Samsung i8910 HD

Samsung márkájú készülékek témái
tbela
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i8910 - X10 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung i8910 HD

Hozzászólás Szerző: tbela »

Sziasztok!
Tavaly volt már egyszer i8910-em, de csak 2-3 hétig, hirtelen felindulásból beszámítódott egy HD2-be. Amikor megváltam tőle, eléggé el is voltam keseredve, hogy egy ilyen jó HW-t mennyire nem támogat a gyártója. (Itt is keseregtem a Samu hozzáállása miatt)
A héten viszont a Galaxy S kijelzője kipurcant (a gorilla glass sértetlen, de mögötte az amoled panel saroktól-sarokig kettérepedt ( 8-o ), pedig nem is ejtettem el. Ezért nagyhirtelen megint vettem egy Omnia HD-t használtan. Feléért, mint múltkor... :-)
Elkezdtem túrni a netet, és örömmel tapasztaltam, hogy sok új klassz dolog elérhető, most, mire megöregedett a vas, tényleg ki tudjuk hozni belőle, amit lehet. Bukest EVO romja szép, lokalizált, gyors és egyelőre semmilyen hibáját nem találtam és a fényképező/videó is sokkal jobb minőséget produkáé, mint régen. Muveszur Dayhand alapú billentyűje is nagyon hiányzott, kár, hogy a blogja már nem aktív. Az SPB MS, és a különböző skinezések is nagyon bejönnek. Szóval nem bántam meg, hogy ismét csatlakoztam, legalábbis egy időre az Omnia HD felhasználók köréhez.
Kicsit olyan ez, mint mikor egy régi szerelem évekkel később teljesedik be.
ata78
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
Nem: Férfi
Has thanked: 12 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: ata78 »

Anti1 írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az új ovi maps 3.6-ot hogy lehetne fölvarázsolni a telefonomra?(i8910)
Előre is köszi :Notworty:
Szia! Írd be itt a topic keresőjébe "ovi maps"
A találatok között megtalálsz mindent. :yeah:
ata78
2. szint
2. szint

Slash89 írta:Valakinek fut a telón a need for speed shift?Mert már próbáltam felrakni egy pár verziót szignózva, de az EA logó után kilép:S
Jah, még egy kérdés....Ma váltottam háttérképet, és ha benyomok egy gombot hogy megnézzem mennyi az idő, látszik a háttérkép is...Eddig az óra fekete képernyőn volt, de mostmár bmilyen képet berakok, azt is mutatja órával együtt? Nálatok is mutatja a hátteret?

Köszi előre is a választ, lehet fárasztó, de 4napja van ilyen telóm:D:DMég szokni kell...
Üdv.
Nálam is mutatja,de azt hiszem be lehet állítani feketére is! :hmm2:
A játék kérdésedhez nem tudok hozzá szólni,mert nekem nincs fent játék! :blush:
dragonfire
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85

Hozzászólás Szerző: dragonfire »

Sziasztok
Kezdő létemre lenne egy kérdésem...melyik romot érdemes feltenni a telóra?
-Bukest-KNBS2
-Bukest-KNBS5
-Faenil's n2o3

ez a három mivel ezek magyarok.... biztos vagytok páran akik tudnak mondani véleményt melyik a legjobb,videózás és egyéb területem,készenléti idő....
jah és ha valamelyik főzött romot felteszem nemkell már signózni semmilyen programot?köszi sziasztok
NokiaN958GB
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S I9100 KI3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: NokiaN958GB »

ata78 írta:
Anti1 írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az új ovi maps 3.6-ot hogy lehetne fölvarázsolni a telefonomra?(i8910)
Előre is köszi :Notworty:
Szia! Írd be itt a topic keresőjébe "ovi maps"
A találatok között megtalálsz mindent. :yeah:
Szia!
Végigolvastam és nekem nincs a instrallserver a z meghajtóm mert a evo-rom van fent és abba nincs ilyen.
Nekem most az a verzió van fent ami most fent van a letöltésekben és a kimondottan i8910hd-ra.
Csak nekem most megtetszett a 3.6-os maps
Slash89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: I8910 HD

Hozzászólás Szerző: Slash89 »

ata78 írta:
Slash89 írta:Valakinek fut a telón a need for speed shift?Mert már próbáltam felrakni egy pár verziót szignózva, de az EA logó után kilép:S
Jah, még egy kérdés....Ma váltottam háttérképet, és ha benyomok egy gombot hogy megnézzem mennyi az idő, látszik a háttérkép is...Eddig az óra fekete képernyőn volt, de mostmár bmilyen képet berakok, azt is mutatja órával együtt? Nálatok is mutatja a hátteret?

Köszi előre is a választ, lehet fárasztó, de 4napja van ilyen telóm:D:DMég szokni kell...
Üdv.
Nálam is mutatja,de azt hiszem be lehet állítani feketére is! :hmm2:
A játék kérdésedhez nem tudok hozzá szólni,mert nekem nincs fent játék! :blush:
Köszi, megnéztem, csak alaptémával fekete, de jó lesz így is. Csak világosabb háttérnél kicsit zavaró. De ezt is orvosoltam:P
Üdv.
ata78
2. szint
2. szint

Szia!
Végigolvastam és nekem nincs a instrallserver a z meghajtóm mert a evo-rom van fent és abba nincs ilyen.
Nekem most az a verzió van fent ami most fent van a letöltésekben és a kimondottan i8910hd-ra.
De mi is a gond?? Nem megy fel??? :hmm2:
Akkor szignózni kell a fájlt,bár szerintem az evo-ban már megvan a teljes hack.

Most néztem ezt írják az evo-hoz:
"-Nincs több hack_8910(installserver rp+) patch. Minden települ hibamentesen"
ata78
2. szint
2. szint

dragonfire írta:Sziasztok
-Bukest-KNBS2
-Bukest-KNBS5
-Faenil's n2o3

ez a három mivel ezek magyarok.... biztos vagytok páran akik tudnak mondani véleményt melyik a legjobb,videózás és egyéb területem,készenléti idő....
jah és ha valamelyik főzött romot felteszem nemkell már signózni semmilyen programot?köszi sziasztok
ha felteszed a főzött romot akkor nem kell már szignózni!
Hogy melyik romot rakd fel azt neked kell eldönteni! :blush:
Itt is találsz főzelékeket: http://www.symbianpro.hu/node/52 (jobb oldalon a menü-ben!) :taps2:
NokiaN958GB
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S I9100 KI3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: NokiaN958GB »

ata78 írta:
Szia!
De mi is a gond?? Nem megy fel??? :hmm2:
Akkor szignózni kell a fájlt,bár szerintem az evo-ban már megvan a teljes hack.

Most néztem ezt írják az evo-hoz:
"-Nincs több hack_8910(installserver rp+) patch. Minden települ hibamentesen"
Igen nem megy fel mert kiírja a hibát pedig teljes hack van szerinted mi lehet a gond?
dragonfire
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85

Hozzászólás Szerző: dragonfire »

ata78 írta:
dragonfire írta:Sziasztok
-Bukest-KNBS2
-Bukest-KNBS5
-Faenil's n2o3

ha felteszed a főzött romot akkor nem kell már szignózni!
Hogy melyik romot rakd fel azt neked kell eldönteni! :blush:
Itt is találsz főzelékeket: http://www.symbianpro.hu/node/52 (jobb oldalon a menü-ben!) :taps2:

köszi :D
Csak mivel most raknék először romot a telóra ,és mivel annyi van mint égen a csillag nemtudom eldönteni melyiket érdemes,tehát egy átlag felhasználó vagyok eggyenlőre nemkell semmi extra,csak a video legyen rendes meg az alap problémák,aztis olvastam több helyen hogy készenléti időt is nagyon befolyásolja hogy milyen rom van fent,és én nem szeretném minden nap tölti,emiatt kérdeztem a véleményt ...köszi
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”