Samsung GT-i9500/9505/i9506/i9515 Galaxy S4

Samsung márkájú készülékek témái
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Re: Samsung GT-i9500 Galaxy S4

Hozzászólás Szerző: moco »

Ezt a tokot nagyon bírom :D
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Az antutu pontok teljesen reálisak , de viszont nem ártana egy Browsermark 2.0 tesztet is előkeresni.
Ezt csak azért mondom , ha már ismét példaként előkaptuk a sokat emlegetett XPERIA Z-t mindenképpen meg kell jegyezni , hogy hiába hozott 20000 körüli antutu pontot , a böngésző része "csiga " lassú volt.
Szóval a NOTE II-höz képest nagyon érezhetően lassúbb. A tesztet azonos rendszeren végeztem (android 4.1.2) és azonos böngésző alatt ( chrome). Az XPERIA Z kapott 1800 pontot , a NOTE II viszont 2400 pontot.
Lényeges mert egy ilyen telefon lételeme a gyors és élvezhető internetezés, böngészés.

A másik dolog , amit most vettem észre! Úgy látom nem tartalmaz eseményjelző ledet az S4, ami nagyon nagy hiba. Ezzel ki is térek a tokra :) , sajnos a NOTE II , ÉS S3-hoz gyártott (GYÁRI) hasonló kialakítású tokok nincsenek a lednél kivágva, tehát nem látni a ledes jelzéseket. Ez egy hatalmas baklövés :) az egyik fő ok , hogy nem vettem mégsem magamnak.
Huawei MATE 9 Android 7
Amate
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS4 [XXUAME2] - SGS2 [XWLS8]
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Amate »

reddoors írta:Az antutu pontok teljesen reálisak , de viszont nem ártana egy Browsermark 2.0 tesztet is előkeresni.
Ezt csak azért mondom , ha már ismét példaként előkaptuk a sokat emlegetett XPERIA Z-t mindenképpen meg kell jegyezni , hogy hiába hozott 20000 körüli antutu pontot , a böngésző része "csiga " lassú volt.
Szóval a NOTE II-höz képest nagyon érezhetően lassúbb. A tesztet azonos rendszeren végeztem (android 4.1.2) és azonos böngésző alatt ( chrome). Az XPERIA Z kapott 1800 pontot , a NOTE II viszont 2400 pontot.
Lényeges mert egy ilyen telefon lételeme a gyors és élvezhető internetezés, böngészés.

A másik dolog , amit most vettem észre! Úgy látom nem tartalmaz eseményjelző ledet az S4, ami nagyon nagy hiba. Ezzel ki is térek a tokra :) , sajnos a NOTE II , ÉS S3-hoz gyártott (GYÁRI) hasonló kialakítású tokok nincsenek a lednél kivágva, tehát nem látni a ledes jelzéseket. Ez egy hatalmas baklövés :) az egyik fő ok , hogy nem vettem mégsem magamnak.
"A kijelző felett egy LED villanó található, mely három színnel tud jelezni." ;)
http://mobilarena.hu/hir/megerkezett_a_galaxy_s_4.html
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Amate írta: "A kijelző felett egy LED villanó található, mely három színnel tud jelezni." ;)
Köszi az infót , de érdekes , hogy nem láttam egy videon sem , elvileg töltés alatt is világítania kellene.
Akkor viszont a fentiekben bemutatott tok ismét eszetlen konstrukció . Ráraktak egy nagy ablakot :) a led helye viszont be van falazva :)
Huawei MATE 9 Android 7
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

reddoors írta:Az antutu pontok teljesen reálisak , de viszont nem ártana egy Browsermark 2.0 tesztet is előkeresni.
kérésed parancs 2710 pontot kapott
Kép

reddoors írta:Akkor viszont a fentiekben bemutatott tok ismét eszetlen konstrukció . Ráraktak egy nagy ablakot :) a led helye viszont be van falazva :)
Nem csak az órát és dátumot tudja kiírni a "kis képernyőre" hanem az elmulasztott eseményeket is. Persze még ezzel a megoldással is fényévekkel többet fogyaszt így mintha csak egy led világítana ez tény de ez mutatósabb...
Mivel a hangszoró ki van vágva lehet vele csukott tokkal is telefonálni.
These users thanked the author Segal for the post:
reddoors (2013-03-15 pén. 19:06:51)
Rating: 2.63%
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Így már nagyon biztató , mondom én , hogy ez egy jó kis telefon :).
Huawei MATE 9 Android 7
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

kisdobos írta:Nem túl sok a változás az elődhöz képest ránézésre.
Nem túl sok???????

Mi kellene? Az eleje legyen hátul, a teteje alul, az alja felül, vagy mégis mi?

Egyetlen dolgot tudok mondani, ami nem változott, az a gombok elhelyezkedése. Az összes többi MIND nagyon sokat változott...

Már tudom, kiknek csinálják az autógyárak a 2009-2010-2011-2012-2013-as modelleket ugyanabból a típusból. :D
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Macika
6. szint
6. szint

Amate írta:"A kijelző felett egy LED villanó található, mely három színnel tud jelezni." ;)
Ezt nem értem. A Note2-n egy RGB LED van, bármilyen színt tud. Nem hiszem, hogy visszalépés lett volna...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Macika
6. szint
6. szint

Macheta írta:Inkább Galaxy S3 plus ez mint S4 :lol: az a +1 giga Note II-ben is meg van...inkább tudat ami megnyugtat hogy benne van...ugyan úgy gondolkodik mint anno a note 1-em. pl.névjegyzék nyitása! A többi meg csak parasztvakítás...ezt is kihagyom mint a S3-at.
A Note2 akkor Note1+. Közöttük kb. feleannyi újítás volt, mint az S3-S4 között

Szóval szerintem tévedsz.

A kezelőgombok kivételével MINDENBEN változás, előrelépés az S4.
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Macika írta:
Macheta írta:Inkább Galaxy S3 plus ez mint S4 :lol: az a +1 giga Note II-ben is meg van...inkább tudat ami megnyugtat hogy benne van...ugyan úgy gondolkodik mint anno a note 1-em. pl.névjegyzék nyitása! A többi meg csak parasztvakítás...ezt is kihagyom mint a S3-at.
A Note2 akkor Note1+. Közöttük kb. feleannyi újítás volt, mint az S3-S4 között

Szóval szerintem tévedsz.

A kezelőgombok kivételével MINDENBEN változás, előrelépés az S4.
Viszont szerintem felesleges. Igazán csak a RAM ami szükséges lenne az S3ba. A többi dolgát nem igazán fogja tudni kihasználni... SZERINTEM.

Arra meg külön kíváncsi leszek, hogy a fícsörjeit, hogy portolják, amikor még a sajátokra sincs hely (RAM okán)
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”