attól válik valaki igazán naggyá, ha el tudja fogadni mások nézőpontját ishanti írta:Meggyőztetek!
Pete: - Vincent! Örülünk?..... Vin-cent! Örülünk?
Vincent: - Ja. Örülünk
(py Pulp fiction )
attól válik valaki igazán naggyá, ha el tudja fogadni mások nézőpontját ishanti írta:Meggyőztetek!
Hali. Én magentás vagyok, nálam a sim kártya tartalmazza a beállításokat. Soha, semmit nem kellett állítanom, ez a 3. (remélem sokáig beváló) Rom-om, a telefont pedig 7 hónapja nyüstölöm. Kérd le esetleg a szolgáltatódtól sms-ben, de N97-et, vagy 5800-át adj meg. Asszem ezzel működik, de majd a többiek felhomályosítanakwonthy írta:Sziasztok!En is fel tettem bukest romjat,de nekem nincsenek benne az internet meg az mms beallitasok alapbol ez igy van mindenkinel vagy csak nalam van valami bibi????
Sziasztok!orijoci írta:Hali. Én magentás vagyok, nálam a sim kártya tartalmazza a beállításokat. Soha, semmit nem kellett állítanom, ez a 3. (remélem sokáig beváló) Rom-om, a telefont pedig 7 hónapja nyüstölöm. Kérd le esetleg a szolgáltatódtól sms-ben, de N97-et, vagy 5800-át adj meg. Asszem ezzel működik, de majd a többiek felhomályosítanakwonthy írta:Sziasztok!En is fel tettem bukest romjat,de nekem nincsenek benne az internet meg az mms beallitasok alapbol ez igy van mindenkinel vagy csak nalam van valami bibi????
Válaszólva...mandala írta:Szia Bukest! Priviben kértem tőled egy kis segítséget!!!
bukest írta:orijoci írta:wonthy írta:Sziasztok!En is fel tettem bukest romjat,de nekem nincsenek benne az internet meg az mms beallitasok alapbol ez igy van mindenkinel vagy csak nalam van valami bibi????
Igen en is lattam, de talan ott is elnek magyarokBdany írta:Megnézem a PreConfiguration mappát, és nálam van egy rakás indiai a magyaron kívül, szal rájuk már gondoltál