Samsung i8910 HD
- szabi113
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z2 + iPod Touch 2G
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 16 times
- Kapcsolat:
Re: Samsung i8910 HD
Valakinek sokerlt összehozni a RoadSync porgramot a Gmail fiókjával? Vagy mér senki sem használja ezt a programot? Névjegyeket akarok szinkronizálni (és nem leveleket nézegetni).
Előre is köszönöm a válaszokat!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2002 óta (7650)Symbian fanatikus, de sajna lemaradtunk, így: Xperia Z2 (5.1.1), + 128GB µSD
- sotti5800
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Desire HD
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hy All
Szoval azért irok ide mert itt mindenkinek i8910-es telefonja van...bármennyire is imádom tervezem h lecserélem...azaz nem adom el mert nincs vele bajom csak telefonörült lévén kellene egy uj... szoval nézegettem és ha rossz topicba irok dobja át valaki jobb helyre.pár vélemény kellene olyan aki tulaja az emlitett telefonoknak vagy csak ugy simán van véleménye
Kiszemeltek: Nokia N8
Samu Galaxy s
Htc Desire Hd /new/
Az elméleteim: nokia brutál kamera, symbian mert szeretem és még sok más de android jobban érdekel, igy jutottam el samuig, na de egy vagyont érö telefonban nincs led se semmi? én sokszor használom este pl a led-et és fényképezni is amugy ennyi amennyit bele tudok kötni a samuba, ja meg jobb lett volna aluminiumba öltöztetni.Na és egy másik oldalon hands on az uj htc...saját topicjában szeretik...na de ha itt megkérdezném ki nem szereti samuját szoval nem lenne fair ott megkérdezni h mennyire jo telefon a htc föleg ugy h még ki sem jött.
Szoval szerintetek jo utod lenne vagy egyéb alternativa?olyan telefont szeretnék ami variálhato , testreszabhato olyan all in kisokos, de hozzá kell tennem h az i8910 is korrekten kiszolgál.
Jah és ha a nyavajás skype vagy hanghivás bármelyiken menne már venném is de komolyan ez nekem nagyon fontos lenne!
Huhh remélem nem nyirtok ki h ennyit irtam de sokan váltanak telefont és ugy döntöttem én is
Még valami árakat relative hagyjuk mert én nem otthonrol irok, angol honban venném meg ahol a fizetések eltérnek kissé, de ipnone-t soha azt ne is irjátok szép és okos de nekem nem nyert tapogattam itt eleget...én akarom meghatározni és szerkeszteni mi hogyan legyen ugyh nekem ez nem kell.
Kösz : Sotti
Szoval azért irok ide mert itt mindenkinek i8910-es telefonja van...bármennyire is imádom tervezem h lecserélem...azaz nem adom el mert nincs vele bajom csak telefonörült lévén kellene egy uj... szoval nézegettem és ha rossz topicba irok dobja át valaki jobb helyre.pár vélemény kellene olyan aki tulaja az emlitett telefonoknak vagy csak ugy simán van véleménye

Kiszemeltek: Nokia N8
Samu Galaxy s
Htc Desire Hd /new/
Az elméleteim: nokia brutál kamera, symbian mert szeretem és még sok más de android jobban érdekel, igy jutottam el samuig, na de egy vagyont érö telefonban nincs led se semmi? én sokszor használom este pl a led-et és fényképezni is amugy ennyi amennyit bele tudok kötni a samuba, ja meg jobb lett volna aluminiumba öltöztetni.Na és egy másik oldalon hands on az uj htc...saját topicjában szeretik...na de ha itt megkérdezném ki nem szereti samuját szoval nem lenne fair ott megkérdezni h mennyire jo telefon a htc föleg ugy h még ki sem jött.
Szoval szerintetek jo utod lenne vagy egyéb alternativa?olyan telefont szeretnék ami variálhato , testreszabhato olyan all in kisokos, de hozzá kell tennem h az i8910 is korrekten kiszolgál.
Jah és ha a nyavajás skype vagy hanghivás bármelyiken menne már venném is de komolyan ez nekem nagyon fontos lenne!
Huhh remélem nem nyirtok ki h ennyit irtam de sokan váltanak telefont és ugy döntöttem én is
Még valami árakat relative hagyjuk mert én nem otthonrol irok, angol honban venném meg ahol a fizetések eltérnek kissé, de ipnone-t soha azt ne is irjátok szép és okos de nekem nem nyert tapogattam itt eleget...én akarom meghatározni és szerkeszteni mi hogyan legyen ugyh nekem ez nem kell.
Kösz : Sotti
HTC Desire HD 

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
ha fontos a fényképezés este is, akkor a Galaxy S kilőve. Tehát már csak 2-ből kell választanodsotti5800 írta:Hy All.........Kösz : Sotti

VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- sotti5800
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Desire HD
Köszi Moco
ezt leszámitva és azt h a telefonod tipusát most nézem szoval ha nem nézzük a fényképezést htc vagy samu mint privát vélemény jöhet pü-ben de jöhet ide is 

HTC Desire HD 

-
- Újonc
- Készüléktípus: I8910 HD
Sziasztok!
Szükségem lenne a segítségetekre! Egy pár napja vettem egy ilyen telót, és a widget főképernyőt használtam rajta.Ma reggel pedig bekapcsoltam, és csak egy fehér főképernyő van....tehát a widget nem működik, de a többi képernyőtéma igen.A widgetnél pedig mintha fehér hátteret állítanék be.Már mindent próbáltam, de semmi nem sikerül. Remélem tudtok segíteni!:)
Köszi előre is! Üdv
Szükségem lenne a segítségetekre! Egy pár napja vettem egy ilyen telót, és a widget főképernyőt használtam rajta.Ma reggel pedig bekapcsoltam, és csak egy fehér főképernyő van....tehát a widget nem működik, de a többi képernyőtéma igen.A widgetnél pedig mintha fehér hátteret állítanék be.Már mindent próbáltam, de semmi nem sikerül. Remélem tudtok segíteni!:)
Köszi előre is! Üdv
- ata78
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 8 times
Gyári szoftver van rajta???Slash89 írta:Sziasztok!
Köszi előre is! Üdv
Én a helyedben lementenék róla mindent. (beállítások kivételével)
névjegy,naptár,képek,zene,minden személyes stb.
és csinálnék neki egy hard resetet és egy mem.egység formázást,
valamint ha van microSD akkor annak is egy formázás!
Mass Memory (E:\ Memória egység, 8 vagy 16 GB-os) formázása
Iroda-->Fájlkezelő-->E: memória egység-->(lépj bele, hogy lásd a könyvtárakat)-->Opciók-->Mem. egység formázása
Hard Resetet a telefonodon!
Kikapcsolt állapotban a telefonon nyomd meg az előlapon lévő 3 fizikai gombot egyszerre!
(Hívás gomb + Menü gomb + Bekapcsoló gomb)
Minden adat és beállítás törlődni fog a telefonról!
De ha ez nagyon macera akkor várj egy kicsit,mert vannak itt sokkal hozzáértőbb fórumozók!

-
- Újonc
Köszi!
A hard reset segített! Mostmár nagyon jó a teló, gyors minden:)
Sok telepítés után történt ez, lehet vmit töröltem vagy kitudja...a lényeg hogy jó:P
Üdv;)
Sok telepítés után történt ez, lehet vmit töröltem vagy kitudja...a lényeg hogy jó:P
Üdv;)
- ata78
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 8 times
Slash89 írta:Köszi!
Üdv;)

-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az új ovi maps 3.6-ot hogy lehetne fölvarázsolni a telefonomra?(i8910)
Előre is köszi
Az lenne a kérdésem hogy az új ovi maps 3.6-ot hogy lehetne fölvarázsolni a telefonomra?(i8910)
Előre is köszi

-
- Újonc
Valakinek fut a telón a need for speed shift?Mert már próbáltam felrakni egy pár verziót szignózva, de az EA logó után kilép:S
Jah, még egy kérdés....Ma váltottam háttérképet, és ha benyomok egy gombot hogy megnézzem mennyi az idő, látszik a háttérkép is...Eddig az óra fekete képernyőn volt, de mostmár bmilyen képet berakok, azt is mutatja órával együtt? Nálatok is mutatja a hátteret?
Köszi előre is a választ, lehet fárasztó, de 4napja van ilyen telóm:D:DMég szokni kell...
Üdv.
Jah, még egy kérdés....Ma váltottam háttérképet, és ha benyomok egy gombot hogy megnézzem mennyi az idő, látszik a háttérkép is...Eddig az óra fekete képernyőn volt, de mostmár bmilyen képet berakok, azt is mutatja órával együtt? Nálatok is mutatja a hátteret?
Köszi előre is a választ, lehet fárasztó, de 4napja van ilyen telóm:D:DMég szokni kell...
Üdv.