Wlan-t sosem fog felkinálni a GPS+,ehhez jobb,ha hozzászoksz

Csak mobilweb vagy wap.
Hogy miért,azt ne kérdezd.
Igen, sejtettem, hogy ez lesz. Tegnap este leszedtem valami tavalyi progit, majd megnézem, hogy az jó-e (Keresés->"műhold" és a kb. 10 találatból a legvégén).hunhool írta:lion,
Wlan-t sosem fog felkinálni a GPS+,ehhez jobb,ha hozzászoksz
Csak mobilweb vagy wap.
Hogy miért,azt ne kérdezd.
Hát ez gáz.migabi24 írta:Nincs rá progi, le van tiltvamogerpeti írta:De az a baj hogy sipolással sem vesz fel.Egyik sem.
estCalRecorder,CallRecorder,Audionotes stb.
Valami progi esetleg ami jó??
Anno én is szívtam ezzel, és én is ezt a választ kaptam itt. Ez van. Bár... nekem, mint programozónak, nagyon furcsa ez az egész. Ami le van tiltva, azt valahogy csak fel lehet oldani. Kivéve, ha hardveresen van valami.mogerpeti írta:Hát ez gáz.migabi24 írta:Nincs rá progi, le van tiltvamogerpeti írta:De az a baj hogy sipolással sem vesz fel.Egyik sem.
estCalRecorder,CallRecorder,Audionotes stb.
Valami progi esetleg ami jó??
Akkor eladom.
Mert a besorolásánál az van nézve, hogy milyen rendszer van rajta és a programokat ez alapján van besorolva. Így ha az a program s60v5-ös akkor oda van besorolva. És a letöltéseknél nézi az összes s60v5-öst így az omniahd-t is.mogerpeti írta: Ja de az oldalon legalább 10 progi van és oda van irva mijen modelekre való példa pmniaHD is és egyik sem jó.
Ezt nemértem.
A Nokiaprogramok csoportosítása nem a legjobb, mert az összes s60v5-ös progihoz hozzáadja az i8910 HD-t is, holott közelsem ilyen a helyzet.mogerpeti írta:
Ja de az oldalon legalább 10 progi van és oda van irva mijen modelekre való példa pmniaHD is és egyik sem jó.
Ezt nemértem.
Olvass vissza par oldaltrobert07 írta:hali!
honnan tudok én menü efekteket szerválni? nekem az van amit a knbs2 ad, szívesen kipróbálnék vmi izgalmasabbat is!
felrakni h kell?
láttam videón (asszem bukest telója volt) ,h animált hátteret is lehet rakni erre a készülékre(ilyen mátrix volt a vidin), bár ez a menüben is mozgott![]()
mind, 1 nagyon bejönszal ilyesmiket honnan szedtek Ti??
köszönöm a segítségeteket!