Samsung i8910 HD

Samsung márkájú készülékek témái
robert07
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3
Nem: Férfi
Has thanked: 156 times
Been thanked: 20 times

Re: Samsung i8910 HD

Hozzászólás Szerző: robert07 »

hö? kinek beszélsz? :)
nem látom az én és a Te hozzászólásod közötti kapcsolatot.
én metettem, majd formáztam :)

szóval..
Mit tudok tenni, az érdekében, h a galéria ne olvasson be mindenhonnan mindenféle képet?
köszönöm!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
mandala
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung I8910HD HTC HD2
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mandala »

Üdv. mindenkinek,sziasztok! Volt két napnyi restanciám a fórum olvasásában,de ezt most pótoltam. Arról a vitáról ami itt kialakulóban van köztetek(remélem inkább lecsengőben)azt gondolom mindkettőtök véleményében van igazság. Szerintem sem lementeni a dolgokat nem egy nagy dolog,sem pedig figyelmesen elolvasni a Flash előtti eljárás menetét és azt betartani. Van viszint egy dolog amin megakadt a szemem. Lehet én olvastam el valamit de úgy láttam mint ha Bukest kérdésként írta volna,hogy mikor lesz a telónk a mobiltévét használni tudó készülékek listáján?! Nos...én még 2009.Decemberében előfizettem rá a trémobilnál és kifogástalanul működött pedig elvileg nem volt a támogatott telefonok listáján a teló! Ha esetleg nem erről volt szó és csak benéztem valamit,akkor bocsi amiért feleslegesen hozzászóltam a dologhoz! Valaki kérdezte lesz-e valaha hazai szolgáltatónál megvásárolható a telónk? Jelentem NEM!!! A Samsung egyik hazai mobilszolgáltatóval sem tudott megállapodni a telefon árát illetően,így ez a modell kizárólag kártyafüggetlenül vásárolható meg!
ltnine2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S JF5
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ltnine2 »

Hanti! Itt a fő probléma nem azzal van, hogy flashelés előtt formázódik az összes memória...
Ha jól tudom, ez nem a flashelés alatt következik be, hanem utána, mielőtt a rendszer betöltene, akkor formázódik minden.

Namár most, ez magával vonza azt, hogy a 3 gombos resetnél is törlődik minden... Ebből pedig súlyos adatvesztések következhetnek be.
Nem kellemes 8, illetve 16 gigákat folyamatosan lementeni. Így is úgy is lesz például egy fotó, ami még nincs lementve, de beütött a gebasz.

A Bukest-féle mappás megoldás viszont tökéletes, csak azt töröl, amiket szükséges, és a rendszer működését befolyásolja. Ugye te sem gondolod, hogy a képek, zenék, illetve videófájlok befolyásolják egy rendszer működését? Nem befolyásolja, ergo nincs értelme törölni.

Mégegyszer hangsúlyozom, nem a flashelés előtti formázás a baj, hanem az, hogy könnyen adatvesztés lehet egy csak 3 gombos resettel induló telefonnál.
http://www.i8910.blog.hu Tippek, trükkök érdekességek egy helyen
hanti
2. szint
2. szint
Készüléktípus: NOTE 4 C
Has thanked: 19 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: hanti »

ltnine2 írta:Hanti! Itt a fő probléma nem azzal van, hogy flashelés előtt formázódik az összes memória...
Ha jól tudom, ez nem a flashelés alatt következik be, hanem utána, mielőtt a rendszer betöltene, akkor formázódik minden.

Namár most, ez magával vonza azt, hogy a 3 gombos resetnél is törlődik minden... Ebből pedig súlyos adatvesztések következhetnek be.
Nem kellemes 8, illetve 16 gigákat folyamatosan lementeni. Így is úgy is lesz például egy fotó, ami még nincs lementve, de beütött a gebasz.

A Bukest-féle mappás megoldás viszont tökéletes, csak azt töröl, amiket szükséges, és a rendszer működését befolyásolja. Ugye te sem gondolod, hogy a képek, zenék, illetve videófájlok befolyásolják egy rendszer működését? Nem befolyásolja, ergo nincs értelme törölni.

Mégegyszer hangsúlyozom, nem a flashelés előtti formázás a baj, hanem az, hogy könnyen adatvesztés lehet egy csak 3 gombos resettel induló telefonnál.
Nálam minden fontos file a kártyán van, a navi progikat meg egyszerüen lemásolom frissítésenként egyszer. Az a tapasztalatom hogy mindig beír valamelyik progi valahová ami nem kerűl törlésre ezért mindig újra telepítem őket max 1/2 óra.A teljes képes megjelenítést egyszer csináltam meg a kártyára és azóta több flesst is túlélve tökéletesen működik minden beállítás nélkül.
A java progikat is a kártyára teszem pl. bank soha nem volt gond és a felgyülemlett adatok évek óta megvannak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hanti 2010-03-21 vas. 11:33:05-kor.
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

robert07 írta:hö? kinek beszélsz? :)
nem látom az én és a Te hozzászólásod közötti kapcsolatot.
én metettem, majd formáztam :)

szóval..
Mit tudok tenni, az érdekében, h a galéria ne olvasson be mindenhonnan mindenféle képet?
köszönöm!
:jobbra: http://i8910.blog.hu/2010/02/03/mappak_ ... galeriabol
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
tolnaizoltan
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SM C101 P6800 i9000 xtab 50gps
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tolnaizoltan »

ltnine2 írta:
eva1021 írta:Heló mindenkinek!én csak annyit szeretnék kérdezni hogy erre a telóra is ugyan úgy lehet programokat telepíteni mint pl:a nokia n95 telómra?
mert nagyon tetszik de megmondom őszintén hogy nekem ez egy fő szempont lenne.....meg témákat is??? :roll:
Symbian rendszer fut ezen is, ergo telepíteni is lehet rá.
Szia telepithetsz rá sokmindent , a telefon ugyis kiirja , ha nem kompatibilis dolgot akarsz rátenni , s60v5 ös Symbian os programok mehetnek rá elsősorban . Az ujjab érintőképernyősökre valók . Téma is van rá ugyanugy , mint bármelyik telefonra . A kijelzője páratlan , mellé tettem egy N95 nek, és csak néztem , ez mi ? Pedig annak sincs rossz kijelzője . Videózni fényképezni , játszani , mindenre jó . Eddig ez a legjobb telefon amivel találkoztam , Talán az Se Vivaz lehet még ilyen amit még nem láttam .A kijelzője akkor is ennek a legjobb eddig . :pislog:
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

a telefon ugyis kiirja , ha nem kompatibilis dolgot akarsz rátenni
Azért ez nem teljesen igaz, nálam minden progira ezt írja ki, ha hallgatnák rá, nem lenne semmi a telómon :D
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
orijoci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N82 - GALAXY S2 - GALAXY S3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: orijoci »

hanti írta:
ltnine2 írta:Hanti! Itt a fő probléma nem azzal van, hogy flashelés előtt formázódik az összes memória...

Nálam minden fontos file a kártyán van, a navi progikat meg egyszerüen lemásolom frissítésenként egyszer. Az a tapasztalatom hogy mindig beír valamelyik progi valahová ami nem kerűl törlésre ezért mindig újra telepítem őket max 1/2 óra.A teljes képes megjelenítést egyszer csináltam meg a kártyára és azóta több flesst is túlélve tökéletesen működik minden beállítás nélkül.
A java progikat is a kártyára teszem pl. bank soha nem volt gond és a felgyülemlett adatok évek óta megvannak.
Pont erről beszélünk Itnine2 és én, hogy lehet hogy Neked a kártyán vannak a fontos dolgaid és Neked ez így tök jó, de gondolj már bele egy kicsit mások fejébe is. Ha valaki nem vesz kártyát, mert elég neki a telefon belső tárolóhelye - ami ugye nem kevés, az első iPhos-ok is ekkorák voltak - és az új romba belekerült fw frissítés egy speciális elemeként az, hogy a 3 gombos reset IS formáz mindent, ami a belső memórián van, akkor minden nap mentegesse a telefonját? Nem tudodok nem személyeskedni, mert Téged kérlek, hogy gondold át: Te lemented minden nap a teljes belső memória tartalmadat? Én ugyanúgy kártyára IS dolgozom, de ha megtelik, akkor bizony használom a belsőt IS. És minden bizonnyal vannak így mások IS. Ezért az Ő, és a saját, meg a Te érdekedben is kérdem: mit szólnál, ha 3 gombos resetre lenne ebben a pillanatban szükséged, és minden törlődne a telefonodról? Bukest mester megoldása pontosan erre adna kompromisszumos megoldást, úgy hogy Neked IS, másoknak IS jó legyen.
hanti
2. szint
2. szint
Készüléktípus: NOTE 4 C
Has thanked: 19 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: hanti »

Meggyőztetek!
wonthy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
Has thanked: 29 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: wonthy »

Sziasztok!En is fel tettem bukest romjat,de nekem nincsenek benne az internet meg az mms beallitasok alapbol :hmm2: ez igy van mindenkinel vagy csak nalam van valami bibi????
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”