Samsung i8910 HD

Samsung márkájú készülékek témái
belmont
1. szint
1. szint
Készüléktípus: omniaHD - Pro Edition 7 Speed
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Samsung i8910 HD

Hozzászólás Szerző: belmont »

ltnine2 írta:
belmont írta:
Mester, a telefon ujrainditas utan visszajott a regi hatter, mit csinaltam rosszul? c2z-re a vegen megegyszer ra kell kattintani miutan beadta az akva hatterkepet?
Add hozzá a c2z patch-hez az automatikus indítást. Ráállsz, Options--->Add to auto.
Zsear !! :taps1: :up:
belmont
1. szint
1. szint

Valakinek megy a fring-el a video hivas skype-on? Foltettem e legujabbat es a skype-on nem tudok "Subscribe"-olni. Regebben ment siman a skype is fringbol, de most nem tudom beleptetni. MSN az OK fringbol.
csaszi007
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung i8910 HD
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: csaszi007 »

Üdv mindenkinek! Komoly hiba támadt a gépen, amit nem tudok orvosolni. Először önálló életre kelt, és mindenáron újból fel akarta hívni az utoljára hívott számot. Aztán már mindig ezt csinálta, amikor a kijelzőt bekapcsoltam, majd a jelenség egyszercsak megszűnt, viszont a kijelző alsó részén található 4 ikon (telefon, névjegyzék, üzenetek, menü) kezdett hülyéskedni.
Nem az a funkció indult amit megérintettem, hanem a tőle eggyel jobbra lévő. Aztán a kettővel jobbra lévő, most meg bármelyiket tapogatom, csak a menü jön be. Ez persze nem csak a főképernyőre értendő, hanem minden esetben amikor választani kéne pl. a beállításoknál az "opciók" és a "kilép" között. Hiába tapogatom az opciókat, azt is kilép gombnak érzékeli. Vagyis az égvilágon semmit nem tudok csinálni, hiszen a telefon billentyűzetet sem tudom behívni. A jelenség Faenil 2o2 romjánál történt, de már bármit teszek fel ugyanaz marad. Megőrülök!!!!
Tud valaki segíteni?
Előre is álás köszönet!
Lion
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Lion »

csaszi007 írta:Üdv mindenkinek! Komoly hiba támadt a gépen,
...
A jelenség Faenil 2o2 romjánál történt, de már bármit teszek fel ugyanaz marad. Megőrülök!!!!
Na, ez király. :duhos2: Nem akarok vészmadárkodni, de lehet, hogy este inkább felteszek valami más ROM-ot (tegnap este raktam fel én is Faenil-ét, bekapcsoltam a C2Z patch-et, aztán boot-oláskor fagyás :shock: ). De ezt inkább beszéljük meg a Samu HD ROM-os topikban!

De hogy legyen ONTOPIC is: a GPS+ továbbra se megy nekem, pedig ugye 1 napos rajta a ROM, semmi babrálás azóta (kivéve a C2z, ami után hardresetelnem kellett). Már nem vizsgálom, hogy miért nem megy a GPS+, inkább azt kérdezem, hogy van-e más ilyen program, ami leszedi a műholdak pozícióját (vagy mi a csudát is)?
Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) [4.3 MKF / 3.4.0-2082040]
mogerpeti
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Omnia
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mogerpeti »

Hello.
Már felraktam 10 féle felvevöt az omnia HD re de egyik sem jó.
Felszeretném venni a beszédeket,hivásokat enyémet is meg akivel beszélek.
Próbáltam már mond talán de nem jó meg ha lehet mp3 ba másoljon példa micro sd re vagy a 8giga hejre.
ha van megoldás azt köszönöm.
Peti
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

mogerpeti írta:Hello.
Már felraktam 10 féle felvevöt az omnia HD re de egyik sem jó.
Felszeretném venni a beszédeket,hivásokat enyémet is meg akivel beszélek.
Próbáltam már mond talán de nem jó meg ha lehet mp3 ba másoljon példa micro sd re vagy a 8giga hejre.
ha van megoldás azt köszönöm.
Peti
A Samsung (de az ujabb Nokiákban) is meg van oldva, hogy ne lehessen felvenni sípolás nélkül. És még nincs rá megoldás.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
mogerpeti
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Omnia
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mogerpeti »

De az a baj hogy sipolással sem vesz fel.Egyik sem.
estCalRecorder,CallRecorder,Audionotes stb.
Valami progi esetleg ami jó??
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

mogerpeti írta:De az a baj hogy sipolással sem vesz fel.Egyik sem.
estCalRecorder,CallRecorder,Audionotes stb.
Valami progi esetleg ami jó??
Nincs rá progi, le van tiltva ;)
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
belmont
1. szint
1. szint

Lion írta:
csaszi007 írta:Üdv mindenkinek! Komoly hiba támadt a gépen,
...
A jelenség Faenil 2o2 romjánál történt, de már bármit teszek fel ugyanaz marad. Megőrülök!!!!
Na, ez király. :duhos2: Nem akarok vészmadárkodni, de lehet, hogy este inkább felteszek valami más ROM-ot (tegnap este raktam fel én is Faenil-ét, bekapcsoltam a C2Z patch-et, aztán boot-oláskor fagyás :shock: ). De ezt inkább beszéljük meg a Samu HD ROM-os topikban!

De hogy legyen ONTOPIC is: a GPS+ továbbra se megy nekem, pedig ugye 1 napos rajta a ROM, semmi babrálás azóta (kivéve a C2z, ami után hardresetelnem kellett). Már nem vizsgálom, hogy miért nem megy a GPS+, inkább azt kérdezem, hogy van-e más ilyen program, ami leszedi a műholdak pozícióját (vagy mi a csudát is)?
Nalam minden abszolut tokeletes a n2o2_hung_pol_KSMENU_TASK3D-on. GPS-is kiraly, akva hatterkep indul rendesen, soha nem fagyott meg le, toltsd fel ujra ugy hogy soft, hard reset stb. Epp a fring-el szivok most hogy nem megy a skype amivel elvileg menne a videohivas is. Meg annyit hogy a akku jelzo csikok kisse kalibralasra szorulnak ezen a ROM-on, mivel tul hamar csokkennek le es az utolso meg akar 1 napi hasznalati idot is jelenthet. Ezt irtak tegnap Faenil olasz haverjai a chat-jen.
Lion
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Lion »

belmont írta: Nalam minden abszolut tokeletes a n2o2_hung_pol_KSMENU_TASK3D-on. GPS-is kiraly, akva hatterkep indul rendesen, soha nem fagyott meg le, toltsd fel ujra ugy hogy soft, hard reset stb. Epp a fring-el szivok most hogy nem megy a skype amivel elvileg menne a videohivas is. Meg annyit hogy a akku jelzo csikok kisse kalibralasra szorulnak ezen a ROM-on, mivel tul hamar csokkennek le es az utolso meg akar 1 napi hasznalati idot is jelenthet. Ezt irtak tegnap Faenil olasz haverjai a chat-jen.
A ROM-os topikban írtam, hogy a "User files..." visszatöltése és a c2z patch bekapcsolása együtt volt a gond. Minden mást visszaállítottam, a C,E és a memkariról is van mentésem.
A GPS+ nekem sose ment. Tényleg: nekem nem ajánlja fel a WLAN kapcsolatot, csak a mobilos internet előfizumat. Amivel semelyik más programnak még nem volt baja, sőt.
Na, megyek, megnézem a letöltések között, hátha van hasonló program...
Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) [4.3 MKF / 3.4.0-2082040]
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”