske írta:Ez egy ROM flash-elés Olyan mintha a tanár által leadott anyagot kiegészíted a tankönyvvel Van egy ROM amit kiadott a gyártó és te belenyúlsz, ami felesleges butaság azt kiveszed, ami hiányzik belőle azt beleteszed, emiatt lehet gyorsabb a telód is pl.moco írta:ez tulajdonképpen micsoda? egyféle szoftverfrissítés?
Samsung Omnia II (i8000)
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: SAMSUNG Omnia II (i8000)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: samsung I8000 Omnia II.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok.
Én is nemrég vagyok Tulaj de sajnos sehogy sem tudok rájönni hogy kell telepiteni az IGO-t.
Legyetek szivesek segiteni ebben.
Elöre is köszönöm!
Én is nemrég vagyok Tulaj de sajnos sehogy sem tudok rájönni hogy kell telepiteni az IGO-t.
Elöre is köszönöm!
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Nem, ez olyan mint amit HyperX csinál az i8910 HD-vel...moco írta:tehát symbianosan : egyfajta hekkelés?tegeske írta:Ez egy ROM flash-elés Olyan mintha a tanár által leadott anyagot kiegészíted a tankönyvvel Van egy ROM amit kiadott a gyártó és te belenyúlsz, ami felesleges butaság azt kiveszed, ami hiányzik belőle azt beleteszed, emiatt lehet gyorsabb a telód is pl.moco írta:ez tulajdonképpen micsoda? egyféle szoftverfrissítés?
- atesszan
- 2. szint
- Készüléktípus: HTC ONE X
- Been thanked: 9 times
El kell indítani a 2577 mappában lévő autorun exe fájlt és már települ is. Természetesen előtte fel kell másolni az egészet a PDA-ra!shancy írta:Sziasztok.
Elöre is köszönöm!
- moco
- Fő moderátor
nnnna tudod.....Segal írta:Nem, ez olyan mint amit HyperX csinál az i8910 HD-vel...
én sem szidtam, te se szidd!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Egy ismerős mesélte, hogy valakinek van egy ilyen csoda és azt mondja az illető(nő ), hogy a táskájában felold, merthogy a kijelző nyomására old fel és így elindult rajta egy csomó alkalmazás. Szvsz baromságnak tartom. Valaki mondja, hogy nem igaz.
- moco
- Fő moderátor
baromság! simán beállítás kérdése. talán olvassa el a használati utit, vagy kicsit nyomirgálja már át azt a telót!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- atesszan
- 2. szint
- Készüléktípus: HTC ONE X
- Been thanked: 9 times
Én nem mondom, mert IGAZ! A PDA felébresztését 1db. kiálló fizikai gomb végzi el, amit ha röviden nyomsz meg akkor még szükség van a képernyő bill. zárját elhúzni valamelyik irányba, pont úgy, mint a szifonon. Ha viszont hosszan nyomod meg-kb. 2 mp- akkor simán felébreszti, és mivel nem kapacitív, hanem reszisztív kijelzőről van szó, ha megnyomódik bármilyen alkalmazás parancsikonja a zsebben vagy táskában, az el is fog indulni! Még valami: a bekapcsoló gomb maga a letevő gomb, ha pl a zsebben megnyomódik 2 mp-re, akkor meg be fog kapcsolni (feltéve hogy előzőleg kikapcsolt állapotban volt ), kikapcsolni viszont nem tud, a bill. zár miatt! Ez van, olyan helyen tartsuk, ahol nem nyomódik be. Ha ezt megszokod, semmilyen meglepetés nem fog érni. Üdvferret írta:Egy ismerős mesélte, hogy valakinek van egy ilyen csoda és azt mondja az illető(nő ), hogy a táskájában felold, merthogy a kijelző nyomására old fel és így elindult rajta egy csomó alkalmazás. Szvsz baromságnak tartom. Valaki mondja, hogy nem igaz.
- zolo
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Desire HD
- Been thanked: 0
De erre van egy sokkal jobb megoldás! Ha nem bír vele, akkor megszabadítom én a "bajaitól"! Még egy kis pézt is adok neki érte!!ferret írta:Egy ismerős mesélte, hogy valakinek van egy ilyen csoda és azt mondja az illető(nő ), hogy a táskájában felold, merthogy a kijelző nyomására old fel és így elindult rajta egy csomó alkalmazás. Szvsz baromságnak tartom. Valaki mondja, hogy nem igaz.
Nokia 5800 XpressMusic T-Blue, Cooked v52.0.007 ELADÓ!!
Részletek az apróban!!
Részletek az apróban!!
- moco
- Fő moderátor
atesszan: hát én nyomom, mint a barom, de akkor sem kapcsol be magától. a csúszka előjön és kész. gondolom nincs neki beállítva, hogy ott figyeljen a csúszka
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4