Sziasztok. Videó-wireless, hang-hyperx. Igen jól látjátok, az autófókusz nincs benne. Nem volt már erőm hozzá. Későbbibe belerakom. Most pár napig én is szeretném használni a drágámat, megérdemli. Tegnap pl vagy 15ször flasheltem, abból 3szor folyamatosan rebootolt indításkor. Már sajnáltam. Megdolgozott ezért az fwért. Most pihi. Már én is hulla vagyok. De a lényeg hogy kisebb kompromisszumok árán sikerült elkészíteni. Szép napot mindenkinek! Bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
Bukest Mester! Volna egy-két dolog ami zavar, hátha tudsz rá megoldást! Valahogy ki lehet lőni, a háttérben futó műveleteket folyamatosan? Gondolok itt olyanra mint pl: a tárcsázót megnyitod, belepötyögöd a számot, felhívod az illetőt, leteszed, és előugrik a főképernyő. Viszont a háttérben fut a tárcsázó. Azt nem zárja be a vonal bontásakor. Vagy pl. a tárcsázott-, fogadott-, nem fogadott számok, névjegyzékből való szám hívása is ilyen. Ha onnan hívsz valakit, akkor a hívás végeztével nem lövi ki a háttérben futó alkalmazást! Nem tudom, hogy ez kit, és mennyire zavar, de engem piszkosul! Meg hát annak is kell erőforrás! Vagy, van valami progi, ami automatikusan kilövi ezeket? N95 8GB után (annál ez működött) eléggé nehezemre esik egy ilyen, -számomra- alapvető dolog hiánya!
azt hiszem megvan a telefonunk egyik gyenge pontja...az usb-ajtó...az enyém már elég rosszul bírja, most már nem is csukódik be rendesen, erős a gyanúm, hogy előbb vagy utóbb le is törik/szakad róla
Egy véleményt szeretnék megosztani veletek, ami az enyém. :-)
Nekem HX rom van fent, a prefókuszos. Szerintem sokkal-sokkal jobb a Wireless féle megoldás fókusz nélkül. Egyrészt folyamatosabb, másrészt a videón az alanyok és tárgyak nem csak az x és y mozgástengelyt használják hanem a Z-t is. Ha egyszer befókuszál akkor utána tud homály lenni ha odajön az "arcodba".
Szerintem a vidáut fókusz ilyen szempontból jobb mert folyamatosan "homályos". Majd ha lessz autófókusz akkor klafa lessz.
De nem vagyok telhetetlen, nekem elég a droppolás mentes téma!!!!!
Sziasztok! Idézek Bukest írásából " C: 65.9Mb Ram: 154Mb A ram ha kikapcsolod és letiltod a 3D navigációt és a Photo Contactot, akkor 184!-re ugrik..."
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Talán hülyén hangzik,hogy még közel egy év után sem tudok dolgokat a telóról,de hát végtére is csak nőből vagyok!
Szóval...a beállítások-személyes-főképernyő-3D Navigáció és ezt letiltom. Ez idáig rendben van,de valaki árulja már el nekem,hogy hol az ördögben tudom letiltani a Photo Contactot?! Nekem indításkor betölti autómatikusan a Fényképes Névjegyzéket és a ScreenCapturer-t. Ebből adódóan nekem "csak" 160MB a szabad ram-om indításkor! Tehát abban kérem a segítségeteket,hogy hogyan tudom elérni azt a bizonyos 184MB szabad ram-ot indításkor! Fogalmam sincs,hogy hol vagy hogyan tudom letiltani a fényképes névjegyzéket és a screen capturer-t?! Előre is köszi a segítséget!!!
mandala írta:Tehát abban kérem a segítségeteket,hogy hogyan tudom elérni azt a bizonyos 184MB szabad ram-ot indításkor! Fogalmam sincs,hogy hol vagy hogyan tudom letiltani a fényképes névjegyzéket és a screen capturer-t?! Előre is köszi a segítséget!!!
Próbáld kilőni kill me-vel. Addig amíg újra nem indítod a telt, biztos nem fogja a helyet.
Lenne nekem is 1 kérdésem: Elmondanád a véleményed a beltéri fényképekről, a videó hangjáról, stabilitásról és az akku időről?
Köszönöm.
Szia! A beltéri képek egyértelműen jobbak,a videó hangjával semmi gond, az akku időről sokat nem tudok elmondani hisz csak néhány órája tettem fel,de Bukest azt írta tegnap,hogy nagyon jó az üzemidő még úgy is ahogyan ő használja a telót! Márpedig ő nyúzza elég rendesen!
sziasztok. Segítség. Én jbaktaskmant használok. Beállítások, rejtett prog mutatása. Látod a photot és a 3d nav-ot. Kijelöl. Beállítások, boot után leállít. Kész. Többi pl névjegyzék, tárcsázó, naptár, stb. Mindegyiknél beállítás, leállít ha háttérbe rak. Kész. Lesz egy csomó ram. Az említett. És rengeteget nyom ez is az akku időn. Bukest
Sony Ericsson Xperia Arc, CyanogenMod-7.1.0-XperiaArc-LT15i-KANG
Sziasztok! Akkor megismételném a kérdésem,mert úgy tűnik nem fogalmaztam egyértelműen! Nem teljesen hülye vagyok,csak úgy látszik vannak hiányosságok a teló ismeretét illetően! Természetesen indítás után "Taskmannal" kilövöm ezeket az autómatikusan induló alkalmazásokat,de a szabad ram-om így is csak max 162MB! Ezért kérdeztem,hogy hogyan lehet elérni azt a bizonyos 180 MB-ot?! Köszi a segítséget!