Az a baj, hogy már nem tudom, melyikeknél jelöltem be az autofrissítést, és úgy kéne, hogy mindegyiknél csak értesítést küldjön. Na mindegy, akkor megpróbálom egyenként végignézni, és kikapcsolgatni.Blackcat írta:Szia,szerintem vedd le a pipát az autofrissítésrõl,nekem mindig jelez a market enélkül is ha bármelyik feltelepített alkalmazáshoz van frissítés.Deviney írta:Régebben bekapcsoltam néhány alkalmazásnál, hogy "automatikusan frissíthető", mert azt hittem, hogy akkor fogja jelezni, ha van új frissítés. És hát nem így van, azóta pedig nem frankó, hogy a tudtom nélkül mobilnetről frissítget, nem pedig akkor, amikor én akarom. Szóval, ezeket hol lehet kikapcsolni, hogy ezeknél az alkalmazásoknál is csak kulturáltan szóljon, ha megjelent frissítés?
Samsung GT-i9000 Galaxy S
-
- 1. szint
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Re: Samsung GT-i9000 Galaxy S
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Nem: Férfi
- Been thanked: 3 times
Üdv.Pár napja nem tudok a Marketról sem frissíteni sem letölteni semmit.Melóhelyen szoktam frissitgetni a Marketos progikat mert itthon még nincs wifim sem mobilnet.Kollégám SE mini pro-ja teljesen jól működik nála megy a frissités.De pl youtuberól tudtam letölteni videót.Csináltam egy gyári visszaállitást de így sem jó.Semmiféle mókolás nincs a telón,sima Froyo van rajta.Elöre is köszi a segítséget.
Samsung Galaxy S4 T-Mobile XXUFNDG
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Kénytelen vagy egyenként végig nézegetni a programjaidat és kivenni a pipákat, mert nincs olyan opció, hogy kollektív "nem autofrissítés".Deviney írta:Régebben bekapcsoltam néhány alkalmazásnál, hogy "automatikusan frissíthető", mert azt hittem, hogy akkor fogja jelezni, ha van új frissítés. És hát nem így van, azóta pedig nem frankó, hogy a tudtom nélkül mobilnetről frissítget, nem pedig akkor, amikor én akarom. Szóval, ezeket hol lehet kikapcsolni, hogy ezeknél az alkalmazásoknál is csak kulturáltan szóljon, ha megjelent frissítés?
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
-
- Újonc
Erre tud valaki gyógyírt?korci írta:Üdv.Pár napja nem tudok a Marketról sem frissíteni sem letölteni semmit.Melóhelyen szoktam frissitgetni a Marketos progikat mert itthon még nincs wifim sem mobilnet.Kollégám SE mini pro-ja teljesen jól működik nála megy a frissités.De pl youtuberól tudtam letölteni videót.Csináltam egy gyári visszaállitást de így sem jó.Semmiféle mókolás nincs a telón,sima Froyo van rajta.Elöre is köszi a segítséget.
- These users thanked the author korci for the post:
- radicspeter (2011-10-22 szomb. 20:53:58)
- Rating: 2.63%
- radicspeter
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s
- Has thanked: 258 times
- Been thanked: 48 times
Próbáld meg letörölni a market adatát is.....háthakorci írta:Erre tud valaki gyógyírt?korci írta:Üdv.Pár napja nem tudok a Marketról sem frissíteni sem letölteni semmit.Melóhelyen szoktam frissitgetni a Marketos progikat mert itthon még nincs wifim sem mobilnet.Kollégám SE mini pro-ja teljesen jól működik nála megy a frissités.De pl youtuberól tudtam letölteni videót.Csináltam egy gyári visszaállitást de így sem jó.Semmiféle mókolás nincs a telón,sima Froyo van rajta.Elöre is köszi a segítséget.

- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Azt nem írtad, melyik verza, de talán ez is javít valamit.korci írta:Üdv.Pár napja nem tudok a Marketról sem frissíteni sem letölteni semmit.Melóhelyen szoktam frissitgetni a Marketos progikat mert itthon még nincs wifim sem mobilnet.Kollégám SE mini pro-ja teljesen jól működik nála megy a frissités.De pl youtuberól tudtam letölteni videót.Csináltam egy gyári visszaállitást de így sem jó.Semmiféle mókolás nincs a telón,sima Froyo van rajta.Elöre is köszi a segítséget.
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=44379
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
Üdv.Ujjab problémám támadt
.Szervizben volt a teló,megkapta a 2.2.1 froyo-t.Root-oltam (elvileg) a Super One Click-el 2.2.1 es verzióval.Nos azért irtam,hogy elvileg mert visszatettem a Titanium backupot de nem kapja meg a root jogokat,meg a root explorer sem.Ilyenkor mi a lóhere van 

- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
korci írta:Üdv.Ujjab problémám támadt.Szervizben volt a teló,megkapta a 2.2.1 froyo-t.Root-oltam (elvileg) a Super One Click-el 2.2.1 es verzióval.Nos azért irtam,hogy elvileg mert visszatettem a Titanium backupot de nem kapja meg a root jogokat,meg a root explorer sem.Ilyenkor mi a lóhere van
superusered van? busybox is kell neki, de feltehettek volna már 1 ujab romot is mert van ám.gondolom kiesezel,,bár nem kéne

Samsung galaxy s7 edge
-
- Újonc
superuserem van de amugy nem szoktam kies-ezni...most rátettem kiesre és tényleg jelezte a frissebb szoftotLimahl írta:korci írta:Üdv.Ujjab problémám támadt.Szervizben volt a teló,megkapta a 2.2.1 froyo-t.Root-oltam (elvileg) a Super One Click-el 2.2.1 es verzióval.Nos azért irtam,hogy elvileg mert visszatettem a Titanium backupot de nem kapja meg a root jogokat,meg a root explorer sem.Ilyenkor mi a lóhere van
superusered van? busybox is kell neki, de feltehettek volna már 1 ujab romot is mert van ám.gondolom kiesezel,,bár nem kénede dugd csak rá ,,,,kell lennie frissebb romnak is.

- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
korci írta:superuserem van de amugy nem szoktam kies-ezni...és tényleg jelzte a frissebb szoftot,Ha ezt felteszem akkor megy a root is rendesen?Limahl írta:korci írta:Üdv.Ujjab problémám támadt.Szervizben volt a teló,megkapta a 2.2.1 froyo-t.Root-oltam (elvileg) a Super One Click-el 2.2.1 es verzióval.Nos azért irtam,hogy elvileg mert visszatettem a Titanium backupot de nem kapja meg a root jogokat,meg a root explorer sem.Ilyenkor mi a lóhere van
superusered van? busybox is kell neki, de feltehettek volna már 1 ujab romot is mert van ám.gondolom kiesezel,,bár nem kénede dugd csak rá ,,,,kell lennie frissebb romnak is.
mien szolgáltatos mert t-mobil és telenor 2.3.4 et rak fel....vodkafon meg 2.3.3 mat de az vacak ,,,,kernel kell és megy szépen a root.
de odinnal már 2.3.5 is rakhatsz fel.
Samsung galaxy s7 edge