Azt nem tudom, de itt egy oldal ami ezzel a telefonnal foglalkozik.ata78 írta: Akkor honnan,hogyan kell erre a telóra témákat telepíteni??
Samsung S5230 játék telepítése és egyéb dolgok
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Samsung S5230 játék telepítése és egyébb dolgok
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung s5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung S5230 játék telepítése és egyéb dolgok
Sziasztok!
Háttérkép problémára nem nehéz megtalálni a választ, csak okosan kell keresni
! Sokan a hátterüket a "Beállítások\Kijelző és világítás\Háttérkép" menüpontok alatt akarják beállítani.(Itt is lehet de nem célszerű) Felhívnám a figyelmet hogy ha itt próbáljuk képeinket kitenni háttérnek valóban a nem lesz jó, mivel kinagyítja és valami eszméletlen ronda módon rakja ki (kivétel persze ha a kép a 3állású kijelző felbontásának vagyis 720*400-as felbontásnak felel meg).
A MEGOLDÁS: Nem több, mint a galériából kikeresett képet megnyitjuk és és a kijelzőn a "Beállítás mint"-re rábökve beállítjuk háttérnek, de még mielőtt ezt megtenné a telónk felkínálja nekünk a lehetőséget egy állítható téglalap formájában a kép előterében, hogy megoldjuk a felbontásbeli problémánkat!! (vagyis a téglalapot csupán ki kell nyújtani és a pix bele fog illeszkedni a kijelzőnkbe).
Háttérkép problémára nem nehéz megtalálni a választ, csak okosan kell keresni

A MEGOLDÁS: Nem több, mint a galériából kikeresett képet megnyitjuk és és a kijelzőn a "Beállítás mint"-re rábökve beállítjuk háttérnek, de még mielőtt ezt megtenné a telónk felkínálja nekünk a lehetőséget egy állítható téglalap formájában a kép előterében, hogy megoldjuk a felbontásbeli problémánkat!! (vagyis a téglalapot csupán ki kell nyújtani és a pix bele fog illeszkedni a kijelzőnkbe).
-
- Újonc
- Készüléktípus: i8910
Sziasztok! Ha jól tudom témát így eygszerűen nem nagyon lehet telepíteni. Amúgy: Magentásoknál: java+widget mennek Pannon: java megy, widget nem Csodafon: Semmi nem megy (csak HTML módszer). Ha minden igaz nemsokára lesz a családban ilyen készülék, szóvall én is becsatlakozom a közösségbe és megoldjuk a problémákat... "Egységben az erő!!"
javítás: Bocsi a themehez kapcsolódó megjegyzésemet visszavonom,mert valszeg én értettem valamit félre... lehet h nem nehéz telepíteni....
javítás: Bocsi a themehez kapcsolódó megjegyzésemet visszavonom,mert valszeg én értettem valamit félre... lehet h nem nehéz telepíteni....
-
- Újonc
- Készüléktípus: samsung s5230
Samsung S5230 játék telepítése és egyéb dolgok
hello!
Most kaptam egy Samsung s5230 telot. Még soha nem volt samsungom és nekem olyan gondom lenne hogy fel telepítettem olyan játékot a telefonra ami a következő hiba üzenetet irja ki: nem támogatja a portrait mode -t és fordítsam landscape mode ba. Már nagyon sok helyen keresgéltem de nem találtam semmit. Tudnátok ebben segíteni?
Most kaptam egy Samsung s5230 telot. Még soha nem volt samsungom és nekem olyan gondom lenne hogy fel telepítettem olyan játékot a telefonra ami a következő hiba üzenetet irja ki: nem támogatja a portrait mode -t és fordítsam landscape mode ba. Már nagyon sok helyen keresgéltem de nem találtam semmit. Tudnátok ebben segíteni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: i8910
Hello!walor írta:hello!
És arra mit lép ha elfekteted?
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Egy ötlet telepítésre:
"A .jar és .jad kiterjesztésű fájlok esetén - akinek nem működik és még nem olvasott vissza pár hozzászólásnyit - elég egy HTML fájlt csinálni, amiben van egy hiperlink az adott fájlra:
<a href="jatekneve.jar">jatek neve amit telepíteni akasz</a>
Majd a telefonon megnyitod a HTML dokumentumot, ekkor kiírja, hogy online módba fog váltani a telefon, azonban ez nem fog megtörténni, majd bökjetek rá a "jatek neve amit telepíteni akarsz" nevű linkre
Ekkor olyan mintha WAP-ról töltené le, így egyből elkezdi telepíteni, nem lesz vele probléma."
Nem próbáltam, de másnak sikerült így telepíteni!
"A .jar és .jad kiterjesztésű fájlok esetén - akinek nem működik és még nem olvasott vissza pár hozzászólásnyit - elég egy HTML fájlt csinálni, amiben van egy hiperlink az adott fájlra:
<a href="jatekneve.jar">jatek neve amit telepíteni akasz</a>
Majd a telefonon megnyitod a HTML dokumentumot, ekkor kiírja, hogy online módba fog váltani a telefon, azonban ez nem fog megtörténni, majd bökjetek rá a "jatek neve amit telepíteni akarsz" nevű linkre

Ekkor olyan mintha WAP-ról töltené le, így egyből elkezdi telepíteni, nem lesz vele probléma."
Nem próbáltam, de másnak sikerült így telepíteni!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung S5230
Sziasztok! Én találtam egy oldalt ahol fent van nagyon sok háttér,widget és leírja h hogyan kell témát telepíteni vagy létrehozni.
A címe: www.s5230.rbz.hu
A címe: www.s5230.rbz.hu
-
- Újonc
- Készüléktípus: GT-S5230
Hello sziasztok lenne egy kérdésem erre a telefonra nincsenek is témák ?
Mert nekem van 2 gyári egy piros és egy zöld lehet erre még rakni témákat??
köszi

köszi

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Been thanked: 551 times
A feletted lévő hsz-ben van ez a link ott néz körül.gaben94 írta:Hello sziasztok lenne egy kérdésem erre a telefonra nincsenek is témák ?
köszi
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.