Samsung i8910 HD

Samsung márkájú készülékek témái
orijoci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N82 - GALAXY S2 - GALAXY S3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times

Re: Samsung i8910 HD

Hozzászólás Szerző: orijoci »

hanti írta:Meggyőztetek!
:Notworty: attól válik valaki igazán naggyá, ha el tudja fogadni mások nézőpontját is :)

Pete: - Vincent! Örülünk?..... Vin-cent! Örülünk?
Vincent: - Ja. Örülünk
(py Pulp fiction :D)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orijoci 2010-03-21 vas. 12:46:27-kor.
orijoci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N82 - GALAXY S2 - GALAXY S3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: orijoci »

wonthy írta:Sziasztok!En is fel tettem bukest romjat,de nekem nincsenek benne az internet meg az mms beallitasok alapbol :hmm2: ez igy van mindenkinel vagy csak nalam van valami bibi????
Hali. Én magentás vagyok, nálam a sim kártya tartalmazza a beállításokat. Soha, semmit nem kellett állítanom, ez a 3. (remélem sokáig beváló) Rom-om, a telefont pedig 7 hónapja nyüstölöm. Kérd le esetleg a szolgáltatódtól sms-ben, de N97-et, vagy 5800-át adj meg. Asszem ezzel működik, de majd a többiek felhomályosítanak :)
banistvan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 2
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: banistvan »

Sziasztok
Nah végre látom hogy már-már kezdtek közös nevezőre jutni ez azért megnyugtató :taps1: :taps1:
Őszintén szólva kicsit már kezdett (hogy mondjam hogy ne sértsek meg senkit mert nem áll szándékomban) "unalmas" lenni. :confused3:
Tudom ez sokaknak fontos dolog de szerintem inkább annak kéne örülnünk hogy valaki foglakozik velünk ( Bukest)
Én télleg csak egy egyszerű felhaszáló vagyok de (tudom ez is a telefonhoz tartozik) már kicsit sokkkkkk volt nekem :blush: :blush:
Úgy hogy nagyon köszönöm nektek hogy "békét" kötöttetek :Notworty: :Notworty:
Samsung I8910 Omnia HD
N3310 N3410 N3510i N3650 N3660 N70 N95
Félrelépéseim:GH198 GA318 T10s T200 meg még 1 pár
bukest
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: bukest »

orijoci írta:
wonthy írta:Sziasztok!En is fel tettem bukest romjat,de nekem nincsenek benne az internet meg az mms beallitasok alapbol :hmm2: ez igy van mindenkinel vagy csak nalam van valami bibi????
Hali. Én magentás vagyok, nálam a sim kártya tartalmazza a beállításokat. Soha, semmit nem kellett állítanom, ez a 3. (remélem sokáig beváló) Rom-om, a telefont pedig 7 hónapja nyüstölöm. Kérd le esetleg a szolgáltatódtól sms-ben, de N97-et, vagy 5800-át adj meg. Asszem ezzel működik, de majd a többiek felhomályosítanak :)
Sziasztok!

Elméletileg tartalmazza a Rom mind a három szolgáltató beállításait. Figyeltem erre. Én is Tré-s vagyok, nekem alapból felismeri, de jártam már úgy Hx-nél hogy nem ismerte fel. Azon valami újraindítás segített. Illetve próbáld meg csak a *#7780# visszaállítani a telefont alap beállításokra. De a Z-n a preconfig mappában megtalálod a pontos beállításokat. Remélem sikerül. :) Ha nem, tényleg kérd le a szolgáltatótól és hivatkozz N97-re vagy 5800-ra ahogy orijoci írta. Sok sikert! :)

Ui.: én is azt mondom hogy ne vitatkozzunk ezen a format dolgon. :) Megbeszéltük, jó lesz így is. Pláne ez miatt ne essetek egymásnak, nem ér annyit az egész... :) Látjátok, mindíg kikértem a véleményetek, meg tudjuk beszélni. Ha olyan dologról van szó ami nem megbeszélhető( például egy nélkülözhetetlen módosítás) akkor úgy is benne lesz úgy ahogy biztosan tudom garantálni a helyes működést, de erről is tájékoztatva vagytok illetve lesztek :)

Bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
mandala
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung I8910HD HTC HD2
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mandala »

Szia Bukest! Priviben kértem tőled egy kis segítséget!!!
bukest
2. szint
2. szint

mandala írta:Szia Bukest! Priviben kértem tőled egy kis segítséget!!!
Válaszólva... :)
wonthy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
Has thanked: 29 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: wonthy »

bukest írta:
orijoci írta:

Sziasztok!

Elméletileg tartalmazza a Rom mind a három szolgáltató beállításait. Figyeltem erre. Én is Tré-s vagyok, nekem alapból felismeri, de jártam már úgy Hx-nél hogy nem ismerte fel. Azon valami újraindítás segített. Illetve próbáld meg csak a *#7780# visszaállítani a telefont alap beállításokra. De a Z-n a preconfig mappában megtalálod a pontos beállításokat. Remélem sikerül. :) Ha nem, tényleg kérd le a szolgáltatótól és hivatkozz N97-re vagy 5800-ra ahogy orijoci írta. Sok sikert! :)
Akkor meg a gond,mert es Szlovakiabol irok :smartass: de mar megoldottam ;) elismeresem ,nagyon jol sikerult a rom
bukest
2. szint
2. szint

wonthy. Köszönöm és legközelebb gondolok a külföldi felhasználókra. Nem nagy tétel belerakni a külföldi szolgáltatók beállításait. :)
Bukest
Bdany
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N95 6630 7650 770
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Bdany »

Megnézem a PreConfiguration mappát, és nálam van egy rakás indiai a magyaron kívül, szal rájuk már gondoltál :D
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal :)
wonthy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
Has thanked: 29 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: wonthy »

Bdany írta:Megnézem a PreConfiguration mappát, és nálam van egy rakás indiai a magyaron kívül, szal rájuk már gondoltál :D
Igen en is lattam, de talan ott is elnek magyarok :lol:
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”