Samsung i8910 HD

Samsung márkájú készülékek témái
Darko_991
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i9100
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Samsung i8910 HD

Hozzászólás Szerző: Darko_991 »

Sziasztok.

Sam. PC Suite 7-ben, Application Installerben fel vannak sorolva a már feltelepített progik .sis-ei. Ezeket törölhetem anélkül, hogy befolyásoljam a telepített programokat?
Köszönöm.

H A H Ó ! ! !! !!!! !!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Darko_991 2010-10-06 szer. 16:38:46-kor.
10.: N6600_ 11.: N73_ 12.: E66_ 13.: N95 8GB_ 14.: Omnia HD_ 15.: SGS II Köszönöm a kérdéseimre adott válaszotokat! :)
sucitomi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i8910 HD 16GB
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sucitomi »

Sziasztok!
Valaki tud olyan programról, amivel HDR fotót lehet készíteni a telón? Vagy valamilyen alternatív fényképezőprogramot?
Köszi
energiezolee
1. szint
1. szint
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: energiezolee »

sucitomi írta:Sziasztok!
Valaki tud olyan programról, amivel HDR fotót lehet készíteni a telón? Vagy valamilyen alternatív fényképezőprogramot?
Köszi
Szia!
Én nem tudok!
De megkérdezhetem mire kell??
Üdv : Energie Zolee

energiezolee@gmail.com
RenciDavid
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung I8910 HD

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Sziasztok,

Olyan program kéne nekem ami kompatibilis a telóval és tud VPN kapcsolatot létrehozni.

HX-V8 a telepített rom.

Előre is köszi.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

RenciDavid írta:Sziasztok,

Olyan program kéne nekem ami kompatibilis a telóval és tud VPN kapcsolatot létrehozni.

HX-V8 a telepített rom.

Előre is köszi.
Csak ezt az egyet találtam, ami talán teljes verzió.

Szerk.: Vagy talán ez a verzió.

Van még egy program.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
bukest
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: bukest »

Darko_991 írta:Sziasztok.

Sam. PC Suite 7-ben, Application Installerben fel vannak sorolva a már feltelepített progik .sis-ei. Ezeket törölhetem anélkül, hogy befolyásoljam a telepített programokat?
Köszönöm.

Szia!

Itt egész pontosan mire gondolsz?! Ha törölsz egy progit a telefonról, akkor az nem lesz rajta, ergó nem tudod használni. De írd le pontosabban mit szeretnél... :)

bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
surgery
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung i8510

Hozzászólás Szerző: surgery »

sziasztok az lenne a kérdésem hogy frissitik a romot a samsung szervízbe is ha nem gyári garanciás a telefonom gondolom pénzért csinálják? a másik kérdésem van olyan garmin vagy más navi ami nem meriti a telefont mert a garmin nekem piszkosul merítette? Sajna nekem nem sikerült romot frissíteni pedig elolvastam hogy kell apropó melyik a legjobb magyar nyelvű gyári rom amiben a készenléti idő is hosszabb?
Vice78
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Has thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Vice78 »

A garmin nem vészesen meríti a telót, csak valamit a menüben be, majd ki kell kapcsolni. Itt a fórumban talász rá választ biztos, mert nekem is ilyen problémém volt. Jelenleg nem jut eszembe mi volt az, lehet később még írok. De ha nem tetszik, próbáld ki a sygicet. Üdv
A mennyben élek, a földön járok, a pokolban várok rád!!!

Gyári TMH KI4
sotti5800
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: sotti5800 »

hy All

gyári mailt szeretném kipróbálni beállitok mindent és nem megy az istenért sem...wlant megtalálja kapcsolodik is és a végeredmény: megszünt a kapcsolat , postafiok inaktiv volt...
már majdnem kivágom az ablakon de komolyan ...a gmail kliens értelmezhetetlenül nyitja meg a csatolt fájlt söt letölteni sem tudom csak megnézni ...kérlek segitsetek...
köszi: Sotti
HTC Desire HD :)
Darko_991
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i9100
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Darko_991 »

bukest írta:
Darko_991 írta:Sziasztok.

Köszönöm.

Szia!

Itt egész pontosan mire gondolsz?! Ha törölsz egy progit a telefonról, akkor az nem lesz rajta, ergó nem tudod használni. De írd le pontosabban mit szeretnél... :)

bukest
Na, készítek képet. Mire betölt, legalább másfél perc és közben az Application Installer nem reagál, lefagy. Aztán ha nem bántom, egyszer csak bedob mindent.
http://www.kephost.com/view3.php?filena ... mgtkar.png Tehát az itt jobb oldalon szereplőket törölhetem-eeeeeeee?

A másik vicces pedig most történt vele. Elvesztek a zenéék! Magyarázom..., belelépek a zenelejátszóba, sehol semmi! Nincs album, nincs szám, nincs lista, nincs semmi! Csak gyári playeremem van. Megnéztem a karit, rajta vannak a számok és a videók is. Ha X-plore-ral vagy ActiveFile-lal megkeresem a zenék mappáját és lejátszatom, úgy sikerült neki.
Widget-eket telepítettem, aztán töröltem is és csak egy maradt fent, ezek után vettem észre ezt. A naplóban szerepelt 1 játék törlése, egy ActiveFile telepítése és annak az widgetnek a telepítése, amivel az UID-ket tudom megnézni, szóval asszem' ezeknek nincs közük a lejátszókhoz. Valami vírusra gyanakaszom, mert nem tuti, hogy jó forrásból szedtem widgeteket, de lehet messze járok az igazsághoz. Mindeneestre csekkolom ezt is.
Köszönöm.

U.i.: Pro E. 6.2-m van.

OMFG! :-D

Most spontán böngészek Bukest honlapját és erre lettem figyelmes;

"....Ezeket a beállításokat a C:/private/10202be9/persists mappában található *.cre fájlokkal tudjuk elvégezni. Ezek a fájlok tartalmaznak minden módosítást amit a telón végre hajtunk. Mint a romfőző kollegák tudják, sok beállítást a txt fájlokkal tudunk elvégezni. De ezzel a módszerrel sokkal egyszerűbben és részletesebben el tudjuk ezt végezni. :)"

Ezzel matattam, de nem sikerült a hack, mert kimásoltam, töröltem, helyettesítettem, mindent csináltam vele, de visszaállította magát... Megvan az eredeti fájl, megpróbálom visszaállítani. Nem tudtam, hogy mi az, de ezek szerint az is benne lehet, hogy mik legyenek mondjuk a zenelejátszó keresési mappái. 8-(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Darko_991 2010-10-07 csüt. 14:25:44-kor.
10.: N6600_ 11.: N73_ 12.: E66_ 13.: N95 8GB_ 14.: Omnia HD_ 15.: SGS II Köszönöm a kérdéseimre adott válaszotokat! :)
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”