Samsung i8910 HD
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N95 6630 7650 770
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Re: Samsung i8910 HD
Nemtom mi lehet a gond, de ma 8-tól használom a telefont, beszéltem 10 percet, vettem fel egy 5 perces videót, meg neteztem kb 20 percet, és 1 csík van. Mondjuk mindig az első 6 csík hamar lemegy és 1 csíknál bírja sokáig, de akkor is furcsa :S Töltés előtt éjjel újraindítottam hogy nehogy bentmaradjon valami.
Programok amik fent vannak: Slick, Opera mini, Opera mobile, Rompatcher,illetve a pre focus hx (de azelőtt is szaggatott).
Ma amikor vettem fel a videót, letettem a telefont és úgy egyáltalán nem szaggatott, mintha a hirtelen mozgásokat nem bírná. Elfogy a cache
Már gyanakszom az akkura is, lehet tönkrement volna?
Szerk: Ki-be kapcsoltam, 4 csíkról indult, egy mp alatt lement 3-ra, kiváncsi vagyok meddig lesz most így.
Programok amik fent vannak: Slick, Opera mini, Opera mobile, Rompatcher,illetve a pre focus hx (de azelőtt is szaggatott).
Ma amikor vettem fel a videót, letettem a telefont és úgy egyáltalán nem szaggatott, mintha a hirtelen mozgásokat nem bírná. Elfogy a cache
Már gyanakszom az akkura is, lehet tönkrement volna?
Szerk: Ki-be kapcsoltam, 4 csíkról indult, egy mp alatt lement 3-ra, kiváncsi vagyok meddig lesz most így.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bdany 2010-03-22 hétf. 10:18:40-kor.
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGSII [XXKG6]
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 0
Sziasztok
Meg tudja valaki írni hogy pontosan mi a különbség a folyamatos videó megvalósításában HX és Bukest Romja között?
Az igaz, hogy a procit felhúzza kicsit HX romja (valahol olvastam), és az nem árt e a telónak ha igaz?
Meg tudja valaki írni hogy pontosan mi a különbség a folyamatos videó megvalósításában HX és Bukest Romja között?
Az igaz, hogy a procit felhúzza kicsit HX romja (valahol olvastam), és az nem árt e a telónak ha igaz?
- concrete
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS 8GB JVK Bezke
- Has thanked: 0
Sziasztok pajtik
Az új kedvenc bukestromomban lényegesen jobb lett valóban az akkuidő, nekem a videó szaggat, és a gyári webböngésző elég gyakran lefagy, valamint néha a galéria is. Eddig ezekkel nem volt gond. Semmilyen extra programot nem használok. Valamelyikőtök írta, hogy vannak rajta kastor effektek, na én ezt nem találtam, gondolom csak elírás. Én is köszönöm mégegyszer bukest, király csávó vagy
Az új kedvenc bukestromomban lényegesen jobb lett valóban az akkuidő, nekem a videó szaggat, és a gyári webböngésző elég gyakran lefagy, valamint néha a galéria is. Eddig ezekkel nem volt gond. Semmilyen extra programot nem használok. Valamelyikőtök írta, hogy vannak rajta kastor effektek, na én ezt nem találtam, gondolom csak elírás. Én is köszönöm mégegyszer bukest, király csávó vagy
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
- Nem: Férfi
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!concrete írta:Sziasztok pajtik
Kezdek elbizonytalanodni. Nem tudom mi lehet a baj. Nálam még minden rendben működik. Nincs se szaggatás, se fagyás. Most teszteltem a videót. Fix 24, akadás nélkül. Ugyanúgy mint amikor felraktam a firmware-t. Írjatok már légyszíves egy pontos listát a programokról, témákról, mindenről hogy mi van a telefonotokon. Természetesen a saját fotók illetve videók nem befolyásolják ezt. Illetve próbáljátok meg megnézni a futó alkalmazásokat. Jbaktaskmannal. Köszi és utána nézek.
Ui.: a kastor effektek az az amikor például megnyitod a menüt és oldalra elcsúszik a kép, meg ilyenek.
bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
- concrete
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS 8GB JVK Bezke
Rompatcher, opera 10, x-plore, meg egy blockbreaker deluxe játék. téma nincs, jbakot felraktam, semmi plusz nem fut, de még a photocontactot is kilőttem.bukest írta:Sziasztok!concrete írta:Sziasztok pajtik
Kezdek elbizonytalanodni. Nem tudom mi lehet a baj. Nálam még minden rendben működik. Nincs se szaggatás, se fagyás. Most teszteltem a videót. Fix 24, akadás nélkül. Ugyanúgy mint amikor felraktam a firmware-t. Írjatok már légyszíves egy pontos listát a programokról, témákról, mindenről hogy mi van a telefonotokon. Természetesen a saját fotók illetve videók nem befolyásolják ezt. Illetve próbáljátok meg megnézni a futó alkalmazásokat. Jbaktaskmannal. Köszi és utána nézek.
Ui.: a kastor effektek az az amikor például megnyitod a menüt és oldalra elcsúszik a kép, meg ilyenek.
bukest
Ezeket a kastor effekteket meg hogy lehet ki/bekapcsolni, vagy válogatni közülük?
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC ONE
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 38 times
Nálam minden tökéletes
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
- Been thanked: 2 times
témáknál a témaeffektek ki. Cserélni animation menu plus-al. Felteszem ezt a blockbreakert. Többi ugyanaz, sőt nálam téma is van.
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
-
- 1. szint
- Készüléktípus: i8910 hd
Nálam is tökéletesen működik minden,pedig nem kevés program van telepitve. Bdany:esetleg próbáld újra tenni a romot.Más romnál már én is voltam igy,és a rom újra rakása után minden probléma megoldódott,de hogy a problémát mi okozta fogalmam sincs.bukest írta:Sziasztok!concrete írta:Sziasztok pajtik
bukest
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N95 6630 7650 770
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Újraraktem egyszer én is, akkor megint jó lett.
Block breakerre gyanakaodhatok én is, ugyanis az van nekem is fent... A 80 megás változata. Nekem játékok közül van block breaker deluxe 2 hd, texas holdem poker. Programok: slick, windows live messenger, x-pore, rompatcher, opera mini, opera mobile, accuweather, skype, happaywakeup. De programok nagy részét akkor telepítettem, amikor már szaggatott csak nem akartam mégegyszer újratelepíteni.
Block breakerre gyanakaodhatok én is, ugyanis az van nekem is fent... A 80 megás változata. Nekem játékok közül van block breaker deluxe 2 hd, texas holdem poker. Programok: slick, windows live messenger, x-pore, rompatcher, opera mini, opera mobile, accuweather, skype, happaywakeup. De programok nagy részét akkor telepítettem, amikor már szaggatott csak nem akartam mégegyszer újratelepíteni.
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal
-
- Újonc
- Készüléktípus: i8910
Sziasztok!
Ti hogy vagytok megelégedve az Omnia HD akksijával? Enyém kb 1 óra intenziv használat mellet 1 nap alatt beadja a kulcsot :S
Szerintetek ez akksi hiba vagy mind ilyen? A legtöbb tesztben azt irják hogy kemény használat mellet kihuzza 2 napig.
Ti hogy vagytok megelégedve az Omnia HD akksijával? Enyém kb 1 óra intenziv használat mellet 1 nap alatt beadja a kulcsot :S
Szerintetek ez akksi hiba vagy mind ilyen? A legtöbb tesztben azt irják hogy kemény használat mellet kihuzza 2 napig.