Itt a 46-os.robert07 írta:és ezt a nokia filebrowsert hol lehet megtalálni?
Samsung i8910 HD
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Samsung i8910 HD
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
oké, köszönöm!
nálam semmit nem gyorsult a mappákba lépés.
viszont a telefon be..art...
elegem van. nem reagál semmire,csak ugrál a képernyő másodpercenként, mint ahogy frisít 1 képernyő.
tudok tenni vmit? újra rá kell nyomnom a romot?
köszi!

viszont a telefon be..art...

elegem van. nem reagál semmire,csak ugrál a képernyő másodpercenként, mint ahogy frisít 1 képernyő.
tudok tenni vmit? újra rá kell nyomnom a romot?

köszi!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
- eriklili13
- 2. szint
- Készüléktípus: Samu N8010+sgs+sgs2CM 1.1.3
- Nem: Nő
- Has thanked: 139 times
- Been thanked: 10 times
Sziasztok!
Telepítettem a Best ScreenLocker legfrissebb változatát,de úgy döntöttem,hogy törlöm.Töröltem is,de valamelyik része benne maradt Explorer-ben,mert 10 mp után automatikusan lezár a telcsi.Kérlek,hogy segítsetek,mit kell és honnan törölnöm,természetesen hackalt a telcsim.
Előre is nagyon köszi!
/először az E-re töltöttem le,onnan töröltem,utána a C-re is letöltöttem és töröltem,de nem javult a helyzet/
Telepítettem a Best ScreenLocker legfrissebb változatát,de úgy döntöttem,hogy törlöm.Töröltem is,de valamelyik része benne maradt Explorer-ben,mert 10 mp után automatikusan lezár a telcsi.Kérlek,hogy segítsetek,mit kell és honnan törölnöm,természetesen hackalt a telcsim.
Előre is nagyon köszi!

/először az E-re töltöttem le,onnan töröltem,utána a C-re is letöltöttem és töröltem,de nem javult a helyzet/
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung GS4 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Tedd fel újra és kapcsold ki az autó bill zárt benne! vagy leget elég ha a telefonban kapcsolod ki! esetleg előbb be aztán ki.....eriklili13 írta:Sziasztok!
Előre is nagyon köszi!
- bokenzoli
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 mini
- Has thanked: 81 times
- Been thanked: 25 times
Sziasztok.nekem full begyorsult, főleg az Alkalmazások mappa ,ami idáig nagyon lassú volt.robert07 írta:oké, köszönöm!
viszont a telefon be..art...![]()
tudok tenni vmit? újra rá kell nyomnom a romot?![]()
köszi!
Nokia 5800,Samsung i8910HD, Nokia X6,Sonyericsson X10,Nokia N8,Samsung Galaxy S,Xpreria ARC,Galaxy S3 Mini
- Maxentius
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia S
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Minden újra indítás utáni első mappamegnyitás lassú lesz, de utána csak úgy száguld (na nem nyomtok enable-t, akkor is müxik, de csak addig, ameddig nem nyitotok meg semmi progit).bokenzoli írta:Sziasztok.nekem full begyorsult, főleg az Alkalmazások mappa ,ami idáig nagyon lassú volt.robert07 írta:oké, köszönöm!
viszont a telefon be..art...![]()
tudok tenni vmit? újra rá kell nyomnom a romot?![]()
köszi!
Samsung Galaxy S4 | stock | Android 4.2.2
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
DLNA-val van egy kis gondom: A TV-men (samsung B650) miért szaggat (pár másodpercenként meg-megáll) a telefonnal rögzített videó dlna-n keresztül? Netán nem bírja a router a sebességet? (A tv utp kábellel van rákötve a router-re)
DLNA-val van egy kis gondom: A TV-men (samsung B650) miért szaggat (pár másodpercenként meg-megáll) a telefonnal rögzített videó dlna-n keresztül? Netán nem bírja a router a sebességet? (A tv utp kábellel van rákötve a router-re)
Simplistic V Siyah-s2-v4.1.5
- eriklili13
- 2. szint
- Készüléktípus: Samu N8010+sgs+sgs2CM 1.1.3
- Nem: Nő
- Has thanked: 139 times
- Been thanked: 10 times
Köszi a tanácsot,feltettem újra de a progiban nincs automata bill.zár a telcsiben eleve be sem volt kapcsolva,de be majd kikapcsoltam,nem változott a helyzet.Szeretném végleges eltávolítani,hogy és hol töröljem,hogy jó legyen? A szignózatlant tettem fel,a telcsin szignóztam.05.06.-n Ferret töltötte fel.Giovanny írta:Tedd fel újra és kapcsold ki az autó bill zárt benne! vagy leget elég ha a telefonban kapcsolod ki! esetleg előbb be aztán ki.....eriklili13 írta:Sziasztok!
Előre is nagyon köszi!

-
- Újonc
- Készüléktípus: i8910
Sziasztok!
Valaki ismer olyan mp3 lejátszót a telefonhoz amiben lehetőség van mappa szerinti fájlkezelére?
Valaki ismer olyan mp3 lejátszót a telefonhoz amiben lehetőség van mappa szerinti fájlkezelére?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S JF5
Egészen véletlenül nem tettél fel egy patchet az 5800v50-es szoftverről manager77 modjával?eriklili13 írta:Köszi a tanácsot,feltettem újra de a progiban nincs automata bill.zár a telcsiben eleve be sem volt kapcsolva,de be majd kikapcsoltam,nem változott a helyzet.Szeretném végleges eltávolítani,hogy és hol töröljem,hogy jó legyen? A szignózatlant tettem fel,a telcsin szignóztam.05.06.-n Ferret töltötte fel.Giovanny írta:Tedd fel újra és kapcsold ki az autó bill zárt benne! vagy leget elég ha a telefonban kapcsolod ki! esetleg előbb be aztán ki.....eriklili13 írta:Sziasztok!
Előre is nagyon köszi!
http://www.i8910.blog.hu Tippek, trükkök érdekességek egy helyen